Nasterea la Arcadia - Iasi (10)
Raspunsuri - Pagina 4
AlynaB spune:
Multumesc frumos Stefana :) L-am si cumparat deja !!!
Noi suntem bine, am facut astazi vaccinul de 4 luni, sa vedem acum cum se comporta.
Da intr-adevar este f cald si noi stam numai in casa.....Ne jucam toata ziua, i-am luat un sac de jucarii si i le dau pe rand pana se plictiseste. Incep apoi cu tot felul de maimutareli....cantam , dansam, mai sta in patut, pe pat, se mai uita la tv...Am noroc in zilele cand doarme cate 3 ore de 3 ori pe zi.Asta e mai rar ce-i drept, dar sunt si eu mai odihnita
clauditza89 spune:
FETELE CAT DESPRE WRAP-SLING-MARSUPIU va trimit un site unde sunt puse toate avantajele si dezavantajele inclusiv siteul cu wrapuri de vanzare care sincer mi se par cele mai bune ptr bebelusi noi nascuti apoi cand e peste 6 luni probabil si celelalte dar eu am ales wrapul..urmeaza doar sa dau comanda...
http://www.wrap.ro/html/comparatie-sling.html
37+DENNIS GABRIEL
DadaIna spune:
Eu am facut comanda de sling reglabil mai inainte.Pana la urma am luat negru pentru ca tati nu vroia alb.A zis ca parca e roman cu un sling alb si sa iau negru sa il poata purta si el.
Wrapurile sunt foarte faine insa nu am rabdare sa stau atata la infasurat:)
Cat priveste paginuta aia cu avantaje si dezavantaje...hmmm fiecare poate scrie orice sa-si vanda produsele.
madline82 spune:
FEtelor, multumesc din suflet pt sustinere, eu v-am zis sa nu va speriati si sa o luati din timp, ca uite ncii eu nu credeam ca se poate rostogoli al 7 sapt un copil, ea e f activa, ziua nu imi doarme deloc, atipeste cate 5-10 min , apoi 3-4 ore da din maini si din picioare, am citit pe net ca acest gen de copii se dezv mai repede, da nu ma asteptam sa faca tumbe de acuma, in burtica era f f linsitita, chair ma gandeam ca voi avea o fetita care sa doarma non-stop.ti-ai gasit!
Semn duap cazatura nu i-a ramas, s-a inrosit un pci locul la spate la capusor, i-am pus o compresa rece si acuma nu mai are deloc semn sau umflatura, in linii mari e ok zic eu.Azi am scos-o si in Coppou, erau asa multe burtici si mamici, nua r strica o intalnire cu forumistele:)
Va pup, ma duc sa ii fac baita!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
clauditza89 spune:
FETELOR...bebe meu se grabeste sa iasa...am fost azi la dr.si avem dilatatie 2...burtica sa lasat iar capusorul este deja foarte jos in pelvis parca...o sa nastem natural...nu avem nici circulara...suntem bine...avem pozitie buna MULTUMIM DOAMNE!!!dr a spus ca maxin intro saptamana dar in urma controlului cand am ajuns acasa aveam pete de sange si ceva maroniu pe slip...sper sa nu fie nimic grav...mai stau o ora iar daca vad ca mai curge cred ca trebuie sa sun dr nu?nu stiu ce sa fac sunt speriata si nu vreau sa deranjez doctorul aiiurea la ora asta...poate fi din cauza contrololui nu?
37+DENNIS GABRIEL
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauditza89 FETELOR...bebe meu se grabeste sa iasa...am fost azi la dr.si avem dilatatie 2...burtica sa lasat iar capusorul este deja foarte jos in pelvis parca...o sa nastem natural...nu avem nici circulara...suntem bine...avem pozitie buna MULTUMIM DOAMNE!!!dr a spus ca maxin intro saptamana dar in urma controlului cand am ajuns acasa aveam pete de sange si ceva maroniu pe slip...sper sa nu fie nimic grav...mai stau o ora iar daca vad ca mai curge cred ca trebuie sa sun dr nu?nu stiu ce sa fac sunt speriata si nu vreau sa deranjez doctorul aiiurea la ora asta...poate fi din cauza contrololui nu? Claudia, calmeaza-te, daca icnepi sa ai contractii sa vezi la cate minute sunt, daca sunt al 5 minute sa suni la Arcadia ca tu nasti fato! E normal ca in ruma controlului sa pierzi din dop, dar daca ai dilatatie 2 e clar, eu zic ca tu nasti azi! MA trecv fiori, tine-am la curent! SA fii calma, te pup si iti tin pumnii!Vai ce m-am emotionat! 37+DENNIS GABRIEL |
madline82 spune:
Claudia, calmeaza-te, daca icnepi sa ai contractii sa vezi la cate minute sunt, daca sunt al 5 minute sa suni la Arcadia ca tu nasti fato!
E normal ca in ruma controlului sa pierzi din dop, dar daca ai dilatatie 2 e clar, eu zic ca tu nasti azi! MA trecv fiori, tine-am la curent!
SA fii calma, te pup si iti tin pumnii!Vai ce m-am emotionat!
madline82 spune:
Eu la dilatatie 2 aveam dureri cumplite, e f bien ca nu te doare nimica! O sa nasti usor, sa nu te sperii de durere, sa nu ti fie frica, eu zic ca poti naste fara epidurala daca la dialtatie 2 esti ok! Pupici multi!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauditza89 FETELOR...bebe meu se grabeste sa iasa...am fost azi la dr.si avem dilatatie 2...burtica sa lasat iar capusorul este deja foarte jos in pelvis parca...o sa nastem natural...nu avem nici circulara...suntem bine...avem pozitie buna MULTUMIM DOAMNE!!!dr a spus ca maxin intro saptamana dar in urma controlului cand am ajuns acasa aveam pete de sange si ceva maroniu pe slip...sper sa nu fie nimic grav...mai stau o ora iar daca vad ca mai curge cred ca trebuie sa sun dr nu?nu stiu ce sa fac sunt speriata si nu vreau sa deranjez doctorul aiiurea la ora asta...poate fi din cauza contrololui nu? 37+DENNIS GABRIEL |
Daca ai facut control pe masa, sangerarea e de la tuseu. Nu te speria deloc. Asteapta sa se rupa membranele sau sa ai contractii regulate. urmareste miscarile copilului ( sa nu faca pauze mai mari de 2 ore), in general sa fie asa cu te-ai invatat
Cand se rup membranele poate curge mult lichid deodata sau cate putin putin si sa ai impresia ca scapi urina. diferenta e ca lichidul nu poate fi oprit voluntar ca urina.
Eu cred ca ai sangerat de la control... Oricum, bebe e aproape de termen si daca vine ca asa vrea el.... inseamna ca e pregatit si abia asteapta sa va vada
Nastere usoara sa ai
HAI CLAUDITZA!!!
HAI BEBE DENNIS!!!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu
madline82 spune:
Ionela am ramas noi 2 sa ii facem galerie Claudiei, eu ma mir cum de a trimis-o dr acasa la dilatatie 2, mi se pare ciudat!