Raspunsuri - Pagina 2
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Laura25
aaaaaaaaaaa!!! ma revolt!! Cum poti sa zici ca Mushu e camila?!??! e dragon!! Nu ai vazut desenele animate Mulan? Pfai, ce mi-ai facut! Dragon! Dra-agon! Not lizard. I don't do that tongue thing Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Lia spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Laura25
aaaaaaaaaaa!!! ma revolt!! Cum poti sa zici ca Mushu e camila?!??! e dragon!! Nu ai vazut desenele animate Mulan? Pfai, ce mi-ai facut! Dragon! Dra-agon! Not lizard. I don't do that tongue thing Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
aia-i girafa,nu camila si nici dragon
Laura25 spune:
[emoticon cu omuletz care se da cu fundul de pamant si se trage de par] aaaaaaaaaaaaaaaa Dragon! Dra-agon!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
bulinuta27 spune:
si eu tot cercei vad...camila aia e bestiala ...;soryy dragon
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Androix spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lia
nope,e o veveritza preistorica,care paseste hotarata,incaltata cu niste bocancei "oversized",preistorici si ei... PS... si veveritza asta preistorica e de fapt o opera de arta,nu e facuta dintr-un lantisor(cum gresit am zis mai devreme),ci "pictata" pe o tablita si e o opera semnata, in partea dreapta, jos,se vede clar semnatura artistului/artistei, "N" |
Naaaaaa! Nu e veverita preistorica e un dinozaur desenat de fiu-meu! Si asta e ultimul avatar nu cerceii. LOL! Deci nu sunt nebuna, le-am incurcat de tot.
Cum poti sterge avatarurile incarcate anterior? Exista posibilitatea asta?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
szivarvany spune:
da, intra la profil personal.
eu de acolo am sters sper tot si am reincarcat un singur avatar.
altfel sunt luate pe rand
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Androix spune:
Asa am facut, sa vedem cat tine Multumesc de ajutor!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
abramburika spune:
Hahhaaaaa ... (rad de drago-camila laurei ).
Dimineata am vazut si eu cercei albastri atarnatori cu o bulina rosie deasupra. Acu' vad un desen .. nu ma risc sa spui ce e ca imi sare autoarea in cap daca nu interpretez intocmai .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Lia spune:
Deci Laura,aia e clar o girafa,doar ca n-are bulinele alea,ok,nu-i niciun dra-agon,ca ar trebui sa arate ca un dra-agon si n-arata...si nu-i nici camila,ca aia are "nasul acvilin",iar asta-i carna toata ziua,ba chiar si seara
Androix,imi ioau veveritza inapoi,ca nu ma pot contrazice cu artistul...mi-a amintit de o "veveritza" pe care a pictat-o Dutz cand era el mai tanar si care arata cam ca "dinozaurul" vostru.Pupa artistul mic din partea noastra,
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia Deci Laura,aia e clar o girafa,doar ca n-are bulinele alea,ok,nu-i niciun dra-agon,ca ar trebui sa arate ca un dra-agon si n-arata...si nu-i nici camila,ca aia are "nasul acvilin",iar asta-i carna toata ziua,ba chiar si seara Androix,imi ioau veveritza inapoi,ca nu ma pot contrazice cu artistul...mi-a amintit de o "veveritza" pe care a pictat-o Dutz cand era el mai tanar si care arata cam ca "dinozaurul" vostru.Pupa artistul mic din partea noastra, Lia&Andrew |
E un dragon 'travel-sized for your convenience'.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me