Ramas bun Miruna! Bine ai venit Isabella! liliac

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata!
Dau cafeaua si azi!
Cris - zi bre si mie ce e aia Orzo? Ca pe vremea mea consumam Nechezor? (asa se numea? parca vorbesc de un cal)

m-a lasat memoria de tot, e cazul sa ma pensionez...

Mamica unui buburuz
Hai bre ca il stiti,e www.alimentatie-sanatoasa.net/images/Orzo%20cutie%203.jpg" target="_blank">Orzo de pe vremea lui Ceasca
Eu nu l-am prins dar am auzit si eu pe unul altul,l-am vazut in magazin si am zis sa incerc

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nu bre, nu prinsei asa ceva. La cozile la care stateam eu numai Nechezor se dadea.

Mergi la inceput

Citat:

Nu bre, nu prinsei asa ceva. La cozile la care stateam eu numai Nechezor se dadea.

Mamica unui buburuz
E facut din orz si are gust nici de ness nici de capuccino.

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Adica o fiertura neconcludenta la gust...

Mergi la inceput

Citat:

Adica o fiertura neconcludenta la gust...

Mamica unui buburuz

Nu ma.e bunicel..eu si asa beam pana acum 3 in 1,seamana la gust

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ana ma doare inima pentru durerea voastra! Dumnezeu sa o odihneasca langa ingerasi pe micuta Miruna si voua sa va dea putere sa duceti aceasta cruce! Cel mai dureros lucru in lumea asta este sa-ti ingropi copilul iar din nefericire voi ati trait aceasta tragedie! Dumnezeu sa va aline suferinta!

Intru si eu pe forum dupa nu stiu cat timp si vad asa ceva..cutremurator.....retraiesc iar disperarea din 16 februarie 2006 cand la odiseea spiridusilor, unde sunt cu Razvan, a murit Andreea (a facut embolie la nastere)....cumplit, tragic....

Eu voiam sa va salut de la mare, am ajuns in 11 la Constanta cu copiii dar din pacate vineri, in 14 am ajuns in spital cu Sonia (enterocolita) si duminica l-am internat si pe Razvan pt ca se agravase amigdalita cu care venisem la mare si a dat in Adenoflegmon amigdalian. Pe Sonia am externat-o ieri iar azi am venit acasa cu Razvan, mergem la 12 ore pt tratamentul pe branula si ma rog la Dumnezeu sa fie puii sanatosi!
Sa fiti sanatoase toate alaturi de puii vostri! Aveti mare grija de ei, sunt mici si fragili si au nevoie de foarte multa atentie si iubire! VA imbratisez cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Sincere condoleante Ana! Sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe si sa treceti peste aceasta tragedie.

Nu imi venea sa cred cand am deschis forumul. Am crezut initial ca o greseala. Cred ca numai in momente din acestea realizam care sunt adevaratele probleme in viata si uitam de nimicurile de care ne suparam fara rost.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Hai ca mi-am facut curaj sa intru pe forum. De cateva zile evit, mi se strange inima cand ma gandesc numai.
Va marturisesc ca n-am avut nicio tragere de inima sa sarbatoresc ieri.

Va multumesc mult fetelor ca mi-ati trimis un gand bun: Nicoleta, Nana, marylenac, Ioanact, Catalina, Cris, r_ocsy dar si restul fetelor care m-au felicitat pe fb.

Ioana, imi pare rau ca esti cu piticii bolnaviori, va tin pumnii sa treaca repede!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Neata!
Va dau o cafelutza bunaaaaa rau!
Cris- tu nu primesti. Doar dupa ce termini curia de Orzo.

O zi pe placul vostru va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna dimineata !

Nicoleta : multumim pentru cafea ... Cris , ai ratat o cafeluta foarte bunnnaaaa !!!!

Cam putina activitate pe aici .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput