Prietene la bine si la greu - 128
Raspunsuri - Pagina 13
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Eu sunt topita de caldura, nik nu mai pot sa spun, astept furtunile alea de le tot anunta la tv. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 33+ cu Radu Stefan Firefly's shop BLOGUL MEU |
Trimit eu ceva furtuna de la noi. Am avut inspiratia sa fac baita copilului mai devreme ca de obicei, apoi am intrat eu la dus si am ramas cu gelul pe mine ca s-a intrerupt energia electrica. Am iesit cumva din baie si am stat toti pe terasa, am baut bere si am mancat seminte. Vlad s-a cuibarit la mine in brate, maia l-a acoperit cu o paturica si a dormit asa. Acum toate au revenit la normal.
NB
laurairina13 spune:
Neataaa Raportez racoaaaaareeeeeeeeeeeeeeee la malul marii si ploicica, vai ce bine mai e!!!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 33+ cu Radu Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
lylyana.ion spune:
Neata!
Dau eu ua, va spun ca a fost suuuuper la mare (cu exceptia orei de masa), o felicitez pe Lila mica pentru poveste , si ii transmit lui Many ganduri bune pt nasa ei .
urmatorul drum la mare va fi pe 7 august, la mamaia-navodari, in campingul gpm
va doresc o zi racoroasa!
smaranditza spune:
'Neatza si de la noi.
Din pacate, belelele se tin lantz...am luat si eu cu sotul virusul de la Timi, noaptea trecuta am vomitat amandoi (noroc ca avem doua bai ), ieri am zacut toata ziua, ca ne durea carnea pe noi de zici ca eram batuti cu ciocanul de snitel. Daca nu era buni care sa stea cu Timi efectiv nu stiu ce am fi facut.
Sotul s-a refacut, azi e din nou la serviciu. Eu inca nu complet...ma doare tot corpul si am senzatia de voma. Bine macar ca a trecut diareea, ca nu mai rezistam. Of, scuzati detaliile, dar a fost groaznic.
Cireasa de pe tort a fost ieri dimineata, cand dadeam noi la ratze in baie, buni tocmai ii daduse apa lui Timi, si a inceput si el sa vomite. A avut si un pic de temperatura. Azi e ceva mai bine. Sper din suflet sa scapam cat mai repede de virusii astia, ca nu ma mai tin bateriile.
Aaa, si la pachet cu virusache au mai venit ieri si niste contractii, la un moment dat din 10 in 10 minute. Oricum stateam eu ca lesinata in pat, ma dureau toate cele si ma ridicam doar ca sa mai dau o tura la ratze... numai nasterea imi mai lipsea...
Noroc ca s-au oprit dupa vreo ora si au inceput sa fie tare haotice si neregulate.
RamoX cred ca este in spital cu soricelul. Ieri dimineata ne-am sms-uit si spunea ca pleaca la spital pt ca nu era bine deloc.
Am vazut filmuletul cu Lila cea vorbareata si dulce. Mor dupa fata asta, lili! BRAVO ei si la mami care o invata asa multe lucruri!
Vazut si poze cu Alexutzu si Bubu si Maya la mare. Super faine! NU mai zic ca mi s-a facut un dor de balaceala in mare....
Dankutza, sa va fie de bine concediul. Vad ca v-ati distrat de numa'. Mi-au dat lacrimile la faza cu pupicurile lui Pinky cea fericita. INtr-adevar, cand vedem puiutii fericiti, oricat de greu ne-ar fi, parca prindem aripi.
fetele! O zi racoroasa!
Mami de Timi nazdravan si 38+
Cory_B spune:
Neata feteleIn sfarsit, respiram si noi putin...Azi noapte a fost infernal de cald. Pe la ora 1, bubu al meu era leoarca, cerceaful sub el...la fel. Asa ca i-am schimbat maieutul si i-am dat sa bea apa. Sotul meu a decis sa isi mute "patul" pe jos(pe o pilota), din aceleasi cauze de temperaturi mult prea ridicate La un moment dat il vad pe bubu cum se ridica in fund si zice "tati,nani jos" si da sa coboare din pat. L-am lasat, curioasa sa vad ce face. A coborat el tacticos din pat si s-a cuibarit rapid langa tati, pe jos a adormit in 10 sec. Eu eram ....Nu-mi venea sa cred ca nu mai vroia el sa doarma lipit de mine/tzitzi...si mai mult decat atat, sa doarma pe jos! A dormit acolo 3 ore , neintrerupt si neintors timp in care sotul meu era anchilozat, nu mai statea pe pilota ci langa ea...pt. ca baiatul ocupase tot spatiul, dormea pe lat iar eu, ma lafaiam singura in patul de 2m/2m Time outRevin
Ramonika spune:
neatza
in sfarsit e racoare si la noi. a plouat si azi noapte si azi dimineata, insa furtuna n-a fost.
eu am fost ieri la petrecerea firmei, au facut pe malul unui lac, la un restaurant foarte frumos, in aer liber. a fost super bine, am stat de la 6 la 10 seara, am socializat, mancare, bautura insa cu dansul n-am prea avut noroc, ca pana nu s-a intunecat nu a prins nimeni curaj sa dantuiasca si asa ca de-abia in ultima jumatate de ora inainte de plec s-a dansat putin. dar m-am simtit bine, avand in vedere cat de dorita eram de iesiri din astea fara cupil.
dankutza m-am amuzat de povestirea ta, mai ales de faza cu hemoroizii...
smara si RamoC imi pare tare rau ca puiutii sunt bolnavi, insanatosire grabnica va doresc. e cumplit sa-ti vezi puiul bolnavior.
lyly a fost super la mare? atat obtinem de la tine?
lili adorabila Lila.
simina sa va fie de bine distractia la mare, am vazut pozele, ce bucuroasa era ranjita, ii place la apa.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
cristina_boc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion ramonika atat ... maine am zi de salariu si sunt ocupata Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
faci listute pe ce sa cheltui salariul?..........
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
cristina_boc spune:
Buna ziua si de la noi,
Suntem relativ bine, doar ca Andrei doarme foate rau noaptea. Se foieste si maraie continuu. Nici nu stiu pe ce sa dau vina: dinti, caldura...
Pentru ca s-a mai racorit prin casa azi am in plan sa calc rufe, vreo trei ture de masina. Mancarea e pe foc (cus-cus cu aripioare de pui), Andrei doarme, asa ca ma apuc de treaba.
O zi frumoasa tuturor!
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
monica_80 spune:
Salutare fete dragi!
Vin si eu cu o cafea, stimulent pt mamicile obosite si cu putina racoare de la Iasi.
Cine are timp sa citeasca despre olite gasiti aici (ultima postare )
Mami fericita de Mariuta