Nasterea la Arcadia - Iasi (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Ionela, f emotionanta povestea nasterii tale si conceperea mciutului 2 !
Mi-am adus si eu aminte de nasterea mea..uff, grele momente..Nu inteleg de ce ti-a zis ca bebelusul are 35 sapt, ca la gramaj era ok??Nu respira bine, de ce? Urata experrienat cu hematomul, nu ai intrebat de ce s-a facut??Cine stie ce va mai rezerva viitorul mai atzriu, poate un bebe nr 3..cati ani ai Ionela?

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Ionela, f emotionanta povestea nasterii tale si conceperea mciutului 2 !
Mi-am adus si eu aminte de nasterea mea..uff, grele momente..Nu inteleg de ce ti-a zis ca bebelusul are 35 sapt, ca la gramaj era ok??Nu respira bine, de ce? Urata experrienat cu hematomul, nu ai intrebat de ce s-a facut??Cine stie ce va mai rezerva viitorul mai atzriu, poate un bebe nr 3..cati ani ai Ionela?

Nici bebe1 nici bebe2 nu au fost neplanuiti. Ideea e ca la bebe2 am zis ca incercam numai o data.... daca e sa fie va fi. Nu sunt o intamplare
neonatologul de la Cuza e argumentul numarul 1 pentru a naste in alta parte.... eu cu acest medic am avut o problema. daca nu respira bine? o.... ba da... nu a avut nevoie de nicio ingrijire speciala bebe meu... avea mult vernix, cred ca de asta.
Eu fac 30 de ani in febr, dar bebe 3 nu se mai incadreaza nicicum in planuri... Eu nu m-am gandit nici la bebe 2 pana anul asta si argumentul a fost : sa fie 2, sa se aiba unul pe altul . 3 e prea mult pentru puterile noastre financiare...
Dr de garda la sala de nasteri la Cuza a fost Cacicovschi. Pe mine ma uitase ( na, arat diferit decat in ziua aia) dar hematomul meu l-a tinut minte

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu

Mergi la inceput

Am inteles, poate nua cuma bebe nr 3, cine stie..oricum e f frumos sa fie macar 2, noisuntem 4 frati si ma bucur ca ne avem unul pe altul..

Eu pe 7 ferb fac tot 30 ani..dar tu ai fost mai harnicuta cu bebelusii!! Pe cat febr esti?

Mergi la inceput

Ce frumos cum a ieist bebe nr 2 numai dintr-o singura icnercare! Noi sa o avem pe Estela am astepta 18 luni!

Mergi la inceput

Da, Mada, dupa cum povesteam, ne pregatisem sufleteste pentru luni de asteptare... ca la toti oamenii... dar nu a fost asa
Pe 28 febr

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Da, Mada, dupa cum povesteam, ne pregatisem sufleteste pentru luni de asteptare... ca la toti oamenii... dar nu a fost asa
Pe 28 febr

Ce frumos...ma bucur pentru voi!Mihnea e un delicios, e tare scumpel, cred ca iti seamana!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Ce frumos...ma bucur pentru voi!Mihnea e un delicios, e tare scumpel, cred ca iti seamana!

Nup, e leit tat-su la fizic, nimic de la mine.... poate ochii. dar la caracter, temperament... etc... a luat de la amandoi cate ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

da ionela,alaptez exclusiv la san si imi place f mult sa o alaptez si vreau sa fac asta pana la 6 luni!
si eu tot in categoria 30 ani fac parte...pe 26 mai a venit estera cadoul meu pt iunie cand am implinit 30ani! mare bucurie a fost pt noi..ca sa nu mai zic de tati care e tot in mai cu ea

Mergi la inceput

Felicitari Corina,suntem toate la categoria grea

Stiti cumva de la cate luni ai voie cu bebe la psicina Ma gandesc ca apa e tratata cu substante, de asta intreb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Madline, noi cunoastem un instructor de innot si chiar ne-a sunat la o luna dupa ce s-a nascut puiul nostru sa ne intrebe daca nu vrem sa il dam la innot. A spus ca are un bebe de numai 2 luni...... la inceput nu stia cum sa il tina....acuma spune ca ii da drumul in bazinul mare si innoata de mama focului....Cred ca o sa il dam si noi de luna viitoare

Mergi la inceput