cum ati dezvatat de pampers noaptea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

imi puneam ceasul sa sune in fiecare noapte la 2 si il puneam pe oala... acolo in pat. Facea pishu si se culca la loc.
Spre siguranta pusesem sub cearsaf o paturica din aceea din material ca de pampers... nu mai stiu cum se chema.
Avea vreo doi ani si jumatate copilul atunci

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Multumesc ,o sa incerc sa fac asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Clarmai, parerea mea este sa nu trezesti copilul sa faca pipi. Daca vrea sa faca se trezeste ea. Asa cum cere lapte noaptea, asa va cere sa faca si pipi. Oricum pregateste-te cu cearceaf special pt asta (se gasesc in metro sigur, cca 20 ron). Succes!
Gogosel te contrazic. Mihai bea lapte inainte de culcare- 8 masuri Lp, uneori si noaptea, dar nu face pe el. Cred ca de 3 ori s-a trezit sa faca pipi. Poate unde este cald si mai transpira nopatea, nu simte nevoia de pipi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am scos pampersul de noapte la 2 ani si in fiecare noapte ma trezeam si o puneam sa faca pipi pentru ca altfel aveam accidente ,abia acum cand mai are putin si face 4 ani se trezeste singura si imi spune ca face .Din cate am inteles in jur de 3,5-4 ani incep ei sa constientizeze in somn ca fac pe ei

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput