Pepenasi de iulie-august 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Turtu si mie mi-a spus vara mea ca terrible twos tin pina la 5 ani; da' acu la Biri vad ca pot tine si mai mult, da-ne Doamne rabdare, ce sa zic

Bufnita nu stiu daca are parul cret sau nu, nici Sofi nu l'a avut cret pina pe la un an, vedem, ar fi draguta ca nu e blonzie ca Sofica.

Mie imi vine sa urlu si s'o intind la servici (nu vad unde'i legatura si ce as obtine da' asa e sentimentu') de oboseala. Mai nasol e ca nu pot deloc sa dorm ziua si am facut niste crize de oboseala de nu pot respira, am ameteli, nu ma pot concentra. M'am speriat asa tare ca mi'am facut analize da' au iesit bine. Oricum cum ies din casa ma simt alt om, nu mai am nimic In concluzie, ma culc seara pe la 9-10, ca sa ma pot trezi de vreo 5 ori in medie pana pe la 6-7 si ies si o data pe saptamana la un fel de terapie cu un prieten. Ah, plus incerc sa ies afara zilnic cu sau fara copii.

Si Soficu face crize de isterie si face ca un leu, rage asa, urla cu gura deschisa, eu o las in pace, ca si daca intervin nu rezolv nimic, daca face prea urit mergem la baie sa se spele pe fata si de regula se calmeaza. Motivele sunt care mai de care, ca vrea dulce, ca vrea sa scorbole unde n'are voie etc. Dar ne intelegem cu ea, de cele mai multe ori. Eu oricum sunt foate fericita ca o accepta asa bine pe cea mica, mi'era o frica sa nu o loveasca sau stiu io ce grozavii am mai citit pe ici pe colo.

Poze as pune dar nu mai stiu parola, id parca pepenasi08 e, nu?

Biri merci de felicitari la noi Sofi a vrut clar baiat, Tudor, a tinut'o pana dupa nastere vreo doua saptamani. Ne mai aducea din cind in cind aminte ca ar fi fost mai dragut un baietel, Tudorica, acu' i'a trecut, nu mai pomeneste de el

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare!

Ma bucur ca se mai scrie pe aici, macar din cand in cand. Felicitari pt. fratiorii si surioarele de pepenasi.

Noi suntem ok momentan, saptamana viitoare am ecografia pt. masurarea pliului nucal, sper sa fie totul ok, mi-au disparut greturile brusc.

Mosul a trecut si pe la noi, din pacate si-a uitat jorditele acasa si au primit doar dulciuri si fructe. Dar are Mos Craciun timp sa regleze treburile.
Ne pregatim pt. serbari acum, anul acesta avem 2, de terrible twos n-am trecut nici noi, ba am luat-o de la capat. Cand ii vad cum se incaiera ma iau cu mainile de cap, Iulia a fost cumintenia intruchipata fata de nazdravanii mei. Dar crestem noi si mai vedem.

Va pup, ne mai auzim.

Diana, 11+ si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Ooka haha Tudorica pai o stii fata ceva, te vad pe la odisee din nou peste vreun an asa

Diana uff bine ca ai aparut ca ma gindeam mereu la tine bine ca esti si tu si puiul bine. eu am facut TN, e oki, sa vad rezultatele de singe si apoi ma decid daca fac sau nu amnio. si eu imi incipui incaierari zdravene daca o sa fie baiat, de-ai mi-as dori fata

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

salu

Diana, am numarat de 3 ori citi copii ai, monument de curaj, sarcina usoara, bebei sanatosi toti!

are cineva parola de la picasa?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

'aide mey biri, chiar asa cu terrible astia? Vai de noi. Inteleg ce zici cu trezitul noaptea, ca mai nou a inceput Victor sa doarma noptile, in schimb sor'sa se trezeste pe la 3 si vine la noi in pat. De unde nu o mai scoatem. Doarme imbratisata cu tac'so in timp ce eu ma refugiez oropsita pe canapeaua din sufragerie.
Nu ti-am scris mail ca n-am apucat, dar revin.

ooka, io nu mai am parola de la pepenasi , oare cine o avea? si ce-as vrea sa mai vad bebelinele tale. Incerc sa fac neshte sapaturi pe FB.
Iesitul asta la aer face bine la moral, foarte bine ca iesi, ai grija de tine. Pupam bufnita mica

diana, bafta in continuare cu sarcina, ce curajoasa esti, cum te descurci cu trei muschetari si sarcina? Ai vreun ajutor? Copiii merg la scoala/gradinita?

Fetele, ce planuri aveti in week-end? Noi mergem la teatru ce copii cu pustii, la alba-ca-zapada, il ducem si pe asta mic, desi n-o sa inteleaga nimic, dar nu vreau sa stau cu el acasa. Sper sa nu se sperie nici a' mare de vrajitoare.
pupici, o zi faina tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ooka, am recuperat parola, ti-am trimis un piem, astept pozele

Mergi la inceput

salu

Gally, Turtu, multumesc pentru parola

am pus poze cu bufnita si purcelul!

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

ei acuma daca aveti parola dati-o si la altii.. si cu adresa de mail ca eu sunt baba rau, nu mai stiu ce si cum.

turtu concluzia e ca e grele, maica... cind crezi ca s-au linistit, iar intra intr-o faza de "dezvoltare" si ii apuca iar. apropo de venitul in pat, la noi asta demult nu mai e o problema atita timp cit vin sa doarma... tony vine si il apuca una alta, ne gidila, vrea sa se joace pe tel iti piere naibii tot somnul
succes cu teatrul o sa fie oki, si ce daca el e mic, sa nu vada??

in weekend: children's museum si poate un parc ceva daca e cald.

pup

Mergi la inceput

Ookule sunt dementiale amindoua
si ce gusa are Zoe...
superbe

ce mi-ar place si mie inca o fetitza dar parca simt ca asta are putza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata mamici de pepenasi!

Nu pot sa cred ca este activitate la pepenasi
In sfarsit am citit si despre copilasi nu numai despre echo si burtici.

Da vreau sa felicit burticile curajoase Dinami si Birbu
Crestere usoara beblusilor de Dia,OOka si Pica!!!

Mona felicitari pentru Cris !!!

Imi imaginam Gargarita lui Boti cum urca pe scari bolborosind nemultumita si ma apuca rasul
La noi s-a schimbaat liftul si o luna a urcat Sara pana la 8 de manuta numarand etajele, nu stiu ce ma faceam daca nu coopera ca eu nu puteam sa o iau cu burtica in brate. Cand era sotul si se plangea o mai lua el dar in rest urca saracul copil cate 8 etaje de vreo 2 ori pe zi

Am trecut de varsat de vant cu bine, o forma foarte usoara cu vreo 15 vezicule pe tot corpul, una singura pe fata pe care a lasat-o in pace, fara febra. Ce sa zic multumesc lui Dumnezeu.
Noi aveam acum 2 luni 100 de cm iar greutatea actuala este de 14.5 kg dar mie mi se pare ca este foarte ok asa. Daca o privesc de la distanta pare firava tare dar mie mi se pare mai ok asa
Si noi il luam pe "nu" in brate cand ne este lumea mai draga. Adica vrem sa plecam in oras ea- nu merg stau acasa, pana nu ne imbracam si spun ca o las singura nu se misca. Am incercat si a plecat doar tati cand a zis ca nu merge si s-a apucat de plans dupa ce a inchis usa ca vroia si ea sa mearga

Dar este simpatica tare si mi se pare o varsta extraordinara ca am cu cine sa ma inteleg si vorbim diferite subiecte, ne sfatuim, e durere.
Mi se rupe inima cand va trebui sa plec doua zile la spital si o las cu tati Tot stau si ma gandesc ce voi simti pentru bebe 2, ciudata situatie.

Mamici cu bebe 2, 3 pepenasii nu au venit cu idei de nume? Eu nu mai scap de Sara care este chitita pe numele Alexandra. A avut mai multe variante dar de vreo luna vorbeste cu burtica cu Alexandra si isi imagineaza ce vor face impreuna. Culmea nu are nici o colega la gradi si nu cunoastem o persoana aproapiata cu numele asta. Eu port numele dat de fratele meu, dupa colega lui de banca deci e o traditie in familie

Din ian ma linistesc si eu pe acasa si voi avea mai mult timp de tastat. Hai ca m-am lungit rau.

O zi frumoasa!!!!!!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 31s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput