Aspirante optimiste> 20ani (700)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Buna fetelor . Ce mai faceti? Monique, bine ai venit acasa! Abia astept sa plec si eu saptamana viitoare la munte (deja ma uit pe calendar si numar zilele ). Eu sunt bine, saptamana trecuta am fost la dr obstretician sa se uite la analizele facute. Si mi-a dat unda verde la conceperea unui . Acum avem o treaba in plus . Elenusht, nu s-a hotarat sotul tau ce va face pe viitor? si o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Monica bine ai revenit la noi si sa iti revii repede cu serviciul, asa e cand vii din concediu e mai greu un pic la inceput.
Fetelor eu nu stiu ce sa mai zic ma doare spatele si un pic burta ca la ciclu, sambata am sangerat normal dar de ieri la amiaza deja s-a mai redus cantitatea.Oare chiar e ciclu si e mai redus din cauza ca eu am mai sangerat dupa injectii sau asa se intampla dupa chiuretaj?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Va multumesc pentru urarile de bun venit fetelor
Miha ma bucur ca te gasesc mai bine

cam cand ti-au zis doctorii ca te-ai putea reapuca?

Mergi la inceput

Camcris scuza-ma am intrat mai devreme m-am servit virtual cu tort dar am uitat sa iti multumesc.
La multi ani, sanatate, fericire si cat mai curand un test de sarcina cu 2 liniute. Te pup petrecere frumoasa astazi si sa ti se indeplineasca tot ce iti doresti.
Moni eu initial citisem pe net ca 3 luni, in alte locuri scria 6 luni, doctorita cand am fost la control mi-a zis ca 6 luni ca asa ar fi mai bine acum o sa vad ce imi zice si doctorul de la iasi sambata. O sa vad si in functie de cum dispare din trompa si de cum o sa am bani sa fac o verificare de trompe ca inainte nu vreau sa ma mai apuc.
Va pup.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Salutare fetelor.
Eu nu prea mai avut timp sa intru la voi.
Am fost si eu acum doua week-end-uri la mare, dar nu am stat decat un week-end ca nu am concediu.
LA MULTI ANI CAMCRIS SI ITI DORESC CA LUNA ASTA SA RAMAI GRAVI.
Eu sunt in ziua 17 si nu am ovulat inca.Iau la greu vitamina E, naprazinc si branca ursului, plus Siofor. Sunt curioasa sa vad ce se va intampla de la acest tratament, luna asta, pentru ca de luna viitoare voi incepe sa fac stimulare. Sper sa nu mai fie nevoie.
Va doresc o vara fierbinte cu multa dragoste, si care sa se finalizeze cu o burtica.
DOAMNE AJUTA.

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

http://www.fertilityfriend.com/home/34a766

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Salutare fetelor.
Eu nu prea mai avut timp sa intru la voi.
Am fost si eu acum doua week-end-uri la mare, dar nu am stat decat un week-end ca nu am concediu.
LA MULTI ANI CAMCRIS SI ITI DORESC CA LUNA ASTA SA RAMAI GRAVI.
Eu sunt in ziua 17 si nu am ovulat inca.Iau la greu vitamina E, naprazinc si branca ursului, plus Siofor. Sunt curioasa sa vad ce se va intampla de la acest tratament, luna asta, pentru ca de luna viitoare voi incepe sa fac stimulare. Sper sa nu mai fie nevoie.
Va doresc o vara fierbinte cu multa dragoste, si care sa se finalizeze cu o burtica.
DOAMNE AJUTA.

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

http://www.fertilityfriend.com/home/34a766

Da alina sa se finalizeze cu o burtica cu un copilas in ea, nu asa cum sunt eu acum, m-am imbracat astazi cu o rochita stransa un pic sub sani si cum in ultimul timp mai mult am stat am capatat o burtica ca sotul meu imi zicea ca toata lumea se uita la mine ca si cum as fi gravida.Eu i-am zis ca nu au decat sa se uite si pot sa imi dea si ceva de mancare daca cred ca imi este pofta ca sunt zilele orasului si au iesit multi la cascat gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna dimineata fetelor, poftiti la o cafeluta cu lapte

Camcris la multi ani, multa sanatate si cat de curand un bebe! (scuze de intarziere dar astazi am aparut si eu pe aici sa va citesc)
Moni bine ai venit din concediu
Dreambaby ma bucur ca esti bine, acum spor la treaba
Gaby tu ce mai faci?
pe toate

Ma apuc de citit din urma ca nu am reusit

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Neata!

mi-a scazut temperatura 2 zile la rand. De la 37,1 e 36,9 acum si sunt deabia a 5a zi DPO.

Aseara mi-a fost rau m-au durut ovarele si spatele. Deja sunt cu nervii la pamanat. Daca si luna asta imi vine la 24-25 de zile cu ovulatie in ziua 19 eu nu mai stiu incotro sa o apuc

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, nu am timp sa citesc, am intrat soar sa va spun ca mi-a iesit si ultimul rezultat la analize si am ambele mutatii genotip heterozigot, habar n-am ce inseamna dar comentariul celor de la synevo nu suna prea bine. Declar oficial ca nu mai sunt optimista deloc. Trebuie sa merg la un hematolog. Sunt iarasi in deriva...
Va pup pe toate...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fete!
Eu declar zi 1 ...asta e...mi se pare ceva de neatins sarcina
Irmaria , vezi cand vine menstra si daca vine la 6 zile DPO vezi un pic de hormoni , nu te stresa inca pentru ca 36.9 nu e temperatura mica si nici nu a scazut brusc temperatura.

Mergi la inceput