Iul-Aug 2011-Bv Roberta,Ruxi,Oxi,Theo&MihaV!(75)
Raspunsuri - Pagina 7
Arianna_M spune:
Mihaela
....ce putin mai ai ![]()
![]()
![]()
nu stiu ce sa iti zic de ele ...la noi duci vata si fac asistentele
35 +
Arianna-Maria
sdcristian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Fetelor mai intreb si eu inca odata .....cat ati dat la dr la cezariana ?....bine asta daca nu este secret . 35 + Arianna-Maria |
noi am vrut sa dam dar ne-a refuzat ferm
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
sdcristian spune:
eu mi-am dus fasa si vata si am facut acolo, ca la inceput trebuie mari, 2 straturi, si lungi, spre sfarsit le poti face mai mici
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui sdcristian noi am vrut sa dam dar ne-a refuzat ferm mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog |
35 +
Arianna-Maria
alexia_ada spune:
Arianna am inteles ca la cezariana se merge pe 12-15 mil si naturala undeva pe la 10 . Acum normal ca fiecare da cat poate 
34+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
anaemi spune:
Mihaela eu le-am facut din 2 straturi !
Mult curaj !

Omibaba la mine este putin mai complicata situatia...n-are rost sa detaliez...dar ideea era ca imi trebuia o amarata de zi platita si era ok...si nu, nu pot sa o platesc acum pt ca trebuia sa o platesc acum doi ani dupa ce am terminat CIC-ul cu Anastasia.
Ma asteptam intr-un fel sa nu iau...dar nu pt o zi ! Asta este , noi sa fim sanatosi ![]()
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
lisssa_ana spune:
'neata si de la noi!
corry, promit sa pun azi poze ![]()
Mama de Ana si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui alexia_ada Arianna am inteles ca la cezariana se merge pe 12-15 mil si naturala undeva pe la 10 . Acum normal ca fiecare da cat poate ![]() 34+ Ruxandra Ioana O buburuza mult dorita si asteptata !![]() |
asa stiu si eu ...dar vroiam sa aud si alte tarife

35 +
Arianna-Maria
Babylicious spune:
Salutare burticute si mamicute, strumfi si piticute!!
Noi suntem bine...tot 2 in 1, si stam ascunsi in casa la racoare!
In primul rand va multumesc mult de raspunsuri! In al doilea rand...am vazut o gramada de bebelusi, sunt toti supeeeeeerbi!!!
Squirell, spor la rasucit bb!
Betty si Cristelle,
! Bineinteles ca si eu am lacrimat...ca deh...Abia astept!!!
Ma bucur ca Ana s-a adaptat cat de cat la rolul de sora mai mare!
Omibaba, imi place tonul cu care scrii!! Esti mult mai optimista decat acum cateva luni! Succes la scapat de hemoroidul tampit!!

Felicitari Roberta!! Bine ai venit bebe Gabriel!!!
Sa fii sanatos si fericit!! 

Floare de Colt, multa rabdare iti urez!
Daca tu te descurci, sigur si noi ne vom descurca!

Alexia, multumim de vesti!
Tu cum mai esti?
Ana, rabdare mamicule si tie!
Suntem virtual alaturi de tine!

Rammy, ce bine ca ai venit!!!
Si ca sunteti bine!!
Succes in continuare! Ai grija cu depresia, bebe e mai puternic decat pare...Si e supeeeeer frumos!

Ramona, ma bucur enorm ca scapi de cosmarul asta!!
Hai ca ti-am spus eu ca pana la urma i-o iei inainte lu fi-mea...
Oxidoni, ce bine ca sunteti bine!! Vine el si lapticul!!

Roxy 
! Ce face Alexia?
Mihaela, eu din 2 straturi! Ce putin mai e pana la marea intalnire!!!

Va pup pe toate toate!!!!!

Oana
39+ cu
Eliza Maria
mamutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Burtocika
Din cate-mi aduc aminte, cam asa arata si a mea ... Eu am tinut bandajul cateva zile, in fiecare zi ma dedea sotul cu BETADINA (parca ), ca eu nu puteam; nici nu ma uitam la ea, iar cand ma atingea mi se facea instantaneu greata si ma lua ameteala ... desi zona era amortita ... Trebuie sa urmaresti portiunea din jurul ei, sa nu fie rosie-tumefiata si sa pulseze, ca aia inseamna infectie. Nu ti-a dat un antibiotic, preventiv ? Eu parca am luat Augmentin ...***************************** Irina (2006) si 36+ cu ![]() www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
Mie mi-au scos bandajul dupa doua zile. Nu ma dau cu nimic, fac dus normal dar nu insist pe zona. Astea au fost indicatiile. Coaja de pe taietura aproape a cazut si a inceput sa ma cam manace, cica semn de vindecare. Si zona amortita evident. Ma misc lejer deja, nu ma mai deranjeaza, dar evit sa fac mari eforturi, ca sigur ca nu e vindecata in interior. Lohii am cand si cand, nu in fiecare zi.
Mami fericita de bebe Petru Nectarie

), ca eu nu puteam; nici nu ma uitam la ea, iar cand ma atingea mi se facea instantaneu greata si ma lua ameteala ... desi zona era amortita ... Trebuie sa urmaresti portiunea din jurul ei, sa nu fie rosie-tumefiata si sa pulseze, ca aia inseamna infectie. Nu ti-a dat un antibiotic, preventiv ? Eu parca am luat Augmentin ...