Nasterea la Arcadia - Iasi (10)
Raspunsuri - Pagina 17
oana.irina spune:
Eu scot niste motate pt Claudita. Poate, poate bebe Denis isi face elan.
HAI CLAUDIAAAAAA!!!!!!!!
37+ cu Maria Antonia
clauditza89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana.irina Eu scot niste motate pt Claudita. Poate, poate bebe Denis isi face elan. HAI CLAUDIAAAAAA!!!!!!!! 37+ cu Maria Antonia |
37+DENNIS GABRIEL
lalic spune:
Hai clauditza89, fii tare mai e putininseamna ca ii place mult in burtica dar ai implinite 40 saptamani?
Noi te sustinem si asteptam vesti
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
clauditza89 spune:
citat din mesajul lui lalic Hai clauditza89, fii tare mai e putininseamna ca ii place mult in burtica dar ai implinite 40 saptamani? Noi te sustinem si asteptam vesti deConstantin Octavian 12 ani deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi 33 sapt. |
37+DENNIS GABRIEL
lalic spune:
Pentru linistea ta de ce nu mergi totusi la inca un consult? Daca esti un adintre fericitele care nu au dureri la nastere?Mai stii reportajul ca postarita care s-a dus la toaleta sa faca pipi si a nascut?
Suna dr , ce doar ii dai un carutoi de bani
33 sapt.
ionelamaria spune:
CLAU,da ai contractii de vreun fel, fie ele si nedureroase, neregulate , scurte si rare. Inearca sa ajungi la medic maine.... sa vezi ce si cum, dar nu te stresa. Bebe ce face? Se misca asa cum v-ati invatat? Asta cu asezatul devenit aproape imposibil e de la coborarea bebelui si e de bine... chiar daca e incomod. Acum na... pana nu vede un medic nu are nimeni cum sa-ti spuna unde e bebe. Despre "poc"...se poate sa ti se fi parut, sa fi pocnit oasele cum mai pocnesc genunchii( sa vezi tu ce pocnesc oasele bebelusului de te stresezi de numai in primele luni si e normal), sau se poate sa fi pocnit membranele si capul bebelusului sa fi blocat curgerea lichidului... dar... asta e mai putin posibil pentru ca tu esti in miscare, el e in miscare si nu prea are cum sa stea fix acolo sa nu curga nimic.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
clauditza89 spune:
citat din mesajul lui lalic Pentru linistea ta de ce nu mergi totusi la inca un consult? Daca esti un adintre fericitele care nu au dureri la nastere?Mai stii reportajul ca postarita care s-a dus la toaleta sa faca pipi si a nascut? Suna dr , ce doar ii dai un carutoi de bani deConstantin Octavian 12 ani deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi 33 sapt. |
Am sunat dr acuma si mia spus sa ma duc oricand la dansul...insa am sunat la call center sami fac programare si maine e toata ziua ocupat...abia miercuri mia facut programare...l-am sunat din noi pe el si mia spus ca daca intuitia si starea mea o consider grava sa ma duc oricand la spital iar daca sorocu imi vine el va fi anuntat imediat iar in maxim juma de ora este langa mine...eu iam explicat cum stau lucrurile si mia spus ca nu se stie niciodata...asa ca sa stau in garda...!!!!nu ma linistit deloc...sau sunt eu exagerata...?
37+DENNIS GABRIEL
lalic spune:
Du-te maine la prima ora sa vada macar ce dilatatie ai........daca e mare si mai ai putin? Mergi si fara programare ca te primeste si intre vizite, insista daca nu.Doamne, doar n-o sa stai sa plangi asa pana te vede el miercuri......
33 sapt.
clauditza89 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria CLAU,da ai contractii de vreun fel, fie ele si nedureroase, neregulate , scurte si rare. Inearca sa ajungi la medic maine.... sa vezi ce si cum, dar nu te stresa. Bebe ce face? Se misca asa cum v-ati invatat? Asta cu asezatul devenit aproape imposibil e de la coborarea bebelui si e de bine... chiar daca e incomod. Acum na... pana nu vede un medic nu are nimeni cum sa-ti spuna unde e bebe. Despre "poc"...se poate sa ti se fi parut, sa fi pocnit oasele cum mai pocnesc genunchii( sa vezi tu ce pocnesc oasele bebelusului de te stresezi de numai in primele luni si e normal), sau se poate sa fi pocnit membranele si capul bebelusului sa fi blocat curgerea lichidului... dar... asta e mai putin posibil pentru ca tu esti in miscare, el e in miscare si nu prea are cum sa stea fix acolo sa nu curga nimic. Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu |
37+DENNIS GABRIEL