Nasterea la Arcadia - Iasi (10)
Raspunsuri - Pagina 15
loredanar spune:
salutare ! noi am facut o iesire de cu dimineata pt consultatie si eco. bibi e bine, are 2070 g - e un pic cam mititica dar in limite normale . in rest ne simtim mai bine si ar fi minunat daca ar lipsi caldurile astea - transpir ca o femeie la menopauza si nu reusesc sa leg mai mult de 4 ore de somn pe noapte. in rest asteptam cu nerabdare intalnirea cu bibi noastra iubita mai e asa putin ! 6 sapt pana la 40 sapt,..dar nu cred ca ajungem totusi pana acolo.
Lori 32+ fericita cu Mara
oana.irina spune:
Madline, nu stiu ce sa zic despre salina, daca e bine sau nu pentru bebelusa. Daca o imbraci adecvat, nu cred ca ar avea efecte negative. In schimb, daca accesul in salina este cu autobuze sau masini, TE ROG EU MULT nu va duceti. Acum doi ani am mers la salina la Tg Ocna. Intrarea in salina se face prin galerii care coboara in panta lina parcurse de autobuze de alea pt transportul in comun. Nu va puteti inchipui cam ce aer irespirabil era acolo de la noxele masinilor. Gurile de aerisire, daca exista, cu siguranta nu fac fata nicicum. Dupa 15 min in salina, ca nu am rezistat mai mult, am iesit, mai mult lesinata. In autobuzul arhiplin, toti erau palizi, copiii tipau isteric... deci e horor. Am ramas profund indignata de inca o dovada de prostie si ignoranta crasa a autoritatilor. Salina in sine este o bogatie, dar felul cum e exloatata distruge orice fel de beneficiu, ba mai mult rau face.
E posibil ca in salina unde doriti voi sa mergeti sa se intre cu liftul sau cu masini electrice. Dar nu stiu dca e recomandat pt bebelusi mici. Poate e chiar indicat, nu ma pricep.
Distractie placuta!
37+ cu Maria Antonia
madline82 spune:
Cred ca ai dreptate Oana, voiam sa mergem la Praid, dar se coboara in salina pana la un anumit nivel cu autobuzele alea super vechi, din care se scurge motorina si miros infect..uff,nu m-am gandit la asta, deci nu vom merge.Apropos este si in Iasi salina, vom merge acolo, e la subsolul unui cartier rezidential de la 2 baieti, am inteles ca e super!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
DadaIna spune:
Va pupic fetelor!Mada relaxare placuta in vacanta.Cat priveste mersul la salina desi se spune ca e benefica nu recomand la bebe asa mici.In Iasi nici prin cap sa nu va treaca sa mergeti indiferent de varsta copilului.Sora mea a fost cu nepotelul meu (sanatos) la salina din Pacurari si are o pneumonie de toata frumusetea.A luat de acolo nu stiu ce virus.Treaba e recenta.Sambata l-a adus acasa si merge numai la injectii.A fost internata la Arcadia cu baietelul ei. Are 5 anisori si face antibiotic intravenos.Asa ca mai bine nu mergeti cu copii aici in Iasi pentru ca riscati sa ii nenorociti.In salinele mari riscul e minim pentru ca nu se compara concentratia, spatiu din salinele naturale cu bulgarii de sare din porcariile salinelor amenajate in Iasi.
Bentite avem si noi.Ne-a facut o mamica de pe net la comanda dupa dimensiunile capusorului nostru.Avem si cu Hello Kitty bentita si tare dragute sunt.
https://picasaweb.google.com/nicole28alex/HAINUTEVARAINCALTAMINTEBENTITEPAR#5585020591376364178
https://picasaweb.google.com/nicole28alex/HAINUTEVARAINCALTAMINTEBENTITEPAR#5585020494737129202
oana.irina spune:
Citat: |
Cred ca ai dreptate Oana, voiam sa mergem la Praid, dar se coboara in salina pana la un anumit nivel cu autobuzele alea super vechi, din care se scurge motorina si miros infect..uff,nu m-am gandit la asta, deci nu vom merge. Apropos este si in Iasi salina, vom merge acolo, e la subsolul unui cartier rezidential de la 2 baieti, am inteles ca e super! |
Mai bine! Nu stiam ca este salina in Iasi. Auzisem o reclama pentru o salina pe Bd. Canta, in vechiul depozit Dedeman.
37+ cu Maria Antonia
AlynaB spune:
Dada ce scumpele sunt bentilete !!!!! Poate la al doilea bb, daca o sa fie fetita..... In orice magazin de copii intru intotdeauna ma uit si dupa hainute de fetite, iar sotul meu imi reaminteste "ai baiat acasa!"
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Fetelor, voaim sa va intreb daca putem merge cu bebelina la salina, sau e aerul prea tare pt ea? E si mai rece ianuntru, cam 15 gr..ce parere aveti? Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011 |
Salina nu e recomandata copiilor sub 3 ani, dar recomandarea se refera la tratament.... vizite prelungite. Imbracata adecvat, intr-o vizita scurta nu vad ce sa pateasca... Oricum e diferenta de presiune si de compozitie a aerului, deci nu prea mult
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
ionelamaria spune:
Mada, nu apucasem sa citesc faptul ca se merge cu autobuzul.... nasol... daca transportul e in conditii proaste.... nici vizita scurta nu e chiar ok
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
oana.irina spune:
Loredana, incet incet te apropii de termen. Dupa doua saptamani, deja poti rasufa usurata. O sa fie bine, o sa vezi. La 34 de sapt este buna greutatea. A mea la 32 avea 1900 de grame.
37+ cu Maria Antonia
madline82 spune:
Multumesc de sfaturile cu salina, deci taiem de pe lista pana la 3 ani, eu creedam ca ii face bine..
Dada, vreau si eu sa comand bentite, da-mi te rog o adresa! Ms mult.
Aici e mai racoare ca in IAsi, in jur de 25 gr, e tare bine.
Va pup! Sa aveti o zi racoroasa!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011