Nasterea la Arcadia - Iasi (10)
Raspunsuri - Pagina 6
LenaC spune:
Clauditza odihneste-te cat mai mult ca sa ai energie.
Papa o ciocolata :). Eu m-as uita la niste poze dragi sau poate filmulete de la nunta. O sa iti mai micsoreze emotiile... zic eu :)
Pupici si iti tin pumnii
Lena - 27+
madline82 spune:
Claudia, bravo, acusica iti tii in brate comoara..vai ce m-am emotionat, mi s-a afcut pielea de gaina.Ama zuit ca ciocolata grabeste travaliul, cica e indicata.Ai grija ce maninci, sa nu te strici la burtica!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
Stefana spune:
'Neata!
Claudita, curaj, mai e atat de putin... Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa nasti natural. Ce te invidiez! Auzi, dilatatie 2 si nici o durere...
Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
madline82 spune:
Poti sa te plimbi, sa urci scari si sa le cobori, ajuta iar!
ionelamaria spune:
Mada, Ana Maita, tipa care a nascut acasa ca asa a vrut ea 2 copii a stat cu dilatatie 4 ( sper ca nu retin gresit , ca nu mai caut acum exact povestea) cam o saptamana pana a nascut. ba mai mult, in acest timp a iesit cu bebe mai mare in parc, iarna... A nascut usor, acasa, in 15 minute pe bebe 2. Deci dilatatie 2 nu e mare lucru daca nu ai si dureri
Cum m-am decis la bebe 2 asa repede? Pai se naste exact cand Mihnea face 2 ani( daca nu e grabit). E o poveste lunga.
Cumva raspunsul direct la intrebarea ta il gasesti aici, dar povestea incepe undeva aici . Am oscilat mult cu ideea de bebe2. Am hotarat sa dam 1 sansa destinului( si cand spun ca 1, fix 1 a fost).... si, asa cum scrie si sub id-ul meu de aici, s-a dosvedit ca viata noasta a avut planuri proprii
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu
gravidacori spune:
BUNA FETELOR! mare agitatie pe aici,claudita mult succes!
nu am mai scris demult,fiind ocupate cu botezu,nunta in familie si alte preocupari,dar v-am citit aproape zilnic asa rapid.noi suntem bine,crestem din papa doar de la san,acusi facem vaccinul de 2 luni la care ma intreb daca vor fi reactii adverse ,sper sa nu.cine l-a facut poate imi spune si mie cate ceva despre acest lucru.in rest..dormim bine cate o noapte intreaga,ziua grup de 3 ore despartite de ora mesei si sunt f bucuroasa pt ca sunt si eu odihnita..
pe langa intrebarea cu vaccinul..mai vrea sa va intreb..nu iese cu scaunul de ceva timp(de cand i-am dat gluconat de calciu,am sesizat eu) decat la 3 zile,gluconatul l-am terminat si speram sa-si revina dar azi e atreia zi si tot nimic...ce sa fac?o sa-si revina?ati patit asa cu bebeii?
va pup si numai bine burticilor,nasteri usoare!
ps..la apr 2 luni tot mai am burtica,mai e cineva ca mine?sau sunt eu caz special?
ionelamaria spune:
Clau, imi plac tare mult vestile de la tine. Bravo. Emotii zici? eu aveam stomacul in gat de emotii si radeam incontinuu si nu ma puteam opri. Cat poti incearca sa te odihnesti. cand nu ai rabdare, tup in picioare si danseaza.... nu glumesc.... ceva muzica lenta si dans in balans e perfect pentru dilatatie... Ia-l pe tati la dans.... oricum e ultimul dans in 2 asa ca putin romantism nu strica.... si oricum, traiti altfel emotiile impreuna
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gravidacori BUNA FETELOR! mare agitatie pe aici,claudita mult succes! nu am mai scris demult,fiind ocupate cu botezu,nunta in familie si alte preocupari,dar v-am citit aproape zilnic asa rapid.noi suntem bine,crestem din papa doar de la san,acusi facem vaccinul de 2 luni la care ma intreb daca vor fi reactii adverse ,sper sa nu.cine l-a facut poate imi spune si mie cate ceva despre acest lucru.in rest..dormim bine cate o noapte intreaga,ziua grup de 3 ore despartite de ora mesei si sunt f bucuroasa pt ca sunt si eu odihnita.. pe langa intrebarea cu vaccinul..mai vrea sa va intreb..nu iese cu scaunul de ceva timp(de cand i-am dat gluconat de calciu,am sesizat eu) decat la 3 zile,gluconatul l-am terminat si speram sa-si revina dar azi e atreia zi si tot nimic...ce sa fac?o sa-si revina?ati patit asa cu bebeii? va pup si numai bine burticilor,nasteri usoare! ps..la apr 2 luni tot mai am burtica,mai e cineva ca mine?sau sunt eu caz special? MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
Sa va fie de bine petrecerile.
