Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

chiar, ce-o fi cu antguess, oare de ce n-a mai scris? a zis ca pleaca pe undeva?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

roxy - da, m-am uitat bine la poze...
am vrut sa zic ca e fata mare deja,a crescut frumoos, nu fata cea mare...

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

asa da
daaa, a crescut , creste pe zi ce trece. of ce trece timpul asta....

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

fetelor, mai am si eu o intrebare

ce bibe sa iau si eu pentru 3 luni? care e mai bun?

noi pana acum am folosit bibe de la primii pasi, 0-3 luni, si ne-am inteles foarte bine cu el ca forma, spre deosebire de forma de la chicco; si pentru 3 luni nu am vazut la primii pasi

am inceput sa uit ce vreau sa scriuo fi de la caldura

multu anticipat!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Me again ca n-am plecat inca, mi-e cald de mor am urcat scarile de cate ori sus jos am pus la spalat, am strns alte rufe de pe sarme si le-am pus la loc si acum sa ma odihnesc oleak si sa mai scriu una alta ce-mi mai aduc aminte Cred ca o sa fie cald azi si frumos, ca deja sus in mansarda e cald tare sa ii pregatesc piscoatei hainute de vara iaca ce ma mai bucur eu, dar deh.. asa e pe la Englezia unde soarele e cu portia

Fiica mea e cam serioasa azi nu prea vrea ea sa vorbeasca deloc pe limba ei ca mai in toate zilele, de o apuca si la ora 5 dimineata vorbaraia si nu ma lasa pe mine sa dorm.. e foarte serioasa si incerc sa rad , sa ma schimonosesc in oate felurile si ea nimic... ce-o fi gandind, mai mami, degeaba te chinui ca eu azi nu rad deloc ? am incercat toate smecheriile de le stiam eu ca o fac sa rada si ea nik ... oare ce are ? i-am aspirat niste muci , dar numa dintr-o nara a iesit ceva din ailalta nimic si nu stiu de ce ca ea se tot fornaie si se aud mucii in gat...

Madutza La multi ani Catalinei da ce repeede a mai trecut timpul... parca mai ieri te pregateai de mers la spital sa nasti, imi aduc aminte de unghiile tale rosii Nu vreau sa va sperii dar am citit o stire de dimineata cum ca in Bulgaria la Nisipurile de aur la un hotel a murit o fetita din germania care a fost aspirata de pompele de evacuare de la piscina... aveti grija cand plecati da ?

Yasmi, cum e cu casuta ? prinde contur ? va mutati pana la Craciun in casuta noua ? Balaceala placuta la Baile Felix Mi-am adus aminte ca parca spuneai ca te lasasesi de cola, vad ca acum te aud tot mai des ca servesti cate un pahar zilnic?

Persi, sa imi spui al anul cand e Pastele sa dau comanda de miel ca vad ca l-am botezat pe Raducu cred ca din viteza scrisului ca deh scriu romane si ma gandesc la toata lumea si e vraiste in cap la mine mi se iarta da ?

Millie, mai bine le puneai niste rom ca ii mai buna cafeluta , dar oricum bine ca le-ai dat drumul la limba am admirat bulanoasa scumpa

Moulineta, vezi ca acolo in picasa trebuie sa mergi la Upload si te intreaba, pui poze intr-un album deja existent sau faci un album nou? tu alegi album nou, ii dai numele tau ca sa stim dupa ce ne uitam si apoi mergi si selectezi poze din comp tau si la urma dai ok si apoi situl te directioneaza direct catre albumul pe care tocmai l-ai facut sper ca ai inteles ceva daca nu mai explic odata cu mai multe detalii daca e nevoie

Ally da in ultima vreme vii si nuami ne citesti si nu spui nimic de voi ? nimic nou, toate vechi ? iar te pregatesti de plecat la Milano? sa stii ca te invidiez pentru asta ca si eu imi doresc sa vad acel oras desi am fost odata da numa prin gara Milano am trecut in drum spre Elvetia

Simona, deci si la tine s-a intamplat ce mi s-a intamplat si mie desi nu era prima data cand de dupa nastere, a nu stiu cata oara dar adevarat ca trecusera vreo 2 saptamani fara activitate ca eu am fost cam prea obosita si nu am avut chef de asa ceva saracul meu barbat, sta si sufera in liniste, in fiecare seara ma trimite la culcare ca-s obosita , nu trage deloc de mine ... da eu as vrea

Yvyana dupa cum spuneam mai devreme azi piscoata nu a vrut nici sa se uite la matzele ei , nu stiu ce-a avut...acum vad ca doarme, i-am bagat suzeta in gura si si-a bagat nasu in patura cu care ma invelesc eu, ca doar miroase a mami acolo si a adormit cand se trezeste ii dau papa si apoi mergem in parc sa hranim ratele

Ioanna, toata ziua smotruiesti, mai da-le-ncolo, ca dai de negru dupa cum ar spune maica mea de la atata lustruiala si eu eram nebuna cu ordinea si curatenia dar de cand am nascut m-am linistit, asa cu mi s-a si prezis ca o sa o las mai moale dupa ce o sa nasc si asa este, noroc cu menajera ca mai lustruieste ea ca eu oricum sunt rupta-n 14 cu spatele si mor de dureri daca stau mai mult de 5 min aplecata si precum eu cat eram si gravida stateam si lustruiam fiecare coltisor... acum nu ma mai tin balamalele, m-am babit

Roxy, da vorbareata mai esti azi, ai baut ceva de dimineata, o afinata ceva? a ramas ceva in sticla de ieri? glumesc , da tu stii deja pupa falcoasa din partea mea, ce frumos rade ea

miki, cum stai cu obsoeala? lapticul e la fel sau nu mai e aproape deloc? sper ca si-a mai revenit productia ceva vesti de la nepotica ?

anda15, bine ai venit si sa iti traisca baiatul, grabit a mai fost... cunosc eu pe cineva si mai grabit si ia uite unde am ajuns sa nu te superi ca eu asa-s cu pluta dar daca spui ca ne citesti si ne stii, ma cunosti si pe mine si stilul meu caracteristic

ana-2010 ce frumos marinar ai tu acolo in poza scump tare cand vedem mai multe pozici ?

Doarme piscoata cu nasu` in patura ...miroase a ceva de mami , aveam eu sa spun a ce

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

yasmi, distractie placuta la Felix! Cand plecati? Si sotul meu zicea de un week-and la mare fara copii , dar nu stiu cum o sa fie cu laptele...va tb sa muulg acolo mereu

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

mada multumim. dis de dimi plecam
daaa....un wk la mare in 2....excelent... meritati si voi asta!! dar sta mami tau cu amandoi??? a mea nu a stat pana acum mai mult de cateva ore cu amandoi...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

da sta mama, am mai lasat o noapte fata la ea si a fost f cuminte, asa cum e ea de obicei
Mie imi e frica ca ma vor durea rau sanii...cand am lasat fata la mama m-am muls cu pompa si parca a scos laptele doar din exteriorul sanului , la mijloc tot dureros a ramas pana am pus fata sa suga

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

anda15, bine ai venit si sa iti traisca baiatul, grabit a mai fost... cunosc eu pe cineva si mai grabit si ia uite unde am ajuns sa nu te superi ca eu asa-s cu pluta dar daca spui ca ne citesti si ne stii, ma cunosti si pe mine si stilul meu caracteristic

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Multumesc de primire
Ehehe, daca ai stii tu cate cafelutze de dimineata am baut citindu-ti romanele

O fii piscotica indispusa/plictisita de e asa serioasa, si al meu are zile cand e toata ziua cu gura pana la urechi de ras, dar si zile cand are o mina asa serioasa de ma sperie, dar daca nu are febra si papa, atunci eu zic ca totul e ok.

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Multumim de primireO sa punem si noi pozici, dar doar luni ca astazi plecam in weekend la bunici si impachetam usurel-usurel sa fim gata pana vine tati de la servici.

Am nevoie de un sfat: vreau sa cumpar de pe net un covor de joaca pentru Alex ca tare-i plac jucariile de o vreme si as dori unul ok, cu cat mai multe jucarioare, chiar daca e putin mai scump.Ceva idei?

Va si continui impachetatu'

fericita de Alexandru (11.04.2011)
Bine ai venit Anda !!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:

Catalina va multumeste tuturor pt urari !

millie, ce de bulanase de mancat acolo

ally, pt tine si pletosul Edy!

Poze

Parca am mai sp...Nu mai este pletos....i-a cazut aproape tot parul!

Mergi la inceput

strumph, multumesc . Intradevar f repede trece timpul.

eu pt ca e cald afara si nu putem iesi am pus niste castraveti la borcan, ma duc sa culc baiatul..fata s-a trezit acum 15 min, iar apoi tb sa curat niste fasole galbena, sa o oparesc si sa o bag la congelator. Toate sunt de la mama din gradina

tb sa fac niste modicifari in programul fetei, ca sa doarma si ea la pranz odata cu Cristi, ca sa nu avem pb la mare. Am la dspozitie cam 1 luna pt asta.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Citat:

Catalina va multumeste tuturor pt urari !

millie, ce de bulanase de mancat acolo

ally, pt tine si pletosul Edy!

Poze

Parca am mai sp...Nu mai este pletos....i-a cazut aproape tot parul!

da, ai mai spus , dar eu tot pletos il vad

Poze

Mergi la inceput