Nasterea la Arcadia - Iasi (10)
Raspunsuri - Pagina 5
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Ionela am ramas noi 2 sa ii facem galerie Claudiei, eu ma mir cum de a trimis-o dr acasa la dilatatie 2, mi se pare ciudat! Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011 |
Nu e ciudat. La dilatatie 2 poti sta o sapt acasa linistita. Decat sa te perfuzeze cu occitocina ca sa nasti si sa te chinui, mai bine ca a asteptat. Ea nu avea contractii, dureri. Daca avea.... da, se gandea sa o tina sa nu o lase mult cu dureri ( ca tot asa poate dura 3 zile cu dilatatie 2 si contractii, dar e greu de suportat).
Mie imi place de medicul ei, vreau si eu asa
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu
ionelamaria spune:
Mneatza
????
clauditza, ce faci???
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu
madline82 spune:
Neata fetelor!
Ionela, cred ca,,,Claudita noastar e la spital, eu nu am mai auzit sa stai asa mutl cu dilatatie 2, cu 1, da.De asta mi s-a parut ciudat.Am fost asa emotionata ca aseara am visat ca aveam eu dilatatie de 2 si am nascuta!HAHA
Ionela, tu cum te-=ai decis pt bebe nr 2 la un timp asa de scurt intre ei?Si eu ma agndesc la bebe nr 2, dar mai astept un pic.
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
DadaIna spune:
Neata! Claudita cred ca e cu bebe in brate de acum!Doamne ajuta sa fie bine!
Hai Claudita!
AlynaB noi suntem bine!Crestem vazand cu ochii Mi-ar place si mie sa ne intalnim prin parc cu bebeii.Eu oricum o scot in fiecare zi dimineata si seara doar cand e mai racoare ca stau aproape de parc.Daca e zapuseala prea mare de la primele ore stam in casa la racoare tolanite.
DadaIna spune:
Si noi ne gandim la bebe 2 insa cu cezariana trebuie sa astept 2 ani
Vad ca ma impac bine cu Exlutonul, nu mi-e rau de la ele, deja am terminat o folie.Problema e ca mai am 2 folii si trebuie sa trec pe Cerazete pentru ca Exluton nu se mai fabrica, nu se mai gaseste nicaieri si mor de ciuda.Am avut noroc ca am gasit astea la o farmacie aici in Copou insa le aveau de multa vreme.Expira la sf. anului insa numai bine le termin pana expira.Eu ma impac tare bine cu anticonceptionalele de moda veche.Si inainte de o avea pe gazuta am luat vreo 11 ani in continuu Rigevidon, fara nici o pauza si am ramas din prima luna cand le-am oprit
madline82 spune:
citat din mesajul lui DadaIna Si noi ne gandim la bebe 2 insa cu cezariana trebuie sa astept 2 ani Vad ca ma impac bine cu Exlutonul, nu mi-e rau de la ele, deja am terminat o folie.Problema e ca mai am 2 folii si trebuie sa trec pe Cerazete pentru ca Exluton nu se mai fabrica, nu se mai gaseste nicaieri si mor de ciuda.Am avut noroc ca am gasit astea la o farmacie aici in Copou insa le aveau de multa vreme.Expira la sf. anului insa numai bine le termin pana expira.Eu ma impac tare bine cu anticonceptionalele de moda veche.Si inainte de o avea pe gazuta am luat vreo 11 ani in continuu Rigevidon, fara nici o pauza si am ramas din prima luna cand le-am oprit |
Dada, asa se zice ca 2 ani, dar cunsoc f mult eperosane( cumnata mea, si inca 2 prietene), care duap ce au nascut cu cezariana au asteptat un an-un an si 2 luni si au conceput alt bebe, astfel ca al doilea sa fie in max 2 ani de la nasterea primului, sa se incadreze in indemnizatie
madline82 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Mneatza ???? clauditza, ce faci??? Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu Cand ma uit la iconita cu cafeaua am senzatia ca e o bomba! HAHA |
madline82 spune:
Capitolul asta e cu nasteri..hihi, urmeaza oana-irina!
Pe Lore o mai rugam sa stea la pat, sa mai aiba un pic de rabdare, ca acusi trece luna!
clauditza89 spune:
NEATZA FETELE multumim ptr galerie...venim de la doctor ca azi noapte nu am putut dormi deloc nici eu nici tati...dilatatia continua...insa fara nici o durere...azi maine vine si durereasangererarea sa produs de la dilatare...dr a spus ca e un lucru bun si ca voi naste foarte repede de la primele dureri...abia astept sami vad comoara in bratede acum cu siguranta nu voi mai avea somn!!!fetelor si voi erati la fel de emotionate?eu am inimioara cat un purice si de frica si de nerabdare nici nu mai stiu ce e cu mine!!!
OANA ce faci esti bine?cum e cu contractiile?dane si noua un semn[pup
37+DENNIS GABRIEL