Inteleg ca Estera papa exclusiv lapte de la mami. Un bebe alaptat exclusiv poate avea scaune dupa fiecare masa sau 1 data la 10 zile. Ambele variante sunt perfect normale. Nicuna nu e diaree sau constipatie. Un bebe constipat face scaun tare, bucatele/bilute, ca maslinele. Daca simte disconfort puternic incearca sa o plimbi, faceti masaj si gimnastica. Nu stiu sa constipe Ca, dar e clar ca e altceva decat lapte... eu lui Mihnea nu i-am dat deloc Ca.... nici azi nu-i dau. Posibil totusi sa influenteze scaunele si asta ca e Ca de sinteza nu e organic... deci.... chimicala. Cu toate astea, daca scaunele raman de consitenta mustarului nu te alarma deloc. daca simti ca nu mai poti tu, desi ar trebui sa mai poti, ca serios nu e nimic grav, taie pe lung un supozitor cu glicerina pentru bebei in 6-8 bucati si da-i o bucatica mica. va avea scaun de la atat de putin. Nu fa din asta un obicei... Atentie, daca scaunele sunt schimbate la culoare( in verde si tu nu ai papapt nimic verde), au miros a acru urat sau mucus, sunt tari ca maslinutele.... ei... atunci e cazul sa vb cu un medic
EDIT: Burtica va disparea incet incet pana la 9 luni. Asa e regula: 9 luni creste, 9 luni ii trebuie sa dea inapoi
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gravidacori BUNA FETELOR! mare agitatie pe aici,claudita mult succes! nu am mai scris demult,fiind ocupate cu botezu,nunta in familie si alte preocupari,dar v-am citit aproape zilnic asa rapid.noi suntem bine,crestem din papa doar de la san,acusi facem vaccinul de 2 luni la care ma intreb daca vor fi reactii adverse ,sper sa nu.cine l-a facut poate imi spune si mie cate ceva despre acest lucru.in rest..dormim bine cate o noapte intreaga,ziua grup de 3 ore despartite de ora mesei si sunt f bucuroasa pt ca sunt si eu odihnita.. pe langa intrebarea cu vaccinul..mai vrea sa va intreb..nu iese cu scaunul de ceva timp(de cand i-am dat gluconat de calciu,am sesizat eu) decat la 3 zile,gluconatul l-am terminat si speram sa-si revina dar azi e atreia zi si tot nimic...ce sa fac?o sa-si revina?ati patit asa cu bebeii? va pup si numai bine burticilor,nasteri usoare! ps..la apr 2 luni tot mai am burtica,mai e cineva ca mine?sau sunt eu caz special? MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
Corina , ma bucur ca sunteti bine, si eu mai am burtica, dar vreau sa zic ca maninc intr-una, nu ma sfiesc de la ciocolata si alte bunatati..ma gandeam sa ma apuc de abdomene, dar mi-e cam lene! HAHA
Ionela , ma duc acuma sa citesc povesti;le, abia astpet!
gravidacori spune:
multumesc ionela si mada pt raspuns,chiar m-am mai linistit,intre timp m-am sunat si doctorita de fam si a zis la fel,sa nu ma ingrijorez ca nu-i cazul.
am uitat sa spun ca am facut si eco de sold,ciresica mea e f bine ,a durat f putin,cu doctorul botez catalin am facut-o si ne-a explicat mai multe.