Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ylari, si eu zic ca e de bine faptul ca ai aflat unde era buba. Tratament si apoi bebe sanatos si frumos, da?

Desiree, eu sunt mare amatoare de destinatii exotice, deosebite, rare......in ceea ce ma priveste nu mai vreau Europa ca obiectiv de vacanta, desi suntem departe de a fi vazut totul.
As merge cate o Africa, hmmm...dar mai sunt multe de vazut pana atunci.
Oricum am trimis sotului meu linkul postat de tine cu precizarea ca mi-as dori ca intr-o zi sa ma invite acolo

Laurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Ylari, si eu zic ca e de bine faptul ca ai aflat unde era buba. Tratament si apoi bebe sanatos si frumos, da?

Desiree, eu sunt mare amatoare de destinatii exotice, deosebite, rare......in ceea ce ma priveste nu mai vreau Europa ca obiectiv de vacanta, desi suntem departe de a fi vazut totul.
As merge cate o Africa, hmmm...dar mai sunt multe de vazut pana atunci.
Oricum am trimis sotului meu linkul postat de tine cu precizarea ca mi-as dori ca intr-o zi sa ma invite acolo

Laurita

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

si pe mine ma invita in
Bora Bora
Seychelles
Machu Pichu
Cancun
Canare
etc

si atat . Adica si dejava. Io l-am invitat sambata la Leuven ca e mai realizabil (sau la piatza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alysh, stai sa-ti mai pun un link unde puteti ajunge mai usor; noi am fost de trei ori si tare ne place: cea mai 'tare' plaja din Caraibe:

http://www.google.ca/search?q=varadero%2C%20cuba&rls=com.microsoft:*:IE-SearchBox&oe=UTF-8&rlz=1I7GGIT_en&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi

Sper sa nu se largeasca iar pagina de la lniku' meu.

Celo, Machu Pichu e unul din visele mele.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo nu stiu daca ai citit dar spuneam zilele trecute ca vrem sa mergem (daca primim permisiunea medicilor) o saptamana ori in Varadero, Cuba ori in Cancun... sa vedem ce zic medicii si unde ne lasa ei sa mergem.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Cleo nu stiu daca ai citit dar spuneam zilele trecute ca vrem sa mergem (daca primim permisiunea medicilor) o saptamana ori in Varadero, Cuba ori in Cancun... sa vedem ce zic medicii si unde ne lasa ei sa mergem.

_

Asta ca sa nu caut emoticonu ala de arata fundu

Si nici macar Lorich nu e aici sa ne serveasca/consoleze cu ceva dulce: sau ceva . La multi ani Lorich-iule, sa fii sanatoasa, si fericita si implinita, sa ai 2 copii sanatosi si voiosi si sa iti umple casa de chiote!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

mai, fetelor, voua s-a facut de vacantze exotice???
si mie, dar pana una, alta, vorba lui cleo, sudul frantei e mai realizabil.

am meu sotz incearca sa ma convinga sa il las o saptamana sa tina un curs la o universitate din tanzania, apoi vreo 3 zile sa urce el pe nu stiu ce munte, dupa care sa vin si eu cu copiii si sa mergem in www.google.ro/search?q=zanzibar&hl=ro&biw=1366&bih=638&prmd=ivnsm&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=uXcmTq-ZHsboOfiu6MoK&sqi=2&ved=0CDkQsAQ" target="_blank">zanzibar. dar mie mi-e cam frica, mai ales pt copii.
alta destinatie este arabia saudita. el se duce acolo in decembrie sa tina un curs la o universitate, si ne bate gandul sa facem sarbatorile de iarna pe malul marii rosii. da,stiu, e arabia saudita, dar acolo este campus, izolat, atmosfera internationala, un fel de oras in oras. dar, din nou, eu sunt cea care trebuie sa ma hotarasc.

pana una alta, speram sa ne accepte la amandoi abstractele la o conferinta in australia. am zis ca aducem mama in olanda si lasam copiii, plecam la conferinta si ne luam vreo saptamana, doua dupa sa ne invartim pe acolo.dar astae abia la anu', prin septemebrie. mai intai tb sa scriem si sa trimitem abstrctele la articole si cel mai important, sa ni le accepte.

asa ca planuir si mai ales vise, sunt, slava domnului, destinatii nu ducem lipsa, dar bani.... eeee, aici e problema.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

eu va scriu din bucuresti. defapt acum sunt lasora-mea, stau cu nepoata-mea.
vad ca nu prea fac fatza la cadura asta. ma doboara pe la pranz. daca as sta in casa, na, n-ar fi cred foarte rau, dar trebuie sa alerg prin parcuri, dupa maimutzelele mele, ca daca le tinem in casa, parca sunt in lesa.

programul este absolut fully booked. toata satamana, stim exact la orice ora unde suntem, cu cine ne intalnim, unde. ziceti voi, e asta vacantza?

cred ca mi mai iau o saptamana de vacantza cand ma intorc in olanda, sa stau acasa sa me dezmeticesc.

pup si va mai scriu eu.
o ametzita :)

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

eu va scriu din bucuresti. defapt acum sunt lasora-mea, stau cu nepoata-mea.
vad ca nu prea fac fatza la cadura asta. ma doboara pe la pranz. daca as sta in casa, na, n-ar fi cred foarte rau, dar trebuie sa alerg prin parcuri, dupa maimutzelele mele, ca daca le tinem in casa, parca sunt in lesa.

programul este absolut fully booked. toata satamana, stim exact la orice ora unde suntem, cu cine ne intalnim, unde. ziceti voi, e asta vacantza?

cred ca mi mai iau o saptamana de vacantza cand ma intorc in olanda, sa stau acasa sa me dezmeticesc.

pup si va mai scriu eu.
o ametzita :)

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
Poze
Poze noi

deci asta ma asteapta? . Nu mai merg in vacanta in Ro .

Despre Zanzibar, ma abtin, dar la Arabia Saudita,si sa stati in campusu uuniversitar: mergeti fara ezitari! Va fi cald, si aici frrriiig, au si ei zone turistice, cerceaf nu pui in cap, dar nici nu te duci cu rochia cu spatele gol. COpiii vor fi f. incantati de altceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI IUBITA NOASTRA LORI!!!!!

Sa fii sanatoasa, mereu vesela si fericita!!!!

Alina 13+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

nu stiu, cleo, cum e pt altii, dar pt noi vacantza din romania, clar nu e vacantza. pana acum, tot timpul ne luam vacantza adevarata dupa cea din romania, si uitam cumva de alergatul de aici. dar anul asta am greshit.

La Multi si Fericiti Ani, Lori draga!!.Sa-ti fie viata numa o bucurie, familia sanatoasa si voioasa, prietenii aproape si sufletul implinit!

Poze
Poze noi

Mergi la inceput