Iul-Aug 2011-Bv Roberta,Ruxi,Oxi,Theo&MihaV!(75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Anaemi si eu sunt convinsa ca bebe va fi cretulin ca taticul. Bine ca nici el nu are un par chiar de afro din asta .

Faceam cu mami mici glume ca simt capul lui bebe ca ar fi destul de mare, iar una din cauze ar fi parul .
Acum vom vedea, ca arsuri la stomac am avut destule. Asta in caz ca e se confirma teoria lor babeasca.

37 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba

Anaemi si eu sunt convinsa ca bebe va fi cretulin ca taticul. Bine ca nici el nu are un par chiar de afro din asta .

Faceam cu mami mici glume ca simt capul lui bebe ca ar fi destul de mare, iar una din cauze ar fi parul .
Acum vom vedea, ca arsuri la stomac am avut destule. Asta in caz ca e se confirma teoria lor babeasca.

37 + sex neidentificat

Si eu am avut arsuri si s-a confirmat ce spunea bunica Alexia are o claie de par

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexad77 spune:

Laura- eu m-am pansat cu sol betadine, dupa 2 sapt. mi-a zis sa dau jos pansamentul de tot si ca pot face linistita dus, dar sa nu frec zona cu cicatricea.Acum nu mai am pansament si ma dau cu contractubex(este o crema care ajuta cicatricea sa se vindece mai bine si sa nu devina keloida, rosie si mai dura).Lohiile le-am avut timp de 1 sapt, apoi au disparut pt 4-5 zile, dupa care au reaparut din nou rosii. M-am speriat , l-am sunat pe ginecolog(care fiind nasul meu imi permit sa-l bazai cand vreau) si mi-a zis sa stau linistita ca asa se poate intampla in mai multe ture si ca menstruatia vine mult mai tarziu.Asa ca m-am calmat.
Bebeii vostrii tusesc? Ca bb mi-a tusit de cateva ori ieri si azi, dar m-am gandit ca s-a innecat cu saliva sau mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Fetelor mai intreb si eu inca odata .....cat ati dat la dr la cezariana ?....bine asta daca nu este secret .

35 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Fetelor mai intreb si eu inca odata .....cat ati dat la dr la cezariana ?....bine asta daca nu este secret .

35 + Arianna-Maria

am nascut la particular si nu am dat nimic in plus fata de tarif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

multumesc pt rasp cu cezariana ... dar mai vreau
nu mi-a dat antibiotic, nu pulseaza, deci nu cred sa fie infectata. doar ca nu ma simt eu confortabil fara pansament ... nu stiu de ce, cand o vad asa neagra nu mi se pare vindecata. cred ca o sa fac un drum la doctor, asa ... pt confortul meu.

bb a plaaaaaaaaaaaaaans. cred ca de foame, dar fff repede dupa masa. i-am dat si bibe dupa alaptat, dar nu a vrut decat 10 ml ... oare ce o fi fost???

ramona tin pumnii

nu mai stiu ce trebuia sa zic, iar sunt un pic zombi ... dar imi revin eu. macar eu dorm noaptea, ma ingrozesc cand citesc de voi ca nu dormiti ... nu stiu cum as rezista.
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

35 + Arianna-Maria

am nascut la particular si nu am dat nimic in plus fata de tarif

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

IDEM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Am inteles ....multumesc Laura si Roxy

35 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Anaemi, nu stiu daca am inteles bine sau nu dar pentru o zi nu ar trebui sa nu iti dea indemnizatia de crestere a copilului. Din cate stiu eu e posibil sa primesti indemnizatie in cazul in care ai o foarte scurta perioada de intrerupere in timpul celor 12 luni anterioare nasterii. Functionarii astia de la un birou la altul schimba legea.

Daca vrei ma pot interesa si la noi in oras sa vad ce zic fetele noastre despre acest lucru. Doar ca as avea nevoie de cateva detalii privind cazul tau.

37 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Am si eu o intrebare pentru cele care au nascut deja ca am intrat in criza de timp pt ca maine o sa merg de la ora 8 diminata la spital

Ati facut torsoanele intr-un strat de vata sau in doua?

Mergi la inceput