Aspirante optimiste> 20ani (700)
Raspunsuri - Pagina 14
J.D. spune:
Neata. Eu am facut un test clear blue easy ieri ai a iesit a 2-a liniuta foarte foarte palida. parca se vede doar conturul albastru. azi dimineata am facut un clear blue digital si a iesit negativ. am mai dat si o gramada de bani pe el. temperatura e inca 37, nici urma de menstruatie. doar ameteala puternica, oboseala crunta, niste greata s dureri de spate, sani mariti si cam asta. nu stiu ce sa mai cred... ![]()
![]()
Finn Constantine 15.10.2009
ancadragoman spune:
in ce zi esti?
eu cand am ramas cu Maria am avut test barza pozitiv (dala de 3 lei) si clear blue negativ asa ca nu te stresa .eu recomand test de sange ca acolo nu exista eroare
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
irmaria spune:
Am citit pe prima pagina dar zilele alea corespund unui ciclu de 28 de zile cu ovulatie in Z14 iar eu am avut in ultima perioada un ciclu care a variat intre 24-27 zile.
Daca ovulatia a avut loc in Z19 atunci ar fi bine sa fac progesteronul la 7 zile dupa ovulatie adica Z26 sau tot in Z21?
Eu cred ca imi vine din cauza durerilor specifice CM-ului, dureri pe care le am din Z3 DPO, dar care s-au accentuat aseara Z5 DPO.
Implantarea stiu ca are loc in Z7 DPO deci la mine e mult prea devreme prentru vreun simptom de sarcina 
viitoare 
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
irmaria spune:
J.D. eu cred ca esti graviduta!!!! Felicitari!!! 

Repeta testul maine de dimineata sau mai bine fa-ti analiza la sange e mult mai sigura decat orice test de sarcina ca sa fi sigura!
viitoare 
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Iubita mie mi s-a parut o tampenie fara margini raspunsul medicilor la pierderea sarcinii pe care am suferit-o in urma cu o luna, si anume "nu trebuie sa te ingrijorezi, e normal sa se piarfa si sarcini, doar dupa 3 sarcini pierdute vom aprofunda" Sincer am ascultat sfatul fetelor de pe forum si am facut acest profil trombofilie ereditara II de la synevo. Si toate bune si frumoase, pana la ultima analiza care mi-a dat cu firma in cap Acum banuiesc ca va trebui sa aprofundez si mai si, iar apoi sa merg la un hematolog...YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa |
offfff
si presupun ca n-au fost nici ieftine analizele nu?
J.D. spune:
Sunt in ziua 18 dpo. As vrea sa fac un test de sange dar din pacate aici e cam greu. Ar trebui sa ma duc la doctorul meu ginecolog care lucreaza doar la particular si ar trebui sa platesc 80 euro . atat platesc pe an pt servicii medicale la el. iar daca sunt insarcinata mai dau 100 euro pt primele 20 de saptamani ale sarcinii. nu e mult dar nu as vrea sa platesc de 2 ori mai ales ca plecam in ro in concediu pe 29 iulie. o sa mai astept si mai fac niste teste. cu Finn s/a pozitivat testul pe 26 ianuarie 2009, iar ultima menstruatie fusese 27 decembrie. acum e tare greu... o fi fetita si se lasa asteptata. ![]()
va multumesc pt sustinere. 
Finn Constantine 15.10.2009
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irmaria Am citit pe prima pagina dar zilele alea corespund unui ciclu de 28 de zile cu ovulatie in Z14 iar eu am avut in ultima perioada un ciclu care a variat intre 24-27 zile. Daca ovulatia a avut loc in Z19 atunci ar fi bine sa fac progesteronul la 7 zile dupa ovulatie adica Z26 sau tot in Z21? Eu cred ca imi vine din cauza durerilor specifice CM-ului, dureri pe care le am din Z3 DPO, dar care s-au accentuat aseara Z5 DPO. Implantarea stiu ca are loc in Z7 DPO deci la mine e mult prea devreme prentru vreun simptom de sarcina ![]() viitoare ![]() http://www.fertilityfriend.com/home/28714c |
Le faci in zi 7 DPO , adica zi 26 , dar daca spui ca poate sa vina mai repede din cauza fazei luteale scurte...nu stiu ce sa spun , vb cu un doctor si-ti va spune exact ce si cand trebuie sa faci.
Cat despre dureri ca la menstra si mie mi s-a intamplat sa le am imediat dupa ovulatie , dar menstra sa vina normal , asa ca nu te stresa ca nu e neaparat sa si vina.
ancadragoman spune:
Ylari eu zic sa te linistesti ,sa te scuturi bine si sa te pui pe treaba .Este f bine ca ai descoperit cauza ca puteai sa stai asa ani de zile si sa nu sti ce este cu tine,crede-ma ca asta te darama mai tare pentru ca nu sti cu ce te lupti.
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui J.D. Sunt in ziua 18 dpo. As vrea sa fac un test de sange dar din pacate aici e cam greu. Ar trebui sa ma duc la doctorul meu ginecolog care lucreaza doar la particular si ar trebui sa platesc 80 euro . atat platesc pe an pt servicii medicale la el. iar daca sunt insarcinata mai dau 100 euro pt primele 20 de saptamani ale sarcinii. nu e mult dar nu as vrea sa platesc de 2 ori mai ales ca plecam in ro in concediu pe 29 iulie. o sa mai astept si mai fac niste teste. cu Finn s/a pozitivat testul pe 26 ianuarie 2009, iar ultima menstruatie fusese 27 decembrie. acum e tare greu... o fi fetita si se lasa asteptata. va multumesc pt sustinere. ![]() Finn Constantine 15.10.2009 |
sa dea Domnul sa fie
!
lucianamoga spune:
Ylari eu nu stiu mai nimic despre trombofilie , dar ai incredere ca totul va fi bine cu tratamentul adecvat, bine ca ai descoperit cauza.

Sincer am ascultat sfatul fetelor de pe forum si am facut acest profil trombofilie ereditara II de la synevo. Si toate bune si frumoase, pana la ultima analiza care mi-a dat cu firma in cap