Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***330***
Raspunsuri - Pagina 16
Ilinca_M. spune:
1. Calciu?! N-am dat niciodata calciu kupilului. Fier cred ca i-am dat vreo 3 zile, cand avea 4 luni, nu-mi placea ca o constipa+ pediatra in care am incredere a zis ca nu e nevoie, adica nu se recomanda nimic fara investigatii si nu e cazul. Nu i-am dat nici suplimente/vitamine niciodata. Vigantol...cred ca nici anul trecut nu-i mai dadeam decat asa, cand imi aminteam, din an in Paste.
2. Anamariame, ezact asta intrebasem si io...De vreo 5-6 zile de cand e canicula e oribil la pranz, doar ieri ce a reusit sa doarma 3 ore, in rest se trezea dupa 1 ora urland rau, cred ca de caldura. Inainte dormea legat 3 ore, cateodata si 4, trai, neneaca!! Azi de ex s-a trezit pe la 9.30 si de atunci e in priza, de vreo 3 ori m-o fraierit ca-i e somn da' nuuu, nu poate sau n-are chef sa adoarma.
Somnul de seara raaareori e inainte de 23. Drept e ca ea si doarme pana la 9, uneori si 10 dimineata.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Tufete, io ma tot uit la Turcu si in poze, langa locul de joaca, vad ceva dar nu inteleg ce e: un helesteu?! Sau ce? Voi ce ziceti?
chatonel spune:
novus, ms :)
ilink, tu vazusi bine? ca io la helesteu nu duc nici un copil, e prea periculos, dar apoi cind sint in banda??!!
chatonel spune:
Dodo, a sosit pachetul, sint super lucrusoarele
izia nu vroia sa le mai dea jos, dupa ce am facut proba la manechin
Ilinca_M. spune:
Chatonel, uita-te si tu la poze la galerie si la tur virtual; chiar langa locul de joaca e un patrat inconjurat de pietroaie. Io-l vad ca pe un helesteu, un laculetz mic artificial, sau cum sa zic, o fi un fel de baltoaca cu pesti sa delecteze ochiu' turistului, dar cum plm s-au gandit sa-l puna exact langa locul de joaca?!
Nu ca as lasa-o io oricum pe Phiphi in voia ei acolo, dar avem maaari probleme cu tot ce tine de apa.
In Cluj era sa ne imbolnavim de nervi, io aproape plangeam; am trecut prin parc langa Kios si a vazut Sophia lacul, doi oameni abia am tinut-o sa nu se arunce, eram disperati, urla si se zbatea in bratele noastre, m-am kkt pe mine de frica si suparare!!
Nu stiu ce sa zic, pentru noi e un big problem. Sa-l acopere dracului cat suntem acolo, sa faca ceva...Sau poate-mi fac griji degeaba, dar zau ca in afara de "helesteu" nu-mi vine in cap ce altceva ar putea fi...
Anaan spune:
Buna seara, doamnelor!
Noi raportam o noapte petrecuta la spital: pe la zece ieri seara pe Andrei l-au apucat vomitaturile in jet, asa ca la doispce trecute fix eram la spital unde l-au pus la perfuzii. Diagnostic: deshidratare si putin rosu in gat. Drept este ca ieri a stat o gramada pe-afara pe caldura aia, fiindca i-a fost dor de caini si nu-l puteam duce in casa. Prostia mea, ce mai incolo si-ncoace! Noroc ca si-a revenit, acum are de urmat un tratament vreo trei zile. Eu dormit ioc, asa ca azi am fost nauca.
Raspuns rapid la intrebarile cele mai recente( celelalte le am inca tema): calciu nu-i dau, Vigantol da; dimineata ar dormi pana pe la 11, daca l-as lasa, dar il trezesc pe la noua si se culca cu chiu cu vai de amiaza pe la trei ( doarme pana pe la cinci-sase, dar la mine in casa inca e ok temperatura); seara nu se culca mai devreme de 11( stiu ca nu-i ok, nu dati cu rosii)
Anaan spune:
Fier nu-i dau, ca la toate analizele i-au iesit valorile in regula, vitamine nu.
Vazut poze cu familion de Floric la mare: ce-a crescut Rares!!!Zana e o draguta si are o freza care o prinde de minune. Si Bogdan mi se pare ca a crescut mult. Floric, tu ce-ai facut, tufata, te-ai pus la gratar?!
Am pus cateva poze pe FB, dar promit ca incarc mai multe in seara asta pe Picasa si va pun linkul.
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Chatonel, uita-te si tu la poze la galerie si la tur virtual; chiar langa locul de joaca e un patrat inconjurat de pietroaie. Io-l vad ca pe un helesteu, un laculetz mic artificial, sau cum sa zic, o fi un fel de baltoaca cu pesti sa delecteze ochiu' turistului, dar cum plm s-au gandit sa-l puna exact langa locul de joaca?! Nu ca as lasa-o io oricum pe Phiphi in voia ei acolo, dar avem maaari probleme cu tot ce tine de apa. In Cluj era sa ne imbolnavim de nervi, io aproape plangeam; am trecut prin parc langa Kios si a vazut Sophia lacul, doi oameni abia am tinut-o sa nu se arunce, eram disperati, urla si se zbatea in bratele noastre, m-am kkt pe mine de frica si suparare!! Nu stiu ce sa zic, pentru noi e un big problem. Sa-l acopere dracului cat suntem acolo, sa faca ceva...Sau poate-mi fac griji degeaba, dar zau ca in afara de "helesteu" nu-mi vine in cap ce altceva ar putea fi... I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
asa este, chiar ai dreptate, e un mic helesteu, dar nu e bun deloc pentru copiii nostri: or sa vrea sa se catere acolo, la pitroiae, si apoi, bildibic in apa
e chiar aiurea pus locul de joaca, intre parcarea masinilor (care copil sta calm numa la locul de joaca, mai ales ca nu e ingradit?!!) si helesteu :((
io mai vin cu niste propuneri: am vazut ca se face plibare cu caruta, e cineva tentat? ca noi da vizita la castel nu vreau, am fost cind eram in clasa a 4-a :) daca motanul nu mai vine, nu mai am program de facut pt el... asa ca fac pentru noi.
si ar mai fi fain sa aducem fiecare cite ceva de specialitate de la el din zona: care brinza, care palinca, orice e specific :) io propun sa va aduc brinza cu mucegai, numa sa suporte drumul
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Chestionar ::)))) Mai dati calciu piticilor? Mai dati Vigantol piticilor? Dar fier? Vitamine? http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Nu nunununun la toate
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Nu ii dau nimic. I-am dat calciu in primavara, cred ca o sa fac la fel in toamna. Am si eu o intrebare-chestionar: 1. La ce ora adorm piticii seara? 2. Cat dorm la pranz si in ce interval? Na, ca au fost doua, daca nu chiar 3. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
1. seara intre 21-22.30. De cand e la gradi, ca inainte ne apuca si 12 noaptea
2. la pranz baga de obicei 2-3 ore.