Iul-Aug 2011-Bv Roberta,Ruxi,Oxi,Theo&MihaV!(75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ultime vseti.
m a vaz pe masa, col sters, dar inchis.
la eco e in grafic.

prb e reprez de rinichi, am tens mari. stop perf, doar litice in fund.
duminica ma vede iar si luni, marti, cel tarziu miercuri ma vad cu bebe. luni trb sa vina si rez dl niste culturi.

toata burta e doar bb, cika ar avea apox 2750g.
azi implinim 35s.

_

34+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

ultime vseti.
la eco e in grafic.

duminica ma vede iar si luni, marti, cel tarziu miercuri ma vad cu bebe. luni trb sa vina si rez dl niste culturi.

azi implinim 35s.

_

34+ cu Iustin-Andrei

34+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

ultime vseti.
la eco e in grafic.

azi implinim 35s.

_

34+ cu Iustin-Andrei

te pupam si iti tinem pumnii si tie si la bebe Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna fetelor,
Multumesc din suflet pentru sustinere si felicitari.
Va scriu scurt din spital.Asa cum v-a anuntat ieri mesagera noastra,la 16:35 a venit pe lume Miruna Maria.Travaliul a fost lung si dureros pana la ora 3 cand mi-au pus peridurala,dar pe urma a fost minunat.Si oricum am uitat deja de dureri.
Acum suntem bine,suge la san colostru deocamdata si asteptam lapticul.
Felicitari Ruxiii si Roberta si poate deja si Theo.

Va pup si va scriu mai multe de acasa.

39+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba
Ziceti-mi ce sa fac cu hemoroidul meu tampit!!! Ma enerveaza si deranjeaza la culme,

Eu am rezolvat unul rebel, care ma chinuia de 3 zile, cu PROCTOLOG, o singura data am aplicat crema si mi-a trecut ! Am folosit unguentul asta si dupa prima cezariana si a facut miracole !

Irina (2006) si 36+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
pentru mamicile cu cezariana cum arata operatia???? adik a mea e inca neagra, dunga e neagra. nu am avut curaj sa stau fara bandaj, desi doctorul mi-a spus ca il dau jos acu' 2 zile. doar am facut dus, am dat cu spirt si baneocin si am pus alt leocoplast la loc ... nu ma simt confortabil fara. oare are ceva daca il mai tin???? si parca taietura e ... bagata inauntru, sau in jurul ei e umflat ... nu stiu cum sa descriu ... help ca o iau pe dealuri!!!!!!!!! ieri am cautat poze pe net cu operatii si nu am gasit

Din cate-mi aduc aminte, cam asa arata si a mea ... Eu am tinut bandajul cateva zile, in fiecare zi ma dedea sotul cu BETADINA (parca ), ca eu nu puteam; nici nu ma uitam la ea, iar cand ma atingea mi se facea instantaneu greata si ma lua ameteala ... desi zona era amortita ... Trebuie sa urmaresti portiunea din jurul ei, sa nu fie rosie-tumefiata si sa pulseze, ca aia inseamna infectie. Nu ti-a dat un antibiotic, preventiv ? Eu parca am luat Augmentin ...

Irina (2006) si 36+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Ramo

Mariaruxi, nu iau nici o indemnizatie!

Cat despre bebe...stiu cum e ! Anastasia a stat un an si ceva numai atarnata de mine si pana am ramas insarcinata (avea 2 ani si 4 luni), cand ieseam afara mergea putin si vroia in brate la mine. Apoi i-am zis ca d-nul doctor nu-mi mai da voie sa o ridic si s-a conformat.

Prima zi cand a venit acasa dupa ce am nascut mi-a zis ca acum nu mai am bebe si ca pot sa o iau in brate

Daca si bebe o sa fie ca ea...m-am scos

Omibaba eu sunt gata sa fac pariu ca bebe o sa semene cu tati...cel putin la par

Cory, nu stiu ce sa-ti spun daca au sau nu pompe in spital. Eu nu am avut, dar pe cine am vazut cred ca erau ale lor pt ca le carau dupa ele.

Dar daca este vorba de desfundat canale, te ajuta asistenta de la lauze. Te duci si "te trage" ea de tzitzi

Nu stiu ce sa-ti zic de pompa, in rest pt ca eu am folosit doar la Filip ffff putin (de cateva ori) dar nu reuseam sa scot mare branza.

Acum am pompa naturala

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Pup toate burticile si mamicile

Felicitari noilor mamici : Cereline,Alinaoprea,Ruxii,Oxidoni,Roberta sa fiti fericite alaturi de bebelusii vostriVa doresc sa NU aveti parte de colici si la cat mai mult laptic!Aaaaaaaaaa si multa,multa,multa rabdare

Noi va citim zilnic dar cand vreau sa scriu ceva se trezeste Alexia si incepe shoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Mai fetelor, ma cam oftic cand va aud ca ati nascut cu epidurala si nu ati simtit nimic!

Pai eu am simtit totul...e drept ca parca nu am mai simtit asa de tare contractiile, dra le-am simtit. Dar cand a iesit bebe, nu va zic ca am simtit ca-mi ies si ochiii din cap.

Daca la primii doi, nascuti fara epi, mi-a facut doctorul anestezie locala, inainte sa iasa bebe, acum nu mi-a mai facut nimic si a fost o senzatie de nedescris

Mie imi vine sa rad, ca eu care eram cam contra inducerii si epiduralei...le-am cam facut pe amandoua (bine...oxitocina aia a fost mai mult ca sa-mi regularizeze contractiile)

Can o sa am timp o sa scriu si eu povestea nasterii !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Ombibaba esti super funny cu hemoroidul tau tampit

Anaemi ce nasol ca nu poti lua indemnizatia dar nu te lasa sa platesti acum ziua aia care lipseste????

Laura eu am stat cu bandajul doar 4 zile dupa care l-am dat jos si am facut dus absolut normal. Operatia mea este foarte frumos cicatrizata doar cand fac prea mult efort se inroseste un pic coltul din dreapta. Am patit si eu sa se umfle deasupra taieturii sub elasticul de la chilot dar seara cand ma bagam in pat se desumfla.
Legat de buric eu zic ca nu este nici o problema si Alexiei i-a sangerat acolo pana ieri iar pediatrul nostru ne-a spus ca nu este nici o problema sa continui sa-l curat de 3-4 ori pe zi cu spirt.

Mergi la inceput