Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***330***
Raspunsuri - Pagina 16
Ilinca_M. spune:
1. Calciu?! N-am dat niciodata calciu kupilului. Fier cred ca i-am dat vreo 3 zile, cand avea 4 luni, nu-mi placea ca o constipa+ pediatra in care am incredere a zis ca nu e nevoie, adica nu se recomanda nimic fara investigatii si nu e cazul. Nu i-am dat nici suplimente/vitamine niciodata. Vigantol...cred ca nici anul trecut nu-i mai dadeam decat asa, cand imi aminteam, din an in Paste.
2. Anamariame, ezact asta intrebasem si io...De vreo 5-6 zile de cand e canicula e oribil la pranz, doar ieri ce a reusit sa doarma 3 ore, in rest se trezea dupa 1 ora urland rau, cred ca de caldura. Inainte dormea legat 3 ore, cateodata si 4, trai, neneaca!! Azi de ex s-a trezit pe la 9.30 si de atunci e in priza, de vreo 3 ori m-o fraierit ca-i e somn da' nuuu, nu poate sau n-are chef sa adoarma.
Somnul de seara raaareori e inainte de 23. Drept e ca ea si doarme pana la 9, uneori si 10 dimineata.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Tufete, io ma tot uit la Turcu si in poze, langa locul de joaca, vad ceva dar nu inteleg ce e: un helesteu?! Sau ce? Voi ce ziceti?
chatonel spune:
novus, ms :) 
ilink, tu vazusi bine? ca io la helesteu nu duc nici un copil, e prea periculos, dar apoi cind sint in banda??!! 
chatonel spune:
Dodo, a sosit pachetul, sint super lucrusoarele 

izia nu vroia sa le mai dea jos, dupa ce am facut proba la manechin ![]()
Ilinca_M. spune:
Chatonel, uita-te si tu la poze la galerie si la tur virtual; chiar langa locul de joaca e un patrat inconjurat de pietroaie. Io-l vad ca pe un helesteu, un laculetz mic artificial, sau cum sa zic, o fi un fel de baltoaca cu pesti sa delecteze ochiu' turistului, dar cum plm s-au gandit sa-l puna exact langa locul de joaca?!
Nu ca as lasa-o io oricum pe Phiphi in voia ei acolo, dar avem maaari probleme cu tot ce tine de apa.
In Cluj era sa ne imbolnavim de nervi, io aproape plangeam; am trecut prin parc langa Kios si a vazut Sophia lacul, doi oameni abia am tinut-o sa nu se arunce, eram disperati, urla si se zbatea in bratele noastre, m-am kkt pe mine de frica si suparare!!
Nu stiu ce sa zic, pentru noi e un big problem
. Sa-l acopere dracului cat suntem acolo, sa faca ceva...Sau poate-mi fac griji degeaba, dar zau ca in afara de "helesteu" nu-mi vine in cap ce altceva ar putea fi...
Anaan spune:
Buna seara, doamnelor!
Noi raportam o noapte petrecuta la spital: pe la zece ieri seara pe Andrei l-au apucat vomitaturile in jet, asa ca la doispce trecute fix
eram la spital unde l-au pus la perfuzii. Diagnostic: deshidratare si putin rosu in gat. Drept este ca ieri a stat o gramada pe-afara pe caldura aia, fiindca i-a fost dor de caini si nu-l puteam duce in casa. Prostia mea, ce mai incolo si-ncoace!
Noroc ca si-a revenit, acum are de urmat un tratament vreo trei zile. Eu dormit ioc, asa ca azi am fost nauca.
Raspuns rapid la intrebarile cele mai recente( celelalte le am inca tema
): calciu nu-i dau, Vigantol da; dimineata ar dormi pana pe la 11, daca l-as lasa, dar il trezesc pe la noua si se culca cu chiu cu vai de amiaza pe la trei ( doarme pana pe la cinci-sase, dar la mine in casa inca e ok temperatura); seara nu se culca mai devreme de 11( stiu ca nu-i ok, nu dati cu rosii
)
Anaan spune:
Fier nu-i dau, ca la toate analizele i-au iesit valorile in regula, vitamine nu.
Vazut poze cu familion de Floric la mare: ce-a crescut Rares!!!Zana e o draguta si are o freza care o prinde de minune. Si Bogdan mi se pare ca a crescut mult
. Floric, tu ce-ai facut, tufata, te-ai pus la gratar?!![]()
Am pus cateva poze pe FB, dar promit ca incarc mai multe in seara asta pe Picasa si va pun linkul.
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Chatonel, uita-te si tu la poze la galerie si la tur virtual; chiar langa locul de joaca e un patrat inconjurat de pietroaie. Io-l vad ca pe un helesteu, un laculetz mic artificial, sau cum sa zic, o fi un fel de baltoaca cu pesti sa delecteze ochiu' turistului, dar cum plm s-au gandit sa-l puna exact langa locul de joaca?! Nu ca as lasa-o io oricum pe Phiphi in voia ei acolo, dar avem maaari probleme cu tot ce tine de apa. In Cluj era sa ne imbolnavim de nervi, io aproape plangeam; am trecut prin parc langa Kios si a vazut Sophia lacul, doi oameni abia am tinut-o sa nu se arunce, eram disperati, urla si se zbatea in bratele noastre, m-am kkt pe mine de frica si suparare!! ![]() Nu stiu ce sa zic, pentru noi e un big problem . Sa-l acopere dracului cat suntem acolo, sa faca ceva...Sau poate-mi fac griji degeaba, dar zau ca in afara de "helesteu" nu-mi vine in cap ce altceva ar putea fi...I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
asa este, chiar ai dreptate, e un mic helesteu, dar nu e bun deloc pentru copiii nostri: or sa vrea sa se catere acolo, la pitroiae, si apoi, bildibic in apa

e chiar aiurea pus locul de joaca, intre parcarea masinilor (care copil sta calm numa la locul de joaca, mai ales ca nu e ingradit?!!) si helesteu :((
io mai vin cu niste propuneri: am vazut ca se face plibare cu caruta, e cineva tentat? ca noi da
si ar mai fi fain sa aducem fiecare cite ceva de specialitate de la el din zona: care brinza, care palinca, orice e specific :) io propun sa va aduc brinza cu mucegai, numa sa suporte drumul
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Chestionar ::)))) Mai dati calciu piticilor? Mai dati Vigantol piticilor? Dar fier? Vitamine? http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Nu nunununun la toate
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Nu ii dau nimic. I-am dat calciu in primavara, cred ca o sa fac la fel in toamna. Am si eu o intrebare-chestionar: 1. La ce ora adorm piticii seara? 2. Cat dorm la pranz si in ce interval? Na, ca au fost doua, daca nu chiar 3. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
1. seara intre 21-22.30. De cand e la gradi, ca inainte ne apuca si 12 noaptea
2. la pranz baga de obicei 2-3 ore.

Eva Maria (23 aprilie 2009)