Prietene la bine si la greu - 128

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neatza,

dau si eu niste suc de lime si lamaie cu gheatza.

am fost la mare, ne-am simtit tare bine, am avut si companie frumoasa. va las sa vedeti ce si cum

imi pare rau de puii bolnaviori, sper sa le treaca repede multi la pitici si la mamici sa reziste cu bine

pup gravidoasele

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 17+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Bun! Mi-au plecat neamurile si acum pot sa stau si eu s atrandavesc cand Pinky doarme in varful patului meu.
Sa va spunem cum a fost la mare.

Lui Pinky i-a placut la nebunie sa merga cu avionul. Doamnele din aeroport ne-au dat 3 locuri, desi pe bilet scria la infant fara loc. Astfel, Pinky a stat la ferestra si se mai uita din cand in cand. In spatele ei erau 2 fetite si ea tot escalada scaunul sa se hilizesca la ele. Isi arunca jucariile ca fetitele sa i le dea. Nu a dormit deloc, era totul mult prea interesant.

LA mare i-a placut super mult. Era un loc de joaca pt copii cu piscina. In mijlocul piscinei era o corabie a piratiilor din care ieseau tot felul de tobogane si tunuri de apa. O data pe zi ne duceam si noi acolo la picina asta. Eu o trimiteam de sus si tati o prindea jos. Era cu gura pana la urechi de fericire. Doamne, ce bine te simti cand iti e copilul fericit!
Langa piscina lor era un bar numai pt copii cu freshuri de fructe, pizza, salata de fructe, sucuri, ape. Iii placea sa manance salata de fructe cu lingura, dra ea singura.

In fiecare zi, de dimineata, trimeteam una bucata sot la piscina sa ia locuri, ca apoi nu mai gaseam. Bataia era la piscina cu tobogane. Acolo, vroiam noi... dar si altii. Pinky a fost de comitet si doarme ala piscina cate o oara jumate, chair 2, timp in care noi ne faceam fundurile praf pe tobogane.

Am venit vanata acasa, cu un genunchi umflat, o unghie la mana dezlipita, una care sta sa cada la picior, 2 coate julite si hemoroizi. Astia m-au chinuit maxim acolo. Ce-i drept ca isi si racaiam pe tobogan si noptea dormeam cu comprese. Dar ce fain era pe tobogane.

Intr-o singura zi am inchiriat o masina sa vedem celebrul oras Efes, pecare il ratasem in urma cu cativa ani. Foarte frumos! Dra o caldura! Eram descompusi cu totii. Era un soare ametitor. La 9 jumate 10, simteai ca lesini de caldura.Nu am vazut totul, pt ca mai avema putin si lesineam. Evident Pinky nu a intels nimic, dar noua ne-a placut. Tot in ziua aia, am fost in Kusadasi, in statiune, pt ca era miercuri si aveau astia un bazar in centru.

Dupa ce am cascat ochii si am murit de clad pe acolo, nu am luat cine stie ce. Preturile erau cam mari si nu vroiau sa negocieze. Mi-a exersat turca si calitatile de negociator mai mult pt sora-mea. Tuta vroia sa le dea cat cereau, dar eu ma infigeam in ei ca le stiu tehnica. Eu am luat niste papucei de plastic, din aia tractorase pt PInky, palarii de soare pt mine si mama si costum de cadana.

Apoi, am gasit farmacie. Numai puteam din cauza hemoroizilor. AM intrat in farmacie si sotul se amuza teribil cum sa le explic eu alora ca ma doare dosul si am nevoie de supozitoare. LA ce disperare aveam, le-am aratat si am zis AU! Aia s-a amuzat si mi-a zis hemoroid? Evet (da) Mi-a adus o crema, hayir (nu) si ii aratam ca vreau supozitor, la care ea, zice supozitor. evet. Norocul prostului am avut cu alea, ca au astia si cuvantul hemoroid si supozitor. AM tremurat pana am ajuns acasa sa mi-l pun. Era al naibii fleoscait de caldura si a trebuit s mai astept pana s-a racit in frigider. Nu mai plec in viata mea fara supozitoare la mine.

Pe seara am fost la un alt bazar de noapte la 15 km de unde stateam. Acolo era foarte aerisit si nu prea se negocia. AM luat de acolo niste blugi salvari cu pietricele mov pt Pinky, un pantalon de comando cu roz si verde cu prntesa Lilifee (?) o bluza fara umeri si un pantalonas de trening. I-am mai luat pistol cu luminite care face bule dar s-a terminat zeama.
Pt mine am cumpart o rochie stil sac turcoaz din in turcesc si un portofel genunine fake, dar fain. Pt sot o camasa de in foarte racoroasa. Lui Pinky i-am mai luat si un prosop de plaja cu gluga Hello Kitty. Mi-a placut tare. In rest, ne-am intors cu banii acasa ca nu am avut pe ce cheltuii.

ERau o gramada de baruri, terase, restaurante pe langa restaurantul principal. Mnacre si bautira ca la balamuc. Am mancat ca niste porci toate nebuniile d epe acolo. AM luat un kg. Ma asteptam la mai mult, dar se pare ca ardeam bine calorii pa tobogane.

Lui Pinky ii placea cu noi doi in piscina, sa ne iubesca pe rand. M0a impresionat pana la lacrimi, cand am intrebat-o daca e fericita. A zis DA si si-a tuguiat buzele si ne-a pupat pe amandoi. A fost prima data cand Pinky ne-a pupat. Pana acum, ea nu a vrut sa ne pupe.

Am avut apartamentul cu vedere la mare si asta multumita soferului. Dupa ce am coborat din avion, ne-a astepatat un Renalut Scenic cu sofer aparticluar care ne-a dus la hotel. Eram singurii ticninti care ne-am dus la hotelul asta. AM mers vreo 2 ore cu masina, dintre ultimii 40-50km, pe serpentine. SOferul era destul de ticnit cu viteza si noi i-am spus sa dea bice, asa ca ne-a dus ca vantul. LA intoarcere, tot asa, am avut sofer particular, dar altul.

Dupa ce mancam, sera mergeam la jocurile mecanice unde ne jucam tot felul de tampenii. Pinky se dadea in caluti, pelicani si masinute. Apoi, ne duceam la bar sa bem cate un cocktail. Acolo era un chitarist care avea program in fiecare seara. Nu mai putea Pinky dupa el. Se ducea in fata lui, ii zambea si dansa. Erau seri cand dansa sigura si seri cand isi mai facea prieteni/parteneri de dans. Ce ii mai pleca sa danseze. Mai treceau pe langa ea si zambeau si ea dansa mai cu foc.

La ora 10 de dimineta, venea entertainment team pe plaja. Dupa ce ne spunea buna dimineta si dadea balonase la copii, se duceau pe scena lor si puneau o anumita melodie in turca. Dansau toti la fel, pana si cei care era sus la tobogane dansau. Erau un fel de salut. Eram cu Pinky in zona, care a inceput sa traga de mine sa o las jos s adanseze si ea. AIa s-au amuzat foarte tare cand au vazut dopul meu roz si dansator. M-ai dansau si alti copii, dra nici unul asa de mic. I-au dat cadou un pestisor gonflabil roz for the best dancer.

La intoarcere am avut escala. Am avut asa niste draci pe mine cand am aflat de abia cu o zi iniante de plecare ca avem escala la Istanbul. Am stat vreo 6 ore in aeroport, timp in care am mancat, am baut, am cumpartt cate ceva de la duty free. Mi-am luat si eu swarovski. Eu mi-a luat o floricica roz. Pinky are merisor rosu. Mare afacere nu am facut. A fost cu 50 lei mai ieftin decat la Cellini.

IN rest, ne-am distrat, am mancat, am baut, ne-am scaldat, odihnit nu prea din cauza copiilor, dar ne-am intors cu forte prospete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluci&Lyly sa va fie de bine minivacanta. Vazut poze

La multi ani celor care azi isi serbeaza ziua de nume.

La mine azi, ziua a inceput cu vesti tare triste. Dupa o noapte in care nu am prea dormit ptr. ca am citit despre ingerasul Miruna , pe DC, poveste care m-a dat peste cap total, dimineata a sunat tel. era nasul lui Vlad, aproape plangand, ne-a anuntat ca sunt la spital, nasa a pierdut sarcina (10 sapt.), nu mi-am gasit cuvinte, nu am stiut ce sa zic, asa ca am dat tel. mai departe sa vorbeasca sotzul cu el.Acum ma tot gandesc daca sa o sun , sau sa o las sa-si "linga ranile". Stiu ca orice as zice nu o fac sa se simta mai bine, poate ii dau un mail si peste cateva zile o sunt.

Sper ca Timi& Dominic azi sunt mai bine si sunt pe drumul spre vindecare.
Monis vacanta placuta. Si eu zic sa mergi linistita, Iulian ti-a demonstrat (in aprilie) ca este baietel mare si se descurca cu buni. Unde o sa ramana, in Bucovina sau in Buc.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna ziua dragele mele, suplimentez si eu tratatia ralucai cu niste limonada cu gheata ca tare cald mai e
Sper ca Timi si Domi sint mai bine
Am vazut poze cu Bubu si Alex la dixtractie pe litoral pe marginea piscinei cu gagici si cu berea (ce-i drept, fara alcool) la nas. Si am vazut si burtica rotunjoara
dankutza esti foarte haioasa, m-am amuzat citind relatarile de vacanta cu hemoroizi
licu treci la raport
many ,imi pare tare rau pt nasa lui Vlad, tu cel mai bine stii ca nu poti decit sa incerci sa-i transmiti ca esti alaturi de ea si chiar intelegi prin ceea ce trece
monis pai daca a fost ok Iuli cind ati fost pe Nera, o sa fie si acum. De dorul vostru nu stiu ce sa zic, ca eu inca nu ma indur s-o las
Va ziceam acum 2 zile ca urc un film pe youtube www.youtube.com/watch?v=ri6VMLJjevY" target="_blank">iata-l, dati sonorul tare ca sa o auziti si pe ea, nu doar pe mine. Unde pare ca vorbeste in rusa cinta "bare necessities", v-am zis ca are o pasiune pt cartea junglei. Si ignorati dezastrul din camera, stiti voi cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lili pupam noi pe Lila desteapta si vorbareata.
Si ce i-a mai crescut parul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

mor dupa Lila cea mica!!!
cat poate fi de vorbareata si de scumpa.....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

vazut Bubu si Alex...plus mamicile aferente,si taticii....niste frumosi cu totii...
sa va fie de bine concediul/intalneala... si la mai multe
Noi speram ca in prima parte a lunii august sa ajungem la mare,in Ro (are sotul niste frici vizavi de plecatul din tara cu mucosii dupa noi )
....poate mai este careva tot atunci,probabil prin mamaia... sa cunoastem si noi si alti fulgusori...

... creda in viitorul f apropiat va zbura tastatura asta pe geam sau fac schimb cu una de la joaca mucosilor,cred ca e mai buna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Va ziceam acum 2 zile ca urc un film pe youtube www.youtube.com/watch?v=ri6VMLJjevY" target="_blank">iata-l, dati sonorul tare ca sa o auziti si pe ea, nu doar pe mine. Unde pare ca vorbeste in rusa cinta "bare necessities", v-am zis ca are o pasiune pt cartea junglei. Si ignorati dezastrul din camera, stiti voi cum e

nu pot sa zic mai multe pt ca nu exista cuvintele de care am eu nevoie:

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

buna seara

wnd-ul asta am fost si noi la mare.......am fost "luati pe sus" de socramiu ......a fost SUPERB

Va las cateva poze

Am admirat Lilica vorbareata .Am ramas ca la dentist.....pai fimea cred ca la anul va vorbi asa

Acum are o problema....de 10 min face pipi.....se ridica de pe olita, mi-o da sa o spal, apoi se aseaza si face iar......pana acum are 6 pipilici la activ

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Vai, nu pot sa nu zic decat ca Lila e super super tare!!! Bv si lui mami ca a reusit performanta sa o invete povestea junglei!!

Vazut si pe Renus cu Alex la plaja la mare, foarte fain ca v-ati intalnit si au socializat piticii.

Eu sunt topita de caldura, nik nu mai pot sa spun, astept furtunile alea de le tot anunta la tv.
Azi am scapat de spital si injectii/perfuzii, dar dr mea iar lipseste, se intoarce fix peste o luna, iar stau cu morcovul ca daca se intampla ceva is a nimanui prin spital
Smara, pasez stafeta, la raport!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 33+ cu Radu Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput