Nasterea la Arcadia - Iasi (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Buna fetele, de dimineata robotesc intr-una, abia acum m-am trantit in pat ca ma doare spatele.
Am citit tot si va multumesc pt detalii in leg cu bentitele.
DadaIna imi plac bentitele si hainutelesunt super..........se face comanda direct acolo sau cum???

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Loredana, incet incet te apropii de termen. Dupa doua saptamani, deja poti rasufa usurata. O sa fie bine, o sa vezi. La 34 de sapt este buna greutatea. A mea la 32 avea 1900 de grame.

37+ cu Maria Antonia

da, parerile sunt impartite in privinta greutatii. oricum fetita mea a fost mereu mai mica la masuratorile eco cu o sapt fata de varsta calculata dupa amenoree. nu imi fac griji prea mari - ca si pana acum lasam lucrurile in voia firii si a lui Dumnwzeu. altfel o luam razna dupa cate s-au intamplat. :)

am in schimb cateva lucruri "importante" care nu imi dau pace: ce hainute sa ii iau pt cane o scot din maternitate?! am pus vreo doua salopetele mai dragute deoparte...dar parca e ciudat nu ar trebui sa ii iau ceva mai festiv? ... apoi nu e ciudat sa o scot in brate in paturica? carucior cred ca o sa ii cumparam insa scoica sau cos nu cred ca o sa avem bani sa ii luam. adica om gasi noi 2-3 mil dar mi se par parca alte lucruri mai imp decat scoica sau cosylet.... voi ce ziceti?

Lori 32+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Da fetelor are femeia adresa de email pentru comenzi acolo pe site.II scrieti ca vreti sa comandati, ii ziceti modelul dimensiunea capului etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Loredanar e bine ca nu iti faci griji. La mine tot a fost bebele cu o sapt mai mica decat sapt dupa amenoree.
In general mi-a tot spus ca e mica... (la un moment dat crescuse diferenta de la 5 zile la 10 zile - presupun ca depinde si de ecograf).

Dupa cum a spus medicul meu, important este sa aiba o curba de crestere constanta si nu de stagnare.

Multa sanatate !!!

Lena - 28+

Mergi la inceput

Tinuta de iesire din maternitate este o problema care trebuie intr-adevar aprofundata si de maxima importanta
Eu noaptea inainte de culcare imi imaginez diferite tinute....am luat si vreo 3 rochite, dar nu am inca papucei si strampisori........bat campii?
o sa fie prea mititica pt rochita? Eu cred ca in salopetica e prea simplu, nu?Mai ales daca facem o pozica acolo pe treptele maternitatii cu trofeul in bratecred ca pe amea o s-o impopotonezDoamne .......abioa astept.Cum scria cineva, scz nu mai retin ca isi storcea fondul de ten asa am ajuns si eu sa ma gandesc la ce ar trebui sa ii cumpar.Baietelul meu se cam uita chioras, mai ales ca vrea telefon si el la vreo 7 mil, si eu am zis ca nu am bani.Proasta de mine am uitat sa rup eticheta de pe carut(i-am spus ca a fost 3mil) si eticheta era de 9 mil

Doamne cum se mai duc milioanele astea am strans din iarna de cand am aflat ca sunt insarcinata, banut cu banut, am pus deoparte pt printesica, si dupa cateva ture prin carrefour si siraj, am ramas cam falita dar important e ca i-am cheltuit fara pareri de rau

33 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Eu i-am pregatit deja 2 tinute. Le-am impachetat frumos pe fiecare separat, le-m pus in cosulet. Prima tinuta consta in: pampers, body tip maieu, o salopetica subtire cu maneca lunga si cu talpite si o palarioara care sper sa ii vina, sa nu fie prea mare, macar pt poza sa o am, ca pe caldurile astea nu imbrobodesc copilu fie ce-o fi. Salopetica este foarte frumi are broderii la buzunare, e lila cu alb si e eleganta. Nu va spun ce salopete imi dadea o vanzatoare intr-un magazin pt scos fetita din spital. Niste de alea de pijama, pe care o sa i le dau la somnic, sau prin casa.
Buuun... a doua tinuta este asa: pampers, body alb cu maneca lunga, cu gulerul si manecile brodate cu roz, strampisori albi(nu sunt bumbac 100%, nu sunt prea incantata de ei dar altii nu am gasit), rochita cu bretele alba cu imprimeu floral pe albastru, cu marginea de tul pe dedesubt, pantofiori dulci glam, si atat. De pus pe cap nu am nimic care sa se asorteze. Poate gasesc intre timp ceva, daca oi mai avea timp.

Loredana, cred ca ai dreptate ca te gandesti la niste hainute mai festive. Ai mei zic ca m-am dilit, dar totusi, e prima ei zi in societate, cum sa iasa asa in izmene? Cat despre scoica, cosulet, nu stiu ce sa zic..., nu cred ca e ciudat sa o scoti in paturica. Sincer nu stiu cat e de util fix in momentele acelea. Adica de la spital pana acasa. Noi am luat cos, si l-am pregatit frumos, l-a apretat mama si i-am mai aplicat si niste funde asortate, dar cred ca tot in bratica o sa ne deplasam.

37+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Uf! Acum mi-am amintit ca nu am mai sunat sa dau comanda de perna!
Inca o zi pierduta. Sper sa nu uit maine dim.

Fetele care ati nascut, pana la urma sa imi pun in bagaj tampoane? Mi-am cumparat si vata astazi si tifon sa imi confectionez unele sterile.

37+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Cand am semnat contractul tipa de la consiliere mi-a spus sa nu iau nimic de acasa ca asigura ei tot si am citit si in contract, eu o sa imi iau chilotii mei atat (daca o sa-mi de-a voie) ca in contract parca scria ca asigura si lenjerie intima.

33 sapt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Eu i-am pregatit deja 2 tinute. Le-am impachetat frumos pe fiecare separat, le-m pus in cosulet. Prima tinuta consta in: pampers, body tip maieu, o salopetica subtire cu maneca lunga si cu talpite si o palarioara care sper sa ii vina, sa nu fie prea mare, macar pt poza sa o am, ca pe caldurile astea nu imbrobodesc copilu fie ce-o fi. Salopetica este foarte frumi are broderii la buzunare, e lila cu alb si e eleganta. Nu va spun ce salopete imi dadea o vanzatoare intr-un magazin pt scos fetita din spital. Niste de alea de pijama, pe care o sa i le dau la somnic, sau prin casa.
Buuun... a doua tinuta este asa: pampers, body alb cu maneca lunga, cu gulerul si manecile brodate cu roz, strampisori albi(nu sunt bumbac 100%, nu sunt prea incantata de ei dar altii nu am gasit), rochita cu bretele alba cu imprimeu floral pe albastru, cu marginea de tul pe dedesubt, pantofiori dulci glam, si atat. De pus pe cap nu am nimic care sa se asorteze. Poate gasesc intre timp ceva, daca oi mai avea timp.

Loredana, cred ca ai dreptate ca te gandesti la niste hainute mai festive. Ai mei zic ca m-am dilit, dar totusi, e prima ei zi in societate, cum sa iasa asa in izmene? Cat despre scoica, cosulet, nu stiu ce sa zic..., nu cred ca e ciudat sa o scoti in paturica. Sincer nu stiu cat e de util fix in momentele acelea. Adica de la spital pana acasa. Noi am luat cos, si l-am pregatit frumos, l-a apretat mama si i-am mai aplicat si niste funde asortate, dar cred ca tot in bratica o sa ne deplasam.

37+ cu Maria Antonia

ce frumos suna in bratica

33 sapt.

Mergi la inceput

Daca va apuca jalea ascultati mel
http://www.youtube.com/watch?v=7xT19qaSd0s&feature=player_embedded#at=34

http://www.youtube.com/watch?v=CkscL-9XlVg&feature=related