Ramas bun Miruna! Bine ai venit Isabella! liliac

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Salut

Bun regasit la scutece

Condoleante mamicii de ingeras mov, nu stiu ce altceva sa mai zic....de fapt nu pot.

Mamici de unde a-ti luat decizia de CIC, de unde a-ti depus actele sau de la sediul central, str hanbarului sector 2?

Diana este a crescut destul de mult in inaltime dar a ramas la 9500 gr....in rest bine. Am fost in Franta cu masina si a rezistat eroic, mai ales la dus. La intoarcere am facut 4 zile pe drum si in Ungaria accident, luasem o rulota si un idiot roman a adormit la volan si a intrat in rulota. Noi nu am patit nimic dar rulota s-a rasturnat si nu mai poate fi folosita.

Cam atat..... o zi buna

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Salut

Bun regasit la scutece

Condoleante mamicii de ingeras mov, nu stiu ce altceva sa mai zic....de fapt nu pot.

Mamici de unde a-ti luat decizia de CIC, de unde a-ti depus actele sau de la sediul central, str hanbarului sector 2?

Diana este a crescut destul de mult in inaltime dar a ramas la 9500 gr....in rest bine. Am fost in Franta cu masina si a rezistat eroic, mai ales la dus. La intoarcere am facut 4 zile pe drum si in Ungaria accident, luasem o rulota si un idiot roman a adormit la volan si a intrat in rulota. Noi nu am patit nimic dar rulota s-a rasturnat si nu mai poate fi folosita.

Cam atat..... o zi buna

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Roxy, eu am ridicat-o de aici:

Adresa Agen#355;iei pentru Presta#355;ii Sociale Bucure#351;ti - str. Ion Cāmpineanu nr.20, sector 1 (zona magazinul Muzica);
tel. 021.250.90.20, 021.250.90.21, 021.250.90.22, 021.250.90.23,
e-mail: ajps_buc@yahoo.com
Program de lucru cu publicul:
Luni, Mar#355;i, Joi, Vineri: 08.30 - 16.30; Miercuri: 08.30 - 18.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Eu nu am ridicat-o pt ca nu mi-a fost ceruta, iar mie una nu mi-a trebuit, asa ca nu stiu de unde se ridica.

Bine ca ati scapat cu bine din accident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Ioana multa sanatate puiutilor tai
Imi pare rau ca ati patit asa ceva mai ales ca nici nu erati acasa.
Drept sa iti spun m-ai cam speriat, eu acum ma pregatesc sa plec la mare si intotdeauna mi-a fost frica sa nu se imbolnaveasca copiii cand suntem in deplasare, de aceea am refuzat categoric si ideea de a merge undeva in strainatate .
Doamne-ajuta sa fie bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Buna ziua fetelor!

Nu v-am uitat, insa am fost plecati din Bucuresti si am stat mai putin acasa si incontinuare o sa mai plecam; cand insa am vrut sa mai intru s ava citesc/ scriu, nu v-am mai gasit si nu m-a dus capul sa va caut la alta categorie.

Dar inainte de toate m-a speriat foarte tare titlul....ce s-a intamplat?? Am lipsit si nu mai stiu nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

buna ziulica....

noi am fost luni la bucuresti la control cu horia care pare sa fie in limitele largi ale normalului....are o tulburare de dezvoltare totusi dar total recuperabila. investigatii mai multe momentan nu se justifica sa facem pt ca el progreseaza si este f aproape de normal.ramane sa continuam kineto si sa il tin sub observatie.

Ruxi, imi poti recomanda kinetoterapeut in Cluj? parca voi at facut ceva si este posibil sa ajung la un moment dat in cluj pt o perioada, mersi. poti sa imi dai pe pm detalii.

Orzo am si eu...am baut cand alaptam.....dar nu ma satisfacea ca ii lipsea fix ce imi trebuia, si anume cofeina.
intre timp l-am intarcat pe horia...a fost usor si fara probleme de nicio parte asa ca probabil era momentul optim.

eu il am pe cel mare bolnav....sapt viitoare avem bilete la mare.....nici nu vreau sa stiu ce distractie ma asteapta.....

sanatate si zile senine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

buna ziulica....

noi am fost luni la bucuresti la control cu horia care pare sa fie in limitele largi ale normalului....are o tulburare de dezvoltare totusi dar total recuperabila. investigatii mai multe momentan nu se justifica sa facem pt ca el progreseaza si este f aproape de normal.ramane sa continuam kineto si sa il tin sub observatie.

Ruxi, imi poti recomanda kinetoterapeut in Cluj? parca voi at facut ceva si este posibil sa ajung la un moment dat in cluj pt o perioada, mersi. poti sa imi dai pe pm detalii.

Orzo am si eu...am baut cand alaptam.....dar nu ma satisfacea ca ii lipsea fix ce imi trebuia, si anume cofeina.
intre timp l-am intarcat pe horia...a fost usor si fara probleme de nicio parte asa ca probabil era momentul optim.

eu il am pe cel mare bolnav....sapt viitoare avem bilete la mare.....nici nu vreau sa stiu ce distractie ma asteapta.....

sanatate si zile senine!

mama lu' R (23 martie) & H (21 iunie)

ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Roxanici- ma bucur de vestile bune de la doctor si ca totul e recuperabil! Recuperare rapida! Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Nu vreti sa stiti cum arata casa mea acum. Uraganul Catrina e mic copil
Maine plecam la munte (cadoul de ziua mea) si am tot adunat/sortat bagaje, iar copilul si-a facut treaba prin dulapuri. Si face asta in fiecare zi, dar parca niciodata ca astazi
La un moment dat am surprins-o in galeata cu scutece murdare
Un minut mai tarziu am descoperit o sandaluta in wc (de obicei las capacul jos, dar azi e o zi speciala, v-am zis).
Peste jumatate de ora am gasit-o indesand o sticla de otet intr-o fata de perna (lasasem si usa la debara deschisa)
Acum doarme, ca a obosit cumplit de la atata treaba.
Nu stiu daca sa ma apuc sa strang, sau intai sa fac poze, pentru amintire

Dar ne-am jucat asa frumos cu o omida facuta dintr-un ciorap colorat
Asa se mai prapadea de ras cand eu plimbam omida pe pereti si o scoteam de dupa colt, am lesinat de drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Roxy, imi pare rau de incident, da' bine ca voi sunteti ok!

Ioana, micutii sa se faca bine!

Roxanici, sper ca te-ai mai linistit putin. Se pare ca asta-i ritmul lui Horicu .

Corina, la mine e Katrina reloaded . Nu mai intru in detalii, dar asa, in mare, am oale imprastiate in toata casa, o "ordine" la haine de ma ia cu ameteala... Cea mai tare faza la noi pe ziua de azi a fost cand Adelina, pe care o credeam adormita, a aparut din dormitor cu sapte (SAPTE!) perechi de chiloti de-ai mei in jurul gatului . Am uitat sa zic de pantofii "subtilizati" din dulapul lor si insirati, frumos, in pat, pe perna.

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput