Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza pai ce sa fac si eu? Anastasia doarme si eu ma dau pe net

hopa, a aparut si ally na, ca tot ziceai tu de ea

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

strumphy as lasa eu curatenia, dar nu ma lasa ea pe mine...imi aduc aminte ce mai smotru faceai si tu gravidutza...
eu pur si simplu nu ma pot lecui...ma enerveaza cumplit sa le vad imprastiate pe toate, sa vad urme pe jos, de praf sa nu mai vorbimm...

deh... fiecare cu pasarica lui...

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ally ati facut ochisori si voi?
ce face Edy cel scump? si eu as mai vrea poze cu el

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Ne trezisem mai devreme dar, ne-am lungit cu dragalitul si am intrat mai tr. Eddy este un scump, la fel de cuminte cum il stii si rade toata ziua. Ii place foarte mult sa se uite la Tv, sa rada in oglinda si nu ii mai place absolut deloc sa stea/doarma pe spate. De 3 sapt se intoarce de pe spate pe burtica si acum sta numai in pozitia asta cu capsorul si piciorusele ridicate. Poze?...poate pun zilele astea cateva !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stiam eu ca am uitat ceva

millie ce grasunica s a facut printesica ta mica ce bulanase are

alina06..ce frumos barbatel ai tu acolo!!!! upss....sa nu se inteleaga altceva de Luca vorbesc!! tot mai frumos se face!!!

roxy, ce scumpica e domnisorica tu ai scris mesajul pe body???

fetele, nr de tel a lui gabi(antguess) nu il are nimeni????? nu mai stim nimic de ea....

gataaa.....acum cred ca sunt la zi...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Eu am nr de tel ai ei...O tot vad pe net dar, nu am mai intrat sa o salut sau sa mai vb de ceva vreme ca nu prea rasp ...poate este iubitul ei.
P.s: somn usor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

fetelor, mai am si eu o intrebare

ce bibe sa iau si eu pentru 3 luni? care e mai bun?

noi pana acum am folosit bibe de la primii pasi, 0-3 luni, si ne-am inteles foarte bine cu el ca forma, spre deosebire de forma de la chicco; si pentru 3 luni nu am vazut la primii pasi

am inceput sa uit ce vreau sa scriuo fi de la caldura

multu anticipat!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
Eu am folosit si folosesc doar Chicco si sunt foarte multumita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Me again ca n-am plecat inca, mi-e cald de mor am urcat scarile de cate ori sus jos am pus la spalat, am strns alte rufe de pe sarme si le-am pus la loc si acum sa ma odihnesc oleak si sa mai scriu una alta ce-mi mai aduc aminte Cred ca o sa fie cald azi si frumos, ca deja sus in mansarda e cald tare sa ii pregatesc piscoatei hainute de vara iaca ce ma mai bucur eu, dar deh.. asa e pe la Englezia unde soarele e cu portia

Fiica mea e cam serioasa azi nu prea vrea ea sa vorbeasca deloc pe limba ei ca mai in toate zilele, de o apuca si la ora 5 dimineata vorbaraia si nu ma lasa pe mine sa dorm.. e foarte serioasa si incerc sa rad , sa ma schimonosesc in oate felurile si ea nimic... ce-o fi gandind, mai mami, degeaba te chinui ca eu azi nu rad deloc ? am incercat toate smecheriile de le stiam eu ca o fac sa rada si ea nik ... oare ce are ? i-am aspirat niste muci , dar numa dintr-o nara a iesit ceva din ailalta nimic si nu stiu de ce ca ea se tot fornaie si se aud mucii in gat...

Madutza La multi ani Catalinei da ce repeede a mai trecut timpul... parca mai ieri te pregateai de mers la spital sa nasti, imi aduc aminte de unghiile tale rosii Nu vreau sa va sperii dar am citit o stire de dimineata cum ca in Bulgaria la Nisipurile de aur la un hotel a murit o fetita din germania care a fost aspirata de pompele de evacuare de la piscina... aveti grija cand plecati da ?

Yasmi, cum e cu casuta ? prinde contur ? va mutati pana la Craciun in casuta noua ? Balaceala placuta la Baile Felix Mi-am adus aminte ca parca spuneai ca te lasasesi de cola, vad ca acum te aud tot mai des ca servesti cate un pahar zilnic?

Persi, sa imi spui al anul cand e Pastele sa dau comanda de miel ca vad ca l-am botezat pe Raducu cred ca din viteza scrisului ca deh scriu romane si ma gandesc la toata lumea si e vraiste in cap la mine mi se iarta da ?

Millie, mai bine le puneai niste rom ca ii mai buna cafeluta , dar oricum bine ca le-ai dat drumul la limba am admirat bulanoasa scumpa

Moulineta, vezi ca acolo in picasa trebuie sa mergi la Upload si te intreaba, pui poze intr-un album deja existent sau faci un album nou? tu alegi album nou, ii dai numele tau ca sa stim dupa ce ne uitam si apoi mergi si selectezi poze din comp tau si la urma dai ok si apoi situl te directioneaza direct catre albumul pe care tocmai l-ai facut sper ca ai inteles ceva daca nu mai explic odata cu mai multe detalii daca e nevoie

Ally da in ultima vreme vii si nuami ne citesti si nu spui nimic de voi ? nimic nou, toate vechi ? iar te pregatesti de plecat la Milano? sa stii ca te invidiez pentru asta ca si eu imi doresc sa vad acel oras desi am fost odata da numa prin gara Milano am trecut in drum spre Elvetia

Simona, deci si la tine s-a intamplat ce mi s-a intamplat si mie desi nu era prima data cand de dupa nastere, a nu stiu cata oara dar adevarat ca trecusera vreo 2 saptamani fara activitate ca eu am fost cam prea obosita si nu am avut chef de asa ceva saracul meu barbat, sta si sufera in liniste, in fiecare seara ma trimite la culcare ca-s obosita , nu trage deloc de mine ... da eu as vrea

Yvyana dupa cum spuneam mai devreme azi piscoata nu a vrut nici sa se uite la matzele ei , nu stiu ce-a avut...acum vad ca doarme, i-am bagat suzeta in gura si si-a bagat nasu in patura cu care ma invelesc eu, ca doar miroase a mami acolo si a adormit cand se trezeste ii dau papa si apoi mergem in parc sa hranim ratele

Ioanna, toata ziua smotruiesti, mai da-le-ncolo, ca dai de negru dupa cum ar spune maica mea de la atata lustruiala si eu eram nebuna cu ordinea si curatenia dar de cand am nascut m-am linistit, asa cu mi s-a si prezis ca o sa o las mai moale dupa ce o sa nasc si asa este, noroc cu menajera ca mai lustruieste ea ca eu oricum sunt rupta-n 14 cu spatele si mor de dureri daca stau mai mult de 5 min aplecata si precum eu cat eram si gravida stateam si lustruiam fiecare coltisor... acum nu ma mai tin balamalele, m-am babit

Roxy, da vorbareata mai esti azi, ai baut ceva de dimineata, o afinata ceva? a ramas ceva in sticla de ieri? glumesc , da tu stii deja pupa falcoasa din partea mea, ce frumos rade ea

miki, cum stai cu obsoeala? lapticul e la fel sau nu mai e aproape deloc? sper ca si-a mai revenit productia ceva vesti de la nepotica ?

anda15, bine ai venit si sa iti traisca baiatul, grabit a mai fost... cunosc eu pe cineva si mai grabit si ia uite unde am ajuns sa nu te superi ca eu asa-s cu pluta dar daca spui ca ne citesti si ne stii, ma cunosti si pe mine si stilul meu caracteristic

ana-2010 ce frumos marinar ai tu acolo in poza scump tare cand vedem mai multe pozici ?

Doarme piscoata cu nasu` in patura ...miroase a ceva de mami , aveam eu sa spun a ce

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
Sincer iti sp Strumfule, nu stiu daca mai plecam astazi la Milano pt ca sapt trecuta am zis ca nu mergem si sotului i s-a nazarit la ora 23 noaptea sa plecam mot/cocot spre Milano(eu sofer)...am ajuns in jurul orei 1 ca am prins un trafic pe autostrada de toata frumousetea. Deci, 3 sapt la rand am tot fost...acum sa vedem! Nu prea am multe de povestit ca sincer iti sp din cauza caldurii parca mi-am pierdut neuronul...Ieri am fost dupa sot sa-l luam acasa(surpriza) si apoi am iesit la o plimbare si o inghetata, apoi am mai cumparat ceva hainute pt Eddy...dar am fost atat de cascata incat i-am luat un costumas pt 0-1 luni in loc de 2-4 luni. Vina nu prea a fost a mea...pe eticheta cu pretul era scris 2-4 luni si pe cea din intrior 0/1 luni...deci, mergem sa o schimbam. Cam atat despre noi....asteptam luna lui august sa mergem in tara! Sanatate piscotelei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

ally multu

fetelor eu fug sa bag niste carne cu cartofi la cuptor... pe caldura asta..., apoi imi astept soacra la un 3 in1 rece si ma pregatesc de plecat la shopping cand vine sotul
va pup, aveti grija cu caldurile astea ca e jaleee
o zi frumoasa sa aveti in contiunare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

ioanna16, dar de ce vrei sa schimbi biberoanele? Eu am incercat sa-i bag tetine 3+, dar nu se prea intelege cu ele. Tot pe 0+ santem.

Multumesc fetelor pentru felicitari.

Strumph, o sa-mi fac un album undeva, pe picassa, si va pun link aici.

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

Fetelor, cam cat a durat de la depunerea dosarului pt CIC si pana au venit banutii? Am depus si eu ieri, am de asteptat mult?
Am optat pentru 2 ani, desi pierd ceva bani, nu conteaza, stau cu pruncul meu si asta e mai presus decat toti banii din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_2010

Fetelor, cam cat a durat de la depunerea dosarului pt CIC si pana au venit banutii? Am depus si eu ieri, am de asteptat mult?
Am optat pentru 2 ani, desi pierd ceva bani, nu conteaza, stau cu pruncul meu si asta e mai presus decat toti banii din lume

cam 2 luni dureaza, cel putin in sect 3 la mine ... deci ai ceva de asteptat

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput