Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 18
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Eu sunt aici! Ana papa singurica si eu o supraveghez Sa va zic o faza: aseara tati si-a vazut visul cu ochii. Ii luase lui Robert cadou de 3 ani bicicleta de copii, de aia cu roti ajut. Ei..Robert si-a exprimat ura instant fata de ea, Cristi sa faca atac de ciuda si frustrare. Buun, de cand am fost la munte, unde a mers pe la vale si a invatat ca e distractiv, Robert merge d erupe cu ea, aseara si alaltaseara pana la Roata mare si inapoi acasa. baiat mare! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
cum, mananca singura
deja?!! dar ce mananca? Bravo, Robert! stiu cu e cand iei un lucru la copil si el nici nu se uita la el

Noi patim asa de fiecare data cu Cristi orice i-am lua, nu-i atrage atentia decat o zi doua, dupa aia sta aruncat pe undeva.
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
belleane spune:
Ne-am intors si noi din mica vacanta, aproape nici nu mi-am dat seama cum a trecut,am avut cateva scurte momente de deconectare.
In alta ordine de idei, fata de anul trecut a fost parfum, s-au rarit crizele si supararile Elenei,a mancat cat de cat, s-a bucurat.
La prima intrare in apa marii Elena s-a aruncat cu capul in apa, cu fata in jos pur si simplu fara colac fara nimic, a crezut ca pluteste, cred. Am ramas masca, noroc ca am fost pe faza si am ridicat-o imediat. S-a speriat si voia numai de mana in apa sau in brate apoi s-a reobisnuit.
Si Elena foloseste bicicleta cu roti ajutatoare mostenita de la sora-sa.
Cam atat, deja am scris mult, m-am dezobisnuit si de scris acu sunt buna la sapat, frecat, spalat.

Lorich spune:
belle bine ai revenit!
Oooo..cu Ana..vai de sufletul meu, sunt semne ca va fi mai ceva decat a fost la Robert!!Bine, s-ar putea sa vorbesc prea devreme, are f putin de cand am inceput diversif. Cu papatul singura e asa - autodiversificare, pui copilului bucati intregi si el le ia, molfaie, papa, suge... in final treaba e facuta. Si puiu mic de Doloress papa asa.
Eu am zis, pt ca a mers asa prost cu Robert, ca a fost vina mea, am regretat mai ales fructele si am zis sa incerc altceva...dar se pare ca materialul genetic e buba.![]()
Doloress spune:
Hehe mamici, s-au mai schimbat treburile de cand erau ai nostri mici, asta e noul trend, auto-diversificarea. Adica ii dai copilului bucati mari si papa el singur, normal ii pui pe tava in fata mai multe chestii si el isi alege, cica au un simt foarte bine dezvoltat si stiu sa aleaga exact ce le trebuie, exact ce carente au.
Si cum si eu si LORICH am avut probleme cu astia mari la mancare ne-am hotarat sa incercam. Eu - ii mai dau si piure-uri ca pana acum vreo saptamana nu a stat bine in fund si la AD trebuie sa stea bine in fund ca sa se poata apleca in fata in caz de inec. E cam sport extrem la inceput pentru ca se mai ineaca si trebuie sa fii calma si sa nu intervii, daca intervii mai rau faci. Trebuie sa-si dezvolte singuri abilitatea de a scoate bucatile mari afara din gat, cu limba.
Al meu inca nu tine bine in manuta, asa ca il ajut eu, cam ca aici :
http://outdoors.webshots.com/video/3009290180102927551DkQrvo
gabitzam spune:
Aseara si-a pus Andrei sub perna dintisorul proaspat scos. Mi-a pus o mie de intrebari, dar ce-i lasa zana, dar zana e bogata, dar vine la toti copiii, dar ce facea ea cu atatia dinti? Ma tot uitam la el sa vad daca ma iscodeste pentru ca nu crede, sau e curios sa stie. Deci chiar crede, e foarte convins. M-a pus sa caut pe internet ce-i cu zana asta. Chiar am gasit site-ul toothfairy.org, unde i-am aratat ce face zana cu dintii, adica un castel. A fost satisfacut de raspuns, a vazut poza cu castelul, s-a culcat linistit. Dimineata a venit la mine radiind tot, cu banutii in mana "mami, mami, uiteeeee, mi-a lasat zanaaaa". Mi-a zis ca el vrea sa plateasca cu mana lui, se duce cu taica-su dupamiaza sa ia ceva.
Lorich spune:
Foarte tare GABI, foarte tare!! Ai baiat mare..si stirb!! hihihih..cu cine a dormit??? Cand eram eu mica se zicea ca poate ai dormit cu cineva care a dat un partz urias si a cazut dintele...dar faza cu zana is so much better. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gabitzam spune:
Lori, l-am dus la dentist de i-a scos dintele de lapte. Care dinte nu se mai dadea dus, iesise deja dintele nou pe jumatate si cel vechi nu cadea. Se clatina tare dar n-am avut curaj sa il scot eu.
Simonix spune:
Felicitari, Andrei de Gabitza 
Chiar ca faza cu zana e mai faina decat cea povestita de Lori hihi :) Baieti mari, nu gluma. pentru mine perioada cu cazutul dintilor a fost teroare, tin minte ca m-a marcat rau, brrrr Uneori imi scotea dintii un vecin - ma ametea cu tuica inainte, sa ma calmeze, ca faceam ca toate cele ... Pe vremea mea nu erau nici zane, nici parzturi din alea uriase ![]()
Fetelor cu autodiversificarea, io mor
Pai io am experiente nasoale cu inecatul, o fi fost al meu inecacios, dar zau ca si astea m-au marcat
(sunt cam impresionabila, nu ? :D) Cat despre ce si cum mananca - si eu zic ca tot gena e impricinata principala - vad ca fiu-miu ma mosteneste pe moi: nu ne plac fructele, eu una ma mai fortez sa ingurgitez un mar, ceva, dar el e copil si va dati seama (ne plac doar astea duuulci si de vara), suntem fani declarati ciocolata (nu vrea fiumiu alt fel de prajitura in afara de cea cu cioco - oricat de dulce ar fi), legume mancam cu placere, carne - el mai putin, totusi, si vad ca ii place si pestele, care mie mai putin.
ah, si fiumiu a descoperit mirosurile - si il vad ca e un pic sensibilor (aici seamana cu maica-mea). ce miroase aici? Hmm... ce bun, miroase a mami
Mami te iubesc - cam asta e placa in ultima vreme.
Chiar, mamele de baieti - sunt curioasa daca si ai vostri trec asa printr-o faza de iubire absoluta de mama - vreau sa zic ca al meu e totalmente amorezat, se poarta ca un indragostit, serile sau in weekend sta efectiv calare pe mine, pe taica-su il mai lasa sa respire, dar moi - no way. Plus ca il cam elimina pe ta-su din ecuatie cu fiecare ocazie: de exemplu, tataia vorbea cu el si zice: cati baieti are tata? El: Unul, io. Da, si cate fete are tata? El: tace. Tataia: Una, mami. Robert, suparat: nu, mami e fata mea !!! A mea!. si eu sunt mereu printesa, nevasta, a lui pe de-a'ntregul
Ieri mi-am facut si eu unghiile, dupa vreo 4 ani
Si el: vreau sa vad, mami. Aaaa, da, esti frumoasa, asa vreau sa te vad. Ma strange taare in brate: te iubesc printesa mea
Mamaie, spune-i ca este frumoasa asa! Spune-i! Mamaia saraca spune
Ce frumoasa e mami! El, fericit: Da, e frumoasa si miroase frumoas - mamaie, miroase-o si tu
mamiroase femeia: daaa, foarte frumoas. El fericit (trebuia sa ii vedeti privirea si zambetul pana la urech): Nevasta mea 
Si da-i si strange in brate
Eu eram efectiv pe jos, lesinata
Ma rog, astea sunt vorbe de copil, dar il simt intr-adevar foarte atashat, cam cum scrie in carti ca sunt baietii fata de mame si eram curioasa daca si alti baietei de pe aici sunt asa de "pe fatza"
ca al meu. Pe de alta parte incepe sa se identifice si cu tatal - el este "tatic" si are bebelush de care are grija la fel cum si tati are grija de el. Acum, el e inca singur la parinti, deci evident ca si eu stau calare pe el
Ma gandesc ca in familii cu doi copii mama nu mai are atata disponibilitate pentru baietelul cel mare...
Va pup si fug la munci 
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Alex@Sara spune:
Buna,tuturor.Cam slaba miscarea pe aici ![]()
Am intrat doar sa va spun ca Doloress m-a facut sa plang cu filmuletele cu bb Kevin
.Mi-e atat de dor de un bebe mic,ca m-as angaja la o maternitate/cresa,undeva unde sa am parte de ei ![]()
![]()

Tuturor.sunt pe fuga,ca de obicei ;-)
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ne pregatim de scoala/gradinita ... ...