Ramas bun Miruna! Bine ai venit Isabella! liliac
Raspunsuri - Pagina 6

marylenac spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe micuta Miruna, ne vom ruga pentru tine, ingeras mic.....
Multa putere parintilor ei sa poate merge mai departe....
Cuvintele sunt de prisos.....
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor
(28.05.2010)

marylenac spune:
Doamne...eu am deschis acum forumul si credeam ca nu vad bine....ce-i cu acest nume la odiseea noastra....Nu mai sunt buna de nimic.....
Cateodata viata e nedreapta....
Fetelor, orice propunere aveti, va rog contati si pe mine, daca putem ajuta cu ceva familia, orice......
(28.05.2010)

marylenac spune:
In asemenea momente, ma gandesc ca toate dorintele noastre pentru copiii, pentru noi ....sunt atat de......Ne zbatem , ne agitam, vrem si aia, vrem si ailalta, vrem si acolo, vrem, vrem, vrem.....NIMIC NU E MAI IMPORTANT DECAT SA FIM SANATOSI......
(28.05.2010)

anca16 spune:
Nici nu stiu ce sa spun.O tragedie.Dumnezeu sa le dea putere parintilor sa treaca peste nenorocirea asta.Zbor lin in Ceruri micutei Miruna
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

mommy_to_be spune:
Sunt socata si indurerata... Ma gandesc la ce poate fi in inimile parintilor... cat de cruda poate fi viata... Cuvintele sunt putine si inutile... Sa-i fie tarana usoara, iar Dumnezeu sa odihneasca in pace acest sufletel de ingeras si sa-i ajute pe parinti sa traiasca cu aceasta durere si povara care, sunt sigura, nu va putea fi stearsa niciodata...Zbor lin spre cer, ingeras mic. Sa-i veghez de acolo pe parintii tai si sa le dai putere.

Madamar spune:
Imi cer scuze ca am intirziat cu raspunsul aici: multumesc pentru sugestie, cristinei.
Acum 2 ore, cind revenisem de la Mirunica, scrisesem asa:
Am aparut, de foarte putin timp, si bineinteles ca intii am alaptat puiul.
M-am intilnit cu Mirela, si am plecat sa ridicam coroana, care a fost din crini imperiali, pentru ca nu au gasit orhidee, cum sperau.
Papusica nu am gasit ceva dragut...z: erau numai bebelusi chinezesti, cu ochii cealcizi, sau prost facuti...
NU am avut timp de mall, acolo as fi gasit ceva fain.
Am mai vz o papusa aradeanca" - dar avea un defect la ochi... si cred ca ar fi adus multa tristete.
I-am gasit pe Ana si sotul ei intr-o stare de resemnare, intr-o suferinta crunta, dar asteptata. Au acceptat ca trebuia sa se intimple, si nu au puterea sa se opuna sortii.
Am transmis Anei condoleantele tuturor. si am asigurat-o ca este binevenita intre noi, oricind doreste...
Si-au propus sa incerce sa o ia de la capat, sa mai aduca pe lume pui scumpi, carora sa le daruiasca iubirea lor.
Diagnosticul cel mai credibil a fost cel de Amiotrofie spinala...
A fost o zi agitata si pentru mine... si inca mai simt presiunea a ceea ce mi-a trecut prin fata ochilor.
Ana va multumeste mult, tuturor. Plingea ori de cite ori pomeneam de "mamici" "copii" - dificila misie...
Ma bucur ca se gindeste sa nu se opreasca aici, chiar daca soarta i-a lovit crunt... sper ca optimismul ei sa nu fie doar de bravura, sau din dorinta de a ii fi mai usoara perioada aceasta...
Este constienta ca ii va fi greu in urmatoarea perioada, dar spera singura sa uite, sa treaca...
Tare mi-e mila de necazul lor... al parintilor, bunicilor, apropiatilor...
Doamne, apara si pazeste pe toata lumea!!!
Asta e ora la care Mirunica este condusa de parintii si apropiatii ei, pe ultimul drum...:(((
Mary,

NicoletaB spune:
Drum bun copile, catre o lume mai buna! Vegheaza din ceruri asupra parintilor tai si ajuta-i sa treaca peste aceasta durere!

R.Cata spune:
Zbor lin ingeras frumos!
Multumiri Mary pentrul gestul tau. Dc imi poti da pe pm contul tau sa particip si eu. Stii cumva dc Ana are nevoie de ajutor financiar, ca banuiesc ca au avut destule cheltuieli si cat a fost Miruna bolnava.
Dumnezeu sa aibe grija de toti!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Madamar spune:
Fetelor,
cum am mai spus si pe FB, initial am propus sa adunam o suma "cit poate fiecare", in genul a 20-30 lei/persoana, macar - din care sa suportam costurile coroanei, si ce ramane sa ii oferim... asa am gindit atunci, ca ajutor financiar... Insa am fost sfatuita din mai multe surse cu "mai bine nu" - acum, cum spuneti voi.
Daca voi decideti ca e bine, eu pot intermedia fara probleme aceasta actiune.
Din ce am vz, s-au confirmat mai bine de 20 de persoane, pe FB - coroana este numai 300 lei, ce e suplimentar poate ii ajuta sa acopere o cheltuiala, cit de mica... zic si eu...
Au avut multe cheltuieli, asta e cert... ultima data au fost la Tirgu Mures, dar au avut si drumuri la Bucuresti... unde au cunoscut copii mai mari, si mamicile lor, cu aceeasi suferinta... Greu le-a fost...
Mary, lui
Mateo,