Pepenasi de iulie-august 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Diana, felicitari pt fetita !!! Sarcina usoara in continuare , bine ca nu e previa!!! Deci, vor fi 2- 2 ...

Dma, ce mai face Maria ? dar Stefan??? Apropo , La Multi Ani pt cei 2 anisori !!

Ooka, felicitari pt bebelina Zoe!! Implic-o cat mai mult pe Sofi in ingrijirea bebelinei..

Noi suntem bine, ne pregatim pt prima serbare de la gradi, unde are rol de fulgusor de nea...In rest , au inceput sa se joace impreuna picii, au momente cand se si ciondanesc, dar imi place de Mihaita ca are rabdare, UNEORI , sa ii explice lui Mateias cum trebuie sa se joace , ce trebuie sa faca, sa nu se loveasca...sunt haiosi, iar Matei are un stil... cum nu ii convine ceva, tipa!!!

Mergi la inceput

intram si noi in 2012 cu un nou capitol???!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare cu buna seara si de la Bistrita!!

Astazi feciorasii au dat viata bradutului nostru si de acum sunt cu ochii pe el asteptandu-l pe Mos Craciun.

De dimineatza Stefan a venit tzinta la mine si uitandu-se in ochii mei ma intrebat foarte ferm "Mami, uita-te la mine si spunemi sincer, tu esti cea care ne pune cadourile sub brad?Dar te rog sa nu ma minti!" Ma luat asa prin surprindere si nestiind ce sa-i raspund l-am luat pe dupa casa nanasului cu " Dar tu ce crezi?" Mi-a spus ca el s-ar simti foarte fericit sa stie ca eu i-am cumparat anul trecut atat de multe daruri sub brad ... dar i-ar place si sa creada ca Mosul este cel care i le aduce...
Am ramas intelesi ca se intampla exact asa cum simte el

Vroiam sa va spun ca si Matei este exact asa cum descrieti voi, foarte incapatanat, plangaciuos si isteric . Uneori binenteles. Dar cand il apuca nu-i mai trece degraba, refuza uneori sa-si ia seara pijamalele, sa se imbrace dimineatza, este pasare de noapte...il apuca miezul noptii cu joaca, nu vrea sa accepte ca ziua se termina si ca trebuie sa ne retragem la somn...
Imi amintesc ca asa era si Stefan, si incet si cu rabdare am trecut peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Salutare si de la noi!

Ana, sa va fie de bine impodobitul bradului, frumosi foc feciorasii tai.
Noi bradul l-am facut mereu in Ajun, pe 24 decembrie, eu personal as vrea sa pastrez traditia asta, vedem cat mai putem.
Cu Mos Craciun, cred ca a devenit foarte comercial in ultimii ani si ma gandesc ca nu mai are acelasi farmec pentru copilasii mai mari. acum il gasesti pe Mos peste tot, la mall, la gradi, in multe reclame si emisiuni TV etc., cred ca e destul de bulversant pentru copii. Oricum mi-a placut cum i-ai raspuns lui Stefan.

Noi maine vomm avea serbarea, astazi tre sa-i finalizez costumatia. nu este neaparat tematica, vor fi toti imbracati in alb, probabil fulgi de nea

Ooka si Gally am admirat si eu fetele voastre, niste frumoase, sa va bucurati de ele.

Diana, ma bucur pentru vestile bune, Doamne Ajuta!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Acum sa va dau si eu o veste buna, asteptam si noi pe bebe nr. 2. Suntem tare bucurosi, Irina nu a avut o reactie foarte concreta, cred ca inca nu constientizeaza, dar eu sunt sigura ca se va bucura, ea oricum admira mult bebelusii cand ii vede.

Acum avem 9 saptamani, si ma bucur sa impart bucuriile sarcini cu Diana Biri si Kimmy (Kimmy felicitari, nu am apucat sa-ti transmit)

Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Super veste Gabriela, felicitari!!!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Gabriela felicitari!!!!!!!! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Felicitari Gabriela!!!
Ma bucur ca citesc aici, defapt m-am emotionat putin...imi aduc aminte cu drag de "gashca" de pe DC, sper sa ne reluam povestile.
In alta ordine...C are miercuri serbarea si eu sunt topita de emotii, va fi fulg de nea.R e cat C de mare si muuult mai obraznica.Nu vrea sa vorbeasca dar se face bine inteleasa, cand cu pumnul, cand cu trasul de par...dar au atat de multe momente de tandrete incat uitam de celalata.Se iubesc mult si sunt dependente una de cealalta.
Felicitari mamicilor curajoase!!!Si eu visez la bb 3 dar cred ca va ramane doar la stadiul de vis!
Sarcini usoare si nasteri perfecte va doresc1!!

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput

Gabriela, Kimmy felicitari !! Sarcini usoare si bebei sanatosi!!

Dana si Mihiata tot fulg de nea e..serbarea e joi. La noi a aparut problema cu mersul la gradi, nu maivrea si pace...Dimineata abia l-am convins sa mearga ..o ora ne-a luat cu plansete !!!

Ana, noi bradul il facem pe 24 , in Ajun!! Asa il faceam si acasa la ai mei !! Cat de sincer Stefan!! Dar poate i-a zis cineva la gradi adevarul...ar fi trist sa dispara magia atat de devreme.

In rest noi bine, in asteptarea Craciunului. Ar fi atat de frumos sa ninga!! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gabriela si Kimmy, felicitari din tot sufletul si multe imbratisari!

pup you all,

Mergi la inceput