Ramas bun Miruna! Bine ai venit Isabella! liliac

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

E destul de delicata problema... Ana nu a dorit sa ne ceara ajutorul nici pentru terapia Mirunei; pe de alta parte sunt sigura ca au nevoie de banuti. Chiar nu stiu ce sa spun: primul instinct imi spune sa o ajutam cu niste banuti, apoi stau si ma gandesc ca nu vreau sa o jignim cumva... Mary, tu o cunosti cel mai bine, ce sa facem? Cine ti-a zis ca mai bine nu? Cineva apropiat Anei?

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

E destul de delicata problema... Ana nu a dorit sa ne ceara ajutorul nici pentru terapia Mirunei; pe de alta parte sunt sigura ca au nevoie de banuti. Chiar nu stiu ce sa spun: primul instinct imi spune sa o ajutam cu niste banuti, apoi stau si ma gandesc ca nu vreau sa o jignim cumva... Mary, tu o cunosti cel mai bine, ce sa facem? Cine ti-a zis ca mai bine nu? Cineva apropiat Anei?

Ana este o fata cu foarte mult bun simt, care nu a dorit sa ne implice in cheltuieli, nu a putut cere ajutorul, dar la cum o cunosc nu cred ca s-ar simti jignita daca am incerca sa o ajutam cit de putin...
Iar,
Daca suma de bani care ar ramane nu ar fi extrem de mica (sa se situeze undeva la 300-400 lei, minimum) - cred ca o putem oferi Anei, fara probleme... Iar din calcule ar cam iesi... 25 pers.*aprox 30 lei = 750 lei-300 lei coroana = 450 lei.

Acum eu va cer parerea, si poate ca ar fi mai bine sa ne desfasuram in privat... nu credeti? Adica in FB...

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Am cont...dar sincer eu nu ma descurc cu FB. Revin cu rugamintea unui PM, daca este posibil bineinteles.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

ooof, ce citesc
pt sufletelul plecat si pt parintii indurerati....

Mergi la inceput

Neata!
Cafelutza e gata!

Cu intarziere Lauriciu

Corina Sanatate, fericire si tot ce va doriti!

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Corina
Lauriciu

Nico, multam de cafeluta, azi nu zic pas, ca am nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La multi ani fericiti Corina!!!

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

SINCERE CONDOLEANTE! familiei indurerate
pentru ingerasa

familia sa nu se lase va veni un nou pui in viata lor care va alina cat decat durerea. sa fiti curajosi parinti greu incercati

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Nana- eu am trecut la decofeinizata.
Am facut sambata reteta ta de pate de ficat. O minunatie. Ne bateam toti 3 pe el. Am vrut sa fac si aseara dar nu am gasit ficatei. Eu am mai adugat busuioc, rozmarin si marar.

Noi pateul de ficat din comert, rar (o data la 2 ani) consumam, dar cumparam saptamanal cate 5-6 cutii (catelul nu mananca boabele decat trase prin pate. Pana acum un an le manca combinate cu conserva de caine. s-a saturat de ele si nu s-a mai atins de mancare. Cand i-am dat cu pate a reinceput sa manance. Cand o intra si-n greva foamei de pate, nu stiu cu ce sa combin, caci boabe goale nu mananca nici daca cade pielea dupa el)

Mergi la inceput