Pepenasi de iulie-august 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Va rog sa-mi trimiteti si mie adresa si parola cu pozele ca nu mai stiu de cand nu am mai intrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

pup si eu dulce toti pepenasii si toti fratiorii si surioarele!!!!!!!!!!!!

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

ANDREEA MARIA si ANDREI STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

dr_anca si eu imi faceam griji la ce o sa fie Acasa cu Xenia cat o sa fiu la maternitate. Dar, ea s-a simtit foarte bine, a vut multa atentie, stia unde sunt eu, abia astepta sa vin acasa cu bebe si a avut mititica rabdare. In schimb eu am plans destul dupa ea in alea 2 zile. Cand au venit dupa noi si cd am vazut-o pe Xenia nu puteam sa mauit la ea pentru ca plangeam, ea era cu ochii pe bebe si nu a realizat ce faceam eu. Astea au fost singurele 48 de ore cand nu am fost imreuna. Daca vorbesti cu Sara din timp, ii explici ce si cum, ea o sa inteleaga, mai greu o sa-ti fie tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Am pus si eu cateva poze.

ooka, am vazut si eu printesela tale, frumusele foc amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

multumesc fetelor pentru complimente!

Gally ce bine seamana fetitele tale si ce frumusele sunt, Xenia vrea sa se faca dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, am intrat sa va spun si voua vestile bune, am facut astazi ecografia de 12 saptamani si e totul ok, bebe e f bine, sunt in al noualea cer ca placenta e posterioara si fundica, deci nu voi mai avea praevia .
Continuam tratamentul pt. contractii si sangerari.
Bebe are 58g si 6,7 cm, iar dr a zis ca e sigur ca e fetita . Sper ca asa sa ramana .
Pup bostana, aveti grija de voi.

Diana, 12+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bravo Diana, sarcina usoara in continuare. O sa se echilibreze gasca.

Mergi la inceput

Apropo, tu cate cezariene ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Bujo, multumesc . Acum voi face a doua cezariana.
Cum mai e Caterina?

Diana, 12+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Caterina e bine, aproape i-a trecut, insa din pacate a luat si Filip. Acum e si el mai bine.

Mergi la inceput