Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 5

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Haoleu ce faceti fetelor, pai abia am gasit topicul, am shomat toate peste weekend??? Vroiam sa felicit sarbatoritele Fecian si Iulia ![]() ![]() O saptamana frumoasa tuturor. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa |
azi e ziua lui elena_q. La multimulti ani, sa fii sanatoasa si fericita si implinita. Si sa mai dai pe la noi.

Nicole1980 spune:
Salutare si de la noi,
Am vazut ca discutati de mancare. David din fericire mananca orice, oriunde, oricum. Nu i se face separat mancare, insa avem grija sa nu aiba grasime multa (cu toate ca el adora grasimea cand o gaseste) si sa nu fie prajit.
Si noi am petrecut un we calduros cu David, caldura mare dom’le !
Lorich – ce pui dulci ai si ce mult seamana intre ei.
Gabitzam- si noi ne-am despartit de “mami” (bona) in iunie , ca a iesit mama la pensie. Dar il iubeste asa de mult pe David ca nu exista zi sa nu il ia la ea 1-2 ore, chiar daca nu o mai platim. Este o femeie extraordinara si am avut norocul ca David sa fie crescut intr-o familie (si sotul ei avea grija de David si l-a invatat sa mestereasca cu ciocanul, lopata etc).
Ylari – felicitari pentru analize. Hai repede cu vesti despre bb2.
Cleo – eu n-am inteles, te-ai dus la munca acolo sau in vacanta ?! Tare faine sunt pozele.
Oau, chiar sunt a doua pe ziua de azi, sau am gresit si eu topicul, ca Ylari !!!! in 10+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe

Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Nicole, bine ai revenit la noi. Cleo e cu afaceri plecata
Cleo, f. frumoase pozele ... ma bucur mult pt. voi -- e o mare schimbare, si una in bine, iar fapt. ca o aveti pe Simonix asa aproape e ideal
Vic mai poate acasa? nu-l intrebi seara:" ce-ai facut toata ziua?"
La birou cum sunt colegii?
Lorich, distractie placuta! Si sa lasati virusii pe acolo!
Vrem si noi sa facem o mica iesire la munte, la Busteni, weekendul asta. Sa mergem la Babele, ca n-am ajuns niciodata cu fetele.
o zi frumoasa
Adriana

YLARI spune:
Hm, deci pana la urma m-am bucurat degeaba, sunt si eu o mica mutanta, am ambele mutatii C677T si A1298C genotip heterozigot. Nu ma intrebati ca inseamna ca habar n-am, decat ca am trombofilie si mi se opresc sarcinile din evolutie in saptamana mica. Acum incerc sa ma dumiresc, sa imi fac un plan de atac. Dar sunt bulversata si debusolata... Cunoaste cineva un hematolog bun? Recomandari, ceva? Stiu ca la Fundeni ar trebui sa ajung dar sunt asa de scarbita sa stau pe la usi prin spitalele noastre minunate, unde nu conteaza nici programari, nici nimic... Sunt tare trista
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa

cleo78 spune:
citat din mesajul lui YLARI Hm, deci pana la urma m-am bucurat degeaba, sunt si eu o mica mutanta, am ambele mutatii C677T si A1298C genotip heterozigot. Nu ma intrebati ca inseamna ca habar n-am, decat ca am trombofilie si mi se opresc sarcinile din evolutie in saptamana mica. ![]() ![]() ![]() ![]() YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa |
puiule, nu te agita. E o boala cunoscuta, exista scheme de tramatent, se dau pastilute si teste de sange periodic, cand nu se dau pastilute, se face o injectie subcutanata, pe care ti-o poti face si tu.
Nu stiu sa iti recomand dr hematolog, nasa noastra + o alta prietena merg in Fundeni, la acelasi dr, bun hematolog dar nu prea priceput in a discuta cu gravide

E bine ca a detectat problema. Este cel mai bine!! functie de analize, se poate da tratament sa opresti evolutia/impactul. Cel mai important lucru care il vad: cu sarcina pierduta, nu esti du de vina!! pur si simplu s-a intamplat, si cauza a aparut: 'voila'. Nu se va mai intampla data viitoare! pt ca acum stii ce trebuie sa urmaresti.
Boala asta pur si simplu se intampla! Ba mai mult, am inteles ca boala poate trece si intr-o faza recesiva.
Adriana, ba il intreb

Cat despre afaceri, moaaama ce afaceri am io aici..

Doloress spune:
ESME- heeelp! Vreau si eu reteta de biscuitei pentru bebelusi, nu mai stiu ce-am facut cu ea! Merci mult!
YLARI - bine ca stii macar unde e buba, o sa stii macar ce e de facut.
CLEO - super pozele, si mie mi se pare ca aveti un aer asa de linistit si de vacanta, ma bucur pentru voi. Vad ca ploua mult acolo, nu lasati ploaia sa va tina in casa - echipament adecvat si afara cu voi!
DANA- bine ai revenit! Ce frumos suna ce zici tu acolo... Are sotul o cunostinta, lucreaza la o companie care si-a lasat angajatii sa lucreze de oriunde din lume. Pentru ca e totul online. Si una din colegele ei a ales sudul Frantei, ea a ales Praga. Acuma se muta la Londra. As da orice sa ma pot si eu plimba asa dupa cum imi pofteste inima.
Am ratat doua sarbatorite
La multi ani Iulia! (de fapt am urat-o pe FB)
La multi ani Fecian!

cleo78 spune:
citat din mesajul lui Doloress ESME- heeelp! Vreau si eu reteta de biscuitei pentru bebelusi, nu mai stiu ce-am facut cu ea! Merci mult! ![]() YLARI - bine ca stii macar unde e buba, o sa stii macar ce e de facut. CLEO - super pozele, si mie mi se pare ca aveti un aer asa de linistit si de vacanta, ma bucur pentru voi. Vad ca ploua mult acolo, nu lasati ploaia sa va tina in casa - echipament adecvat si afara cu voi! DANA- bine ai revenit! Ce frumos suna ce zici tu acolo... Are sotul o cunostinta, lucreaza la o companie care si-a lasat angajatii sa lucreze de oriunde din lume. Pentru ca e totul online. Si una din colegele ei a ales sudul Frantei, ea a ales Praga. Acuma se muta la Londra. As da orice sa ma pot si eu plimba asa dupa cum imi pofteste inima. Am ratat doua sarbatorite La multi ani Iulia! (de fapt am urat-o pe FB) La multi ani Fecian! Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
aaaaa, daaaaa???

Unde pot aplica ?

Data viitoare, va scriu pe forum din www.google.be/search?q=kathmandu&hl=en&biw=1265&bih=637&prmd=ivnsmr&source=lnms&tbm=isch&ei=24AlTuSwBY6YOoGDpbUK&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CB4Q_AUoAQ" target="_blank">Kathmandu. Asta daca imi pune o pila Doloress. Altfel, asteptati sa inventeze careva teleportarea

Victoria_mami spune:
Uite eu de aici v-as scrie:
http://www.google.be/search?hl=en&biw=999&bih=542&tbm=isch&sa=1&q=okinawa&oq=okinawa&aq=0&aqi=g10&aql=&gs_sm=c&gs_upl=17714l22018l0l25217l9l9l1l3l3l0l337l1345l2-4.1l5
Eu mi-am ratat sansa, acum vreo 11 ani mi s-a facut o oferta sa merg sa vizitez (eram in Japonia) si am zis nu, multumesc. Tipul care ma invitase, vroia sa mergem sa-i cunosc parintii in Okinawa si eu nu aveam nici o intentie serioasa cu el, asa ca nu am vrut sa-i cunosc parintii, sa-si faca oamenii cine stie ce idei sau iluzii... probabil nu voi mai avea sansa in viata asta sa vad Okinawa. Poate viata viitoare.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Victoria_mami spune:
Aoleu! Ce am labartat pagina, da' nu stiu cum sa o micsorez...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

YLARI spune:
Sa vedeti ce poze imi trimite sotul din Biarritz (cred ca asa se scrie) si vecinatati de imi vine sa ma dau cu capul de laptopul de la birou. Ieri era in capdebreton (sau whatever...) si zicea ca mananca o pizza si vede oceanul Mda, asa munceste sotul meu ...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa