Prietene la bine si la greu - 128
Raspunsuri - Pagina 11
smaranditza spune:
Ramo, toata ziua am zapacit F cinciu azi, asteptand sa scrii ceva. M-am gandit mai inainte ca poate ati mers deja la spital, si de aia nu ai mai intrat.
Te rog frumos sa-mi dai neaparat PM daca nu gasesti la farmacia aia de care zici. Trimit sotul in seara asta sa-l cumpere si maine dimineata la prima ora il pun pe curier. Pana atunci ma interesez daca sunt ceva firme de curierat la care pot apela si mai devreme decat dimineata.
Sotul ajunge pe la 19.30- 20.00 acasa. Pana atunci ma interesez eu de curier sa vad ce si cum.
Mami de Timi nazdravan si 38+
RamonaCopot spune:
am cautat nr de tel pe net si m-am pus pe sunat la farmacii, sa nu mai colind orasul degeaba. Vreti sa auziti ce mi-au zis doamnele cand au auzit de Vomacur??? "doamna iti bati joc de noi, aici lucram" si bang telefon inchis. La urmatoarele am intrebat intai de siropel, sa nu apucea alea sa-mi inchida telefonul in nas.
ce bine mi-ar prinde acum un ajutor, macar sa ma minta ca o bagat ceva in gurita, ca eu cand ma gandesc ca o papat azi 3 bilute de paine de marimea unui bob de porumb ....
RamonaCopot spune:
ola
acum am reusit sa culc un soricel cu bateriile pe terminate.
Smaranditza ai pm inapoi.
In seara asta a reusit sa bea in decurs de 2 ore 100 ml de fresh de portocale. Sper sa il si retina peste noapte in burtica. Stiu ca nu era cel mai indicat, dar doar aasta a vrut la tata-sau la terasa. Sotul zice ca daca nici maine nu e mai bine, mergem la spital. dar oare cate zile o mai putea tine virisul asta??
Va multumesc din suflet ca va ganditi la noi, la soricel mai ales si ca mai incercati sa ne si ajutati.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Am o curiozitate, cum se prezinta fontanela piticilor care nu au primit Vigantol? Andre sigur nu a dat . S-a inchis? Ma intreb in ce masura am fortat inchiderea ei cu Vigantol dat si pe timpul verii, acum am lasat-o mai moale dupa ce m-au intors din drum niste povesti de pe net, oricum tardiv. La Matei e inchisa aproape complet, in interiorul craniului se simte inchisa, iar deasupra a ramas usor sesizabil , cat o boaba de mazare mica. |
SI la Pinky este inchisa fontanela, dar eu simt o mica adancitura.
dankutza spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot vad ca e liniste totala aici. lansez o intrebare, poate ma ajutati voi. a dat vreuna dintre voi test Teofl sau Ielts?? Ne mai gandim inca sa emigram si noi in Canada, dar dosarul ar trebui sa il intocmesc pe mine ca aplicant principal. As vrea mai multe detalii si daca stiti de undeva de unde sa cumpar sau sa descarc ceva teste, sa am idee macar cu ce se mananca, ca parca vad ca ma agit degeaba, la engleza de balta ce o stiu eu de la tv (ca eu am studiat franceza si rusa). |
http://www.britishcouncil.org/ro/romania-exams-test-your-english-with-ielts-how-can-i-prepare.htm
strumfy_12 spune:
Neatza|!!!
pentru toata lumea...
Azi sunt matinala ... tre sa merg la analize... si e asa de cald de dimineata...offff toata noaptea m-am foit... abia astept o picatura de ploaie sa se mai racoreasca macar putin...
Va pupik pe toate.
Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta
monis5 spune:
Neata!
Vin si eu cu supliment de cafea. Noi suntem bine, doar eu sunt cu inima usor stransa ca vineri plecam o saptamana in vacanta si pitix va ramane acasa cu mama... Atat de complicat mi se pare plecatul asta fara copil.... (ca si ala cu copil....).
Salutam pe toata lumea
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui monis5 Neata! Vin si eu cu supliment de cafea. Noi suntem bine, doar eu sunt cu inima usor stransa ca vineri plecam o saptamana in vacanta si pitix va ramane acasa cu mama... Atat de complicat mi se pare plecatul asta fara copil.... (ca si ala cu copil....). Salutam pe toata lumea |
hai curaj, ati mai plecat totul a fost bine, Iuli e intelegator
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 17+cu