Iul-Aug 2011-Bv Roberta,Ruxi,Oxi,Theo&MihaV!(75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Krissy, cum au ajuns fetele?

Felicia, pe unde umbli?

Oana 39+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Fetelor intru si eu scurt, mai mult din disperare.

Doar ce ne-am intors de la pediatru si se pare ca strumful inca nu a ajuns la greutatea din spital - astazi are 9 zile.

Cantaririle sunt asa:
la nastere = 2.810 = 6.3
la iesire - 2 zile = 2.750kg = 6.02
3 zile = 2.31 = 5.11
5 zile = 2.72 = 6.1
9 zile = 2.32 =5.12
Adica a pierdut mult, nu a recueprat mai nimic.Sunt super speriata si nu stiu ce sa ii fac.
Doctora a spus sa ii numar mesele, somn, tot pana marti si sa analizeze atunci ce se itnampla, ca bebe ii pare complet sanatos, fara probleme vizibile.
O problema ar fi - spune ea- ca bebe nu mananca tot biberonul odata, adica baga 20 ml, adoarme, se mai trezeste peste 15 min si mai vrea, asta timp de o ora si jumatate cand reuseste sa traga 40-70 ml. Apoi doarme 1,5-2 ore. Pe o zi intreaga mananca peste 200 ml (240 alaltaieri, 320 ieri).
I-am zis daca laptele nu e prea slab si a spus ca nuexista asaceva, ca laptele matern are suficient cat sa castige bebe in greutate.

Habar nu am daca e ok cum se comporta bebe, stiu doar ca pt prima data de la nastere am plans de m-am topit, ca ma chinui aici cu o pompa sa ii scot si el scade.

Voi ati avut problema asta, stiti vreo cale de a mai pune ceva grame?

Scuze ca nu am citit si nu stiu cine a mai nascut sau va naste, dar am intrat in ritmul asta infernal de nu mai stiu de capul meu! Oricum. va tin pumnii la toate, cu nasterea sau cu cresterea bebelusilor!

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

noi suntem bine, Filip a dormit mai bine azi noapte, s-a trezit la 3 ore papa si somn, am reusit si eu sa ma odihnesc.
Ana e o draguta, il pupa, mangaie si ii arata jucarii. Acum e afara cu mama in curte la piscinuta.

Pentru fetele cu epiziotmie: dupa cat ne trece??? Am stat mult in picioare ieri si am cam fortat nota iar azi noapte si azi m-a durut destul de tare.

Am facut si eu furia laptelui, dar m-am pompat si stocat in congelator. Filip suge fff bine, papa in 10 min si nu mai am treaba cu el 3 h. S-a obisnuit si cu suzi.

azi a facut pipi pe mine...sunt incepatoare ca si mama de baiat

haideti fetelor cu bbi ca azi n-am sarbatorit pe nimeni

Ramona, deci esti 35 de sapt, bv mamico!!! esti o curajoasa.

Mama de Ana si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Am si eu o intrebare pentru cele care au nascut deja ca am intrat in criza de timp pt ca maine o sa merg de la ora 8 diminata la spital

Ati facut torsoanele intr-un strat de vata sau in doua?

Mihaela

Eu nu am avut deloc torsoane, am avut cumparate de la farmacie tampoane pentru lauze

Mergi la inceput

ilida, eu zic sa nu te ingrijorezi f tare, daca uda scutece si face kk, doarme si papa e ok, acum nu toti copiii sunt standard. Incearca sa te linistesti pt ca Tudor te simte, iti simte tensiunea si supararea.

Ia vitamaninele prenatale in continuare si mananca cat mai sanatos.
De ce te pompezi si nu il pui la san?

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

ilida, eu zic sa nu te ingrijorezi f tare, daca uda scutece si face kk, doarme si papa e ok, acum nu toti copiii sunt standard. Incearca sa te linistesti pt ca Tudor te simte, iti simte tensiunea si supararea.

Ia vitamaninele prenatale in continuare si mananca cat mai sanatos.
De ce te pompezi si nu il pui la san?

Fashion

Nu il pun la san pt ca nu trage. Mameloanele mele sunt plate si nu are de ce sa apuce. Am luat nipple de silicon si doar il mozoleste 10-15 min apoi il refuza. Si nici nu stiu cat mananca in alea 15 min, cred ca nici 5 ml de lapte. Ma incapatanez sa vreau sa ii dau laptele meu si de-asta ma chinui totusi si cu pompa, atata cat o sa am o sa il pape el, nu il arunc. Bine, nu iti imagina ca imi curge, dar la ambii sani iau 50-80 o data, ceea ce ar fi chiar suficient pentru o masa a lui.
Dupa ce o sa isi revina cu greutatea si o sa capete mai multa forta insistam cu nipple, pana atunci daca-l chinui nu rezolv nimic, ba uite ca mai si scade :( offfff

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ilida, nu toti copilasii au acelasi ritm. Ufff, cantaritul asta ajunge sa le innebuneasca pe mamici. N-ai ce face decat sa o asculti pe doctorita, si asa e, nu exista lapte prea slab. Singurul sfat pe care as putea sa ti-l dau ar fi sa incerci sa-l pui la san, cu pompatul e foarte obositor pentru tine, in plus scade secretia lactata. Sau tu spuneai ca ai mameloanele ombilicate? Oricum e bine ca nu a scazut. Din cate stiu eu cantaritul asta frecvent nu e chiar sigur, mai exista un scutec imbibat acum, uscat maine si gata panica

Carmen, eu nu reuseam sa pun fotografia fiindca tot dadeam la sfarsit "trimite datele". Si mai e problema cu micsoratul, eu le puneam gata mici si ma miram ca nu le ia, dar le poti micsora de la primul icon de acolo. Ciudat tare, n-am mai intalnit

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

"Azi la 14:09, a aparut Mariuca...3.250 g si 51 cm. Theo"

Oana 39+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Bun venit Mariuca! Refacere rapida mami

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Asa de zapacita si emotionata sunt incat am si uitat sa felicit proaspetele mamici

[size=5]Felicitari Oxidoni! Felicitari Roberta! Felicitari Ruxiii! Felicitari Theodora![/size=5]

Mergi la inceput