Aspirante optimiste> 20ani (700)
Raspunsuri - Pagina 13
dana0000 spune:
Offff ziua 1,cea mai oribila zi! Teoretic e un nou inceput![]()
Multumesc pt cafea Miky!
Fetelor imi reamintiti care era testul de sarcina care detecta cea mai mica concentratie de beta hcg?
http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png
Monique77 spune:
Buna dimineata fetelor!
Camcris La multi ani cu intarziere!!!
Ylari, ce te-a determinat sa faci si restul analizelor?
ca mie la hematologie mi-a iesit anticorpul ala antifosfolipidic (daca mai retin bine) si iau tratament
dar nici n-am bani de aprofundari acum
tu cum de ti-ai aprofundat?
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique77 Buna dimineata fetelor! Camcris La multi ani cu intarziere!!! Ylari, ce te-a determinat sa faci si restul analizelor? ca mie la hematologie mi-a iesit anticorpul ala antifosfolipidic (daca mai retin bine) si iau tratament dar nici n-am bani de aprofundari acum tu cum de ti-ai aprofundat? |
Iubita mie mi s-a parut o tampenie fara margini raspunsul medicilor la pierderea sarcinii pe care am suferit-o in urma cu o luna, si anume "nu trebuie sa te ingrijorezi, e normal sa se piarfa si sarcini, doar dupa 3 sarcini pierdute vom aprofunda"
Sincer am ascultat sfatul fetelor de pe forum si am facut acest profil trombofilie ereditara II de la synevo. Si toate bune si frumoase, pana la ultima analiza care mi-a dat cu firma in cap
Acum banuiesc ca va trebui sa aprofundez si mai si, iar apoi sa merg la un hematolog...YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
camcris spune:
neata fetele, va multumesc inca o data pentru urari si va doresc si voua multa sanatate si tot ce va doriti
lucianamoga
nu fi trista ca si eu am fost cu uratii pe cap chiar si de ziua mea, trebuie sa se prinda si la noi bb cand o vrea DD, doar sa nu ne pierdem speranta si rabdarea
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camcris neata fetele, va multumesc inca o data pentru urari si va doresc si voua multa sanatate si tot ce va doriti lucianamoga nu fi trista ca si eu am fost cu uratii pe cap chiar si de ziua mea, trebuie sa se prinda si la noi bb cand o vrea DD, doar sa nu ne pierdem speranta si rabdarea![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |

cixinica spune:
Salutare!
lucianamoga ne luam de manuta, declar si eu z1 

luna asta am avut un CM foarte ciudat, de obicei este 28-29 zile, luna asta a fost de 33 zile si ovulatia prin z18, f ciudat
multi 

tuturor
draguta spune:
'neata fetele
camcris cu intarziere iti spun la multi ani si indeplinirea tuturor dorintelor

luci, cixinica ma alatur si eu voua, ziua 2
irmaria spune:
YLARI imi pare rau de rezultatul analizelor
Cum pot doctorii sa fie atat de indiferenti la suferinta unei femei care doar ce a pierdut o sarcina, e ca si cum ti-au spus lasa mai pierzi trei sarcini si apoi investigam si noi 
E bine totusi ca te-ai hotarat singura sa faci analizele, si trebuie sa fi optimista, pentru ca odata ce vei descoperi problema vei stii si cum sa o tratezi. 
Fetelor imi pare rau pentru Z1. Sper sa nu o declar si eu chiar azi, poate totusi asteapta pana fac macar 10 zile DPO... acum sa vad ce o fi ![]()
lucianamoga despre ce hormon ar fi vorba? Citisem ca progesteronul ar fi responsabil oarecum cu faza luteala... asa e?
viitoare 
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
lucianamoga spune:
Of mai fetelor , iar nimeni nu anunta liniutele buble?
Moni bucura-ne macar tu 
Irmaria pe prima pagina a capitolului este scris ce dozari hormonale trebuie facute si in ce zile ale cm-ului.Pt faza luteala sunt mai multi , dar si eu am inteles ca progesteronul ar fi baza.

sa fiu