Ramas bun Miruna! Bine ai venit Isabella! liliac

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Si cand ma gandesc ca eram bucuroase ca nascusem toate anul trecut, fara bebei deveniti ingerasi, ca la alte odisei...

Si pac, ne-a lovit dupa un an.....

Greu, greu, foarte greu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

la asta ma gandeam si eu... toti bebeii nostrii erau sanatosi...

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Sincere condoleante din partea Fulgusorilor de nov.dec2009!Dumnezeu sa-i intareasca pe parinti!

R.I.P. Miruna-ingeras violet!

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nana- eu cu FB sunt paralela. Imi dau doctoratul cu el si nu stiu daca il iau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Aseara cand am aflat vestea nu am putut sa scriu nimic, eram blocata si fara cuvinte.
Acum dimineata de cand s-au trezit copiii mei plang si nu ma pot opri cand ma uit la ei si ii vad sanatosi si veseli si ma gandesc ce norocoasa sunt, dar in acelasi timp ma invinovatesc enorm ca uneori cand imi e greu cu ei nu mai am putere sa ma bucur datorita oboselii care ma apasa si nu am intotdeauna rabdarea necesara in zilele in care ma solicita mult si sunt maraiti.
E pacat ca intotdeauna realizam cat suntem de norocosi si ce fericiti ar trebui sa fim doar in asemenea momente.

Nu pot sa imi iau gandul de la aceasta mare nenorocire care s-a abatut asupra familiei Anei si ma tot gandesc ce o sa simta parintii aceia cand se termina inmormantarea si se intorc la o casa goala, la un patut gol, la o camera plina de jucarii si de lucruri ale Mirunei, la atatea amintiri care o sa le sporeasca durerea ...

Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe micuta floricica Miruna si sa le dea puterea de a merge mai departe parintilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

doamne ce nenororocire.......
DA-LE DOAMNE PUTERE SA TREACA PESTE INCERCAREA ASTA GREA.....
CONDOLEANTE MIRUNICA INGERAS FRUMOS SI DULCE, ODIHNESTETE IN PACE SI VEGHEAZA ASUPRA PARINTILOR TAI...

nu stiu, dar ma uit la tony cum doarme si plang, eu nu as putea trece peste asa ceva.de cand era in burtica si ma panicam ca nu misca o luam razna....daca i sa-r intampla ceva antoniei as urma-o in ceruri....stiu ca e dur ce zic si probabil nu trebuia sa spun asta, dar asa gandesc.

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA in 39 s+ cu ISABELLA CHRISTIANA
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

doamne cata dreptate ai RUXI.......

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA in 39 s+ cu ISABELLA CHRISTIANA
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Da , o veste de genul asta te termina, am vazut postarile doar in dimineata asta, ma si gandeam ca daca citeam aseara nu mai dormeam sigur !
Anul trecut, o prietena de a mea si-a ingopat fetita ( mai precis pe 12 iulie, nu pot uita data ca este cu o zi dupa ziua mea de nastere si mi s-a intiparit pe creier, nu am sa pot sa uit niciodata ), avea 1 an si 4 luni, tot de o boala genetica a fost rapusa . I-a fost nespus de greu, desi in cazul lor doctorii le spusesera ca nu mai pot face nimic pentru micuta si se asteptau. Dar e nespus de greu sa vezi ca ti se stinge puiutul sub privirile tale si sa nu poti face nimic. Dupa inmormantare s-a mutat la parintii ei, nu au avut puterea sa mearga acasa, sa vada patutul gol . A fost groaznic pentru mine, de Andreea si familia ei nu mai spun !
Ce am simtit anul trecut cand am aflat e identic cu acum, vorba voastra , ma uit la micuta mea si pur si simplu imi dau lacrimile ! Sunt varza toata ziua de astazi, asta e clar !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

offff......sincere condoleante familiei......
noi suntem din Bucuresti,dar daca putem ajuta cu absolut orice astept mesaj pe PM......
scuze ca am intrat asa peste voi.....dar e imposibil sa nu te afecteze o asemenea tragedie.....

Roxana22+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

condoleante din partea noastra, a buburuzelor 2009. multa putere familiei. zbor lin ingeras

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput