Pepenasi de iulie-august 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 15
Tecky spune:
Salutare!
Va rog sa-mi trimiteti si mie adresa si parola cu pozele ca nu mai stiu de cand nu am mai intrat.
dma2007 spune:
pup si eu dulce toti pepenasii si toti fratiorii si surioarele!!!!!!!!!!!!
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
ANDREEA MARIA si ANDREI STEFAN
gallyb spune:
dr_anca si eu imi faceam griji la ce o sa fie Acasa cu Xenia cat o sa fiu la maternitate. Dar, ea s-a simtit foarte bine, a vut multa atentie, stia unde sunt eu, abia astepta sa vin acasa cu bebe si a avut mititica rabdare. In schimb eu am plans destul dupa ea in alea 2 zile. Cand au venit dupa noi si cd am vazut-o pe Xenia nu puteam sa mauit la ea pentru ca plangeam, ea era cu ochii pe bebe si nu a realizat ce faceam eu. Astea au fost singurele 48 de ore cand nu am fost imreuna. Daca vorbesti cu Sara din timp, ii explici ce si cum, ea o sa inteleaga, mai greu o sa-ti fie tie.
gallyb spune:
Am pus si eu cateva poze.
ooka, am vazut si eu printesela tale, frumusele foc amandoua.
ooka spune:
salut
multumesc fetelor pentru complimente!
Gally ce bine seamana fetitele tale si ce frumusele sunt, Xenia vrea sa se faca dr?
Dianami spune:
Fetelor, am intrat sa va spun si voua vestile bune, am facut astazi ecografia de 12 saptamani si e totul ok, bebe e f bine, sunt in al noualea cer ca placenta e posterioara si fundica, deci nu voi mai avea praevia .
Continuam tratamentul pt. contractii si sangerari.
Bebe are 58g si 6,7 cm, iar dr a zis ca e sigur ca e fetita . Sper ca asa sa ramana .
Pup bostana, aveti grija de voi.
Diana, 12+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)
Dianami spune:
Bujo, multumesc . Acum voi face a doua cezariana.
Cum mai e Caterina?
Diana, 12+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)
bujo spune:
Caterina e bine, aproape i-a trecut, insa din pacate a luat si Filip. Acum e si el mai bine.