Am si eu o problema cu avatarul.
La inceput mi-am pus o poza cu mine si pe urma m-am razgandit si am schimbat-o punand niste cercei cu aripi. Am incasat prima rautate legata de poza mea asa ca am schimbat-o a treia oara.
Ce am observat, nu acum ci inca de la a doua schimbare: imi apar alternativ ultimele doua poze incarcate. Tot dau refresh si degeaba, am inchis si browserul si tot asa e.
Gresesc pe undeva? Am zapacit avataru' cu atatea schimbari?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Raspunsuri
Lia spune:
la momentul de fata eu vad o veveritza preistorica care paseste hotarata, facuta dintr-o kestie-lantzisor sau ceva de genul acesta...
probabil se incarca mai multe poze,ca sa le poti roti oricand doresti,dar de aparut,apare aia selectata-in spetza veveritza preistorica
My_Lady0091 spune:
Mie mi se pare ok,poza ta!Deci,problema nu-i poza..ci faptul ca te lasi intimidata&manipulata psihic de......
D.p.d.v.d.r tehnic,nu stiu care e cauza pentru care iti apar succesiv ultimele doua poze incarcate!Poate explica Admin ce se intampla!
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Eu vad niste cercei albastri...
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Lia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Eu vad niste cercei albastri... *Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
|
nope,e o veveritza preistorica,care paseste hotarata,incaltata cu niste bocancei "oversized",preistorici si ei...
PS... si veveritza asta preistorica e de fapt o opera de arta,nu e facuta dintr-un lantisor(cum gresit am zis mai devreme),ci "pictata" pe o tablita si e o opera semnata, in partea dreapta, jos,se vede clar semnatura artistului/artistei, "N"
Laura25 spune:
E o problema cu avatarul, am sesizat-o si eu Adminului aseara. La fel am patit si eu. Androix, acum cand scriu eu vad la tine cerceii pe care ii aveai si ieri in poza.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Laura25 E o problema cu avatarul, am sesizat-o si eu Adminului aseara. La fel am patit si eu. Androix, acum cand scriu eu vad la tine cerceii pe care ii aveai si ieri in poza. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura,camila ta e cel mai haios avatar vazut de mine pana acum!
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lia
nope,e o veveritza preistorica,care paseste hotarata,incaltata cu niste bocancei "oversized",preistorici si ei... PS... si veveritza asta preistorica e de fapt o opera de arta,nu e facuta dintr-un lantisor(cum gresit am zis mai devreme),ci "pictata" pe o tablita si e o opera semnata, in partea dreapta, jos,se vede clar semnatura artistului/artistei, "N" |
Intr-o opera de arta-fiecare vede ce vrea...unii Ferentari-ul,altii cercei,altii veverite..
Laura25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
Laura,camila ta e cel mai haios avatar vazut de mine pana acum! *Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
|
aaaaaaaaaaa!!! ma revolt!! Cum poti sa zici ca Mushu e camila?!??! e dragon!! Nu ai vazut desenele animate Mulan? Pfai, ce mi-ai facut!
Dragon! Dra-agon! Not lizard. I don't do that tongue thing
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Oare de la caldura ti se trage? Cred ca muncesti cam mult, draga mea cumatra...relax! Nu mai scoate atatea flacari pe nas, ca infierbanti atmosfera si nu de alta, da'... Sebi stie?
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)