Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 4

YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel Salutare! Ylari, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele! deci maine pleaca sotul...al meu la noapte vine ![]() Copiii sunt la tara de ieri; e bine sa nu te bata nimeni la cap ![]() ![]() Luni, la munte ![]() Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Fericito!!!

Lasa ca de data asta sta doar 2 sapt Iubi, o sa treaca repede!

Ce-mi place de cand cu avatarele astea, sa va vad la fiecare mesaj

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa

Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui YLARI ... Ce-mi place de cand cu avatarele astea, sa va vad la fiecare mesaj ![]() YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa |
Si mie.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Lorich spune:
Fete dulci, va pup, doau saptamani ma vacantzuiesc. Plecam cu muci in barba si sper sa ne intoarcem sanatosi.
sper s-o prind pe Gabita pe acolo!!
Sanatate si sa ne revedem cu bine!

Alysh spune:
Buna fete dragi,
si eu stau tare prost la capitolul timp, il dedic cam in totalitate copiilor...m-am mai ocupat si cu reducerile de prin magazine, deci, full complet.
mama ne-a facut o surpriza si a cumparat aici, la curte o piscina gonflabila imensa, s-au distrat piticii cu ta-su azi la maximum, moama ce s-au mai balacit si racorit
. Abia astept s-o incerc si eu weekendul viitor ca acum nu putui
M-am bucurat pt analizele bune ale lui Ylari, am vazut vesti bune de la Puputi si Nicole (felicitari pt sarcina), am admirat pozele lui Cleo si mi s-a facut dor de occident, printesei lui Desiree si m-am bucurat tare sa-i vad perisorul si genele frumoase. Si pe Gabitam cu baietii frumosi si peisajele minunate.
Am citit si raspunsuri la chestionar ale lui Simonix si Esme, saru'mana fetelor.
M-a impresionat mult zana buna care a facut mancare lui Simonix & co, ei sa stii ca un astfel de gest numai un roman l-ar putea face. Cred...
Ah, mi-am adus aminte. Cum mei n-ai gasit tzoale frumoase in Bucuresti? Hai, poti spune orice despre Bucuresti si Romanica dar nu ca n-ai gasit haine
Lorich, vacanta placutaaa, asteptam poze!!
Laurita, hai si tu cu poze ca am impresia c-ai evadat cateva zile
Pupici dragelor

YLARI spune:
citat din mesajul lui Alysh Cum mei n-ai gasit tzoale frumoase in Bucuresti? Hai, poti spune orice despre Bucuresti si Romanica dar nu ca n-ai gasit haine ![]() ALI, mami fericita de ![]() ![]() |

Da-da, subscriu!
POZE
Mami de Eva scumpa

cleo78 spune:
azi am fo la Ghent. Vremea nu a cooperat, dar chiar si pe ploaie, a fost o iesire fantastica. O sa mai repetam. Orasul este minunat - la 30min cu trenul, plin de tineri, cu multe stradute doar pietonale, o arhitectura pestrita, cladiri din secolele 15 -19; am prins si festivalul local..ce mai, minunat.
Vom repeta.
Noi am umblat asa prin ploaie. am gasit un magazinas de copii si cheltuii si acolo; i-am luat o rochitza superba marei, verde cu floricele mov, si imi pare rau ca nu am luat 2 . Am asistat si la o mica cascadorie pe strada, am fost 100-200 de oameni nemiscati (la asta nu am facut poze).
Poze acusi.
cat despre magazinele in Buc. de unde sa iei lucruri faine (si ieftine, ca is unele cu preturi de te rup), scrieti si voi unde/cum, sa mergem la obiect data aviatoare
edit: poze
edit la edit: stiti ce a fost scump? 1.5 euro sa ne pipilim toti 3

Simonix spune:
Hmmm... pai sa stii Alysh ca haine am luat tot de la Promod, Camaieu, chestii din astea de le am si aici IN rest mi se par prea colorate in Romania, de copii chiar ca nu am reusit sa iau ceva, pentru nepotica mea m-am dus la Afi si am luat de la SMYK, magazinul meu favorit din RO
si din PL, ca aici in BE nu exista
Deci din Titan am vrut sa iau ceva la repezeala - nu m-a lasat inima, zau
Toate cu tot felul de animale pe ele, colorate, mai ales de fete, sclipici peste sclipici, paiete si petice peste petice. Asa ca am bagat repede un drum pana la Afi si am rezoilvat acolo, am profitat si de solduri, in plus.
Ce sa va zic, sunt in extaz - aici e perioada cea mai faina de soalde, am luat geci, genti, pantofi, bluze, toate la 50 sau 70% reducere, Mexx, Esprit Sunt absolut incantata, mai am in plan niste chestii de casa, tin minte ca asa am luat si covorul din sufra, redus la jumate
Deci sper sa mai fac niste afaceri, nu numai cu hainele (desi mi se invarte capul cand vaz vreun magazin cu solduri
)
In rest am fost si noi la Gent, mie mi-au placut in special magazinele si astept o zi fara ploaie si fara solduri ca sa pot aprecia si orasul cum trebuie :D Cum zice si Cleo, merita sa revenim (nu numai pentru haine :D)
Pupics, fug la distractie cu piticul (DA, E VACANTA nu inteleg cine a inventat vacanta de 2 luni
)
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti

DanaH spune:
Seara buna, fete dragi!
trec si eu sa va salut in fuga. numa ce am sosit de vreo ora in vacanta in sudul frantei. drum lung, de vreo 13 ore, dar merita din plin. deja imi vine sa plec inapoi. am venit de la soare, cald si bine, la ploaie si vreo 16 grade. brrrr!!!
vacanta a fost super, de data asta am stat 10 zile, dar zau ca ar mai fi mers cateva. noi suntem funi declarati ai sudului frantei: mancare buna (peste si fructele de mare), vin bun, soare, mare. unde mai pui ca aici, fiind la vreo 200km de granitza cu spania, de simtea influenta spaniola si la mancare, si la muzica, si la oameni. am dat iar peste taverna noastra spaniola cu o sangria de minune si un tapas bestial. ce sa iti mai doresti? poate un job bun, sau sa astepti pensia sa te muti acolo. alex chiar ne intreba zilele trecute daca acolo exista case de cumaparat, si daca da, de ce nu ne mutam si noi acolo?
despre vacanta, pe scurt, a fost super: copiii au crscut, altfel ne simtim si noi, si ei, altul este ritmul. am avut chair timp sa citesc pe plaja. odo s-a jucat minunat fie cu alex, fie singura in nisip. in primele zile a refuzat sa intre in apa, sau intra numai tinandu-se strans de gatul meu, si doamne fereste sa o fi dezlipit-o de acolo, ca tipa pana venea salvamarul. insa dupa cateva zile a zis ca ea se duce in apa, si a plecat. apoi daca ar mai fi fost dupa ea, am fi scos-o samabata dimineatza, inainte de a pleca spre olanda.
cum spuneam, prgramul a fsot complet diferit, una pt ca sunt mai mari copiii, alta pt ca trebuie s simta si ei ca e vacanta. cea mai amre schimbare a fost ca s-au culcat la ora 22:30-23:00 in fiecare seara, dar e drept ca dormeau pana la 9:30-10:00.
la un singur capitl mai avem de asteptat: sa ne lase si pe noi sa dansam seara: in fiecare seara era discoteca in camping. si era un dj cu o muzica asa de faina, de iti sarea cameshea pe tine. amandoi ne fataiam pe scaune, dar daca indrazneam sa o intrebam pe odo daca ne lasa sa dansam nu pe ring, ci langa masa,unde stateau ei, imediat sa stranga de gat si incepea sa planga.nici ei nu au vrut sa danseze, desi era mini-disco in fiecarea seara, iar cand ajungeam in camera, ne aratau toate dansurile pe care le faceau copiii pe scena. nu stiu cu cine seamana copiii astia ai nostri asa de rushinoshi, ca eu cand eram mica nu ma luau ai mei de pe ringul de dans (e drept ca nici acum nu as pleca de acolo), iar taica-su cred ca l-a facut maica-sa pe muzica :).
in fine, am zis ca mai avem de asteptat cativa ani la capitolul asta, dar in rest nu putem decat sa enjoy la maximum.
promit ca revin cu poze dupa vacanta din romania.
acum am duc sa intind prima mashina de rufe si sa o bag pe a doua. maine da facem bagajele, si poate si un gratar, daca ne lasa vremea, iar luni ne luam zborul catre Romania.
Poze
Poze noi

stefany_p spune:
Sa va fie de bine vacantele tuturor, mai puneti si poze!
La multi ani Fecian si Iulia 83!

YLARI spune:
Haoleu ce faceti fetelor, pai abia am gasit topicul, am shomat toate peste weekend???
Vroiam sa felicit sarbatoritele Fecian si Iulia Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri!
O saptamana frumoasa tuturor.
POZE
Mami de Eva scumpa