Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***330***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Chestionar ::))))
Mai dati calciu piticilor?
Mai dati Vigantol piticilor?
Dar fier? Vitamine?

Nu.Nu.Nu.Nu.

Calciu nu i-am dat niciodata, ca nu a fost nevoie. Vigantol i-am dat pana la 2 ani. Fier - cat a avut lipsa de fier (pe analize, poate ar trebui sa mai verific, ca ne-am luptat ceva pana s-a indreptat).

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ok, merci, inseamna ca nu-s eu denaturata . Sau daca sint, sintem mai multe...:))))

Bona o cam trezeste la 9 daca nu s-a trezit singura; la prinz adoarme in jur de 13.30-14, doarme cel mai adesea o ora-o ora jumatate. Seara adoarme intre 21.30 si 22.30, dar daca ar fi dupa capul ei s-ar culca la miezul noptii.
Caldura la prinz vad ca nu o afecteaza, doar se oftica pentru ca s-a schimbat programul de mers afara, si este mai fresh seara ca in loc sa bintuim si sa ne cocotam de la 16.30 la 20.00, iesim abia dupa 18, iar eu cultiv operatiuni mai statice si care se pot desfasura la terasa si bere : desenat cu creta, facut baloane, stropit cu pistoale cu apa etc...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Acum m-am uitat si eu cu atentie la baltoaca aia.
io zic sa nu va mai faceti griji, ca bag mina in foc ca permanent vor fi macar cite 2 adulti linga locul ala de joaca. Eu cel putin nu las Pisilincul singur pe tobogan (singur adica ..fara sa o supraveghez activ si indeaproape). Mai bag mina in foc ca mai mereu va fi cite cineva pe bancutele alea de linga baltoaca.
Eu sper sa nu aiba pesti in balta aia :)))) sa le arunce copiii cu pietre in cap....
Ca altfel...daca s-or uda nitel, nu-i bai, e vara si cald, iar accidente nu va fi cazul, ca doar nu-i lasam sa plecam in codru, oricum stam cu ochii pe ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Buna fetelor!

Noi ne luptam cu maselele de cateva saptamani bune, dormim ca vai de noi (intr-o noapte am stat treaza vreo 5 ore, timp in care el mai cucaia, dar imi freca genele continuu), mananca si mai putin decat inainte (ieri de ex. a servit 2 biberoane cu lapte si 3 iaurturi goale) dar energie are cat 7. Pe mine somnul asta fragmentat si mai mult superficial ma face praf. Am zile in care abia ma tin pe picioare. Dar na, or iesi candva si maselele alea si o fi mai bine.

Incerc sa raspund repede la intrebari:
- minciunele incerc sa nu spun, dar se mai intampla sa mai pacatuiesc. Faza cu plansul la plecarea unuia dintre noi am avut-o cu vreo 3-4 luni in urma. Prima data nu trecea pragul casei fara mine, desi ma vedea in usa, vedea ca ma incalt, dar nu conta, se lasa cu lacrimi si tipete...grea perioada. Apoi l-a luat pe taica-sau in primire, nu era chip sa-l linistesc pana se ducea sa duca gunoiul sau in pivnita. Tin minte ca la inceputul lui mai cand am fost in ro, am vrut sa-l lasam pe barbatu-meu sa se odihneasca pt ca urma sa conduca toata noaptea si a fost vai de noi pana am reusit sa-l scot din casa fara taica-sau. Nici nu stiu ce a declansat nebunia asta, ca de cand e, nu a ramas nici 5 minute cu altcineva in afara de noi 2.
-Keutu nu serveste decat alimente preparate industrial, daca nu fasaie ambalajul, nu-i bun. Degeaba fac eu in casa, nici nu se apropie de mine cand vede ca vreau sa-i dau. Nu are o portie anume, are zile in care primeste si 2, altele in care nu primeste deloc. Ii dau cornuri umplute (fara partea cu umplutura), Kinder Pingui, Milch-Schnitte, cam astea. Nu caut sa-i dau eu, dar stie si in magazin unde sunt, stie si acasa.
- noi ne petrecem tot timpul impreuna, daca se joaca singur 5 minute, ma pedepseste apoi 15 ca l-am neglijat. Construim cu lego spalatorii auto, un service, bagam masinile acolo, ne facem ca turnam apa pe ele, le frecam cu o perie si apoi le uscam, jucam basket, ne jucam cu niste palete ca de ping-pong cu niste mingi de burete, sare in pat zeci de minute continuu timp in care eu trebuie sa schimb melodiile sa fie pe gustul lui, sa am grija sa nu pice din pat in timp ce din topaiala aia se arunca si face tumbe, sa dansez si eu cum pot, sa construim din niste cartoane o spalatorie auto pt bobby car, sa desenez ce ma pune el, sa ii spun ce reprezinta imaginile din carti etc. Apropo, am ajuns sa-i zic si de cilindru compactor, naiba l-a pus si pe ala in cartile pt copii.
Parca mai era si ceva intrebare legata de impartitul jucariilor. Noi afara mergem ori cu bobby car-ul, iar atunci ne plimbam pe strazi, nu se pune problema sa-l dam si altcuiva, ori cu o minge in mana, iar mingile nu le dam orice ar fi, ori daca mergem la vreun loc de joaca se catara pe ce se poate, uneori avem o lopatica la noi si atat. Nu car jucarii pt alti copii pt ca noi mai mult colindam orasul, la locurile de joaca ne oprim mai mult sa ne tragem sufletul.

Nu i-am facut niciodata analize, asa ca nu i-am dat niciodata fier sau calciu, vigantolette i-am dat in primul an si atat.

Oare mai erau si alte intrebari?

Magdy, eu nu reusesc sa vad pozele, imi da eroare.

A, Ana-Maria parca intrebase de ora de culcare: se trezeste dimineata la 7(la 8 doar cand a stat mult treaz noaptea), la 13 se culca si doarme cam 2 ore (rar 3), iar seara se da stingerea la 21.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Chestionar ::))))
Mai dati calciu piticilor?
Mai dati Vigantol piticilor?
Dar fier? Vitamine?

Nu ii dau nimic. I-am dat calciu in primavara, cred ca o sa fac la fel in toamna.
Am si eu o intrebare-chestionar:
1. La ce ora adorm piticii seara?
2. Cat dorm la pranz si in ce interval?

Na, ca au fost doua, daca nu chiar 3.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

1. seara intre 21-22.30. De cand e la gradi, ca inainte ne apuca si 12 noaptea
2. la pranz baga de obicei 2-3 ore.

Idem, mai putin specificarea cu gradi. Si la primul chestionar, idem.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Magdyi, se putea face plaja?? Intreb stupefiata fiindca mie la Oostende mi s-a parut ingrozitor de.. frig si vant. Fiu-meu urla la fiecare pala de vant.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Dodo, a sosit pachetul, sint super lucrusoarele

izia nu vroia sa le mai dea jos, dupa ce am facut proba la manechin

Ma bucur ca au ajuns dar mai ales ca va plac si va vin.Sa le poarte sanatoasa Izia si abia astept sa ma bucur cand o sa vad pozici cu ceva lucrat de mine pe zanuca ta.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufete,
las cafa

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
...intai nu stiam ce cauta Isabella pe contul lui Floric pana mi-a picat fisa si am facut legatura cu marea:)) Ce frumusica si delicata e!

Multumesc...da au venit cativa zeci de Km sa ne vedem/cunoastem.Ei au stat in Costinesti eu stau in Navodari.Dar au stat atat cat le-a permis Rares care-i plin de viata si vorbaret.
Isabella cand vine cineva la noi stie ca e luat la intrebari Bogdan(asa se intampla de regula-terapeuti,dr,asistent social,~90% pt situatia lui) si statea retrasa pana a vazut ca de fapt la ea au venit musafirii.
Bogdan din momentul in care a aflat ca vor avea musafiri a fost super incantat iar la plecarea lor s-a suparat.A acceptat sa plece cu promisiunea lor ca vor reveni(probabil la anu').

ca-mi sunteti alaturi ...sper sa va pot povesti cat mai curand ca totul s-a rezolvat.

O zi racoroasa tuturor!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Dodo, tinem pumnii sa se rezolve repede si bine
pozici vom face mai incolo, cind va fi vremea de mantou (asa zice izia ca sint hainutele) si caciulite... ce fericita era cind a vazut cite poate sa schimbe

pisigrix, se vede treaba ca tu vorbesti din postura mamicii care sta mereu cu copilul ei si numai cu el (adik nu mai sint si alti pusti in preajma). Iti zic io ca in gaska se antreneaza la facut prostii
Plus ca io-s relax de obicei, asa ca o las sa faca cam ce vrea ea in general, dar asta NU linga o apa in care poate sa cada si sa se inece

Mergi la inceput

Neatza si saru-mina de cafea !
Chatonel, asa o fi , stiu ca si eu in gashka eram plina de idei...si siiigur stii si cum se cheama oamenii cu idei . Da' io inca sint optimista si mai sper

Mergi la inceput