Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Scrish foarte frumoase pozele de la botez,sinteti o familie frumoasa

Stumph , strumphitza mica este o scumpa
Ana, buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Roxy..eu vreau steamerul pt legume nu pt fructe...deci daca fetele zic ca este ok ,m-as baga la investitie..

Madutza,Happy..care model de Tefal il aveti..eu am gasit unul Vitamin pe net...de fapt nici nu am citit care este diferenta intre modele..

Strumf..multumim pt gandurile bune..Si eu sper sa rezolvam cumva..si ma rog sa fie bine..acum vom vedea cum evoluam pana la 6 luni si apoi ne da nenea doctorul verdictul..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mai nou se spune ca lm e suficient pana la 9-12 luni

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

pe asta chiar nu o cred

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

ete ca asa e probabil peste un timp o sa apara un nou "termen" ...2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

voi cate grade aveti in camera bebelului??cum ii culcati imbracati? dorm cu geamul deschis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

vas felicitari pt dintisor
strunfi e atat de minunata sophia. nu i-am mai dat ceai de nici un fel nici ieri si nici azi.
imi vine. in fiecare zi ma intreaba socrela cand incep sa ii dau sa manance. si ma tot bate la cap sa incep macar de la 4 luni .eu zic cred ca da. o sa vad eu. dar sper sa o duc cu vb pana la 5 luni macar. nu vreau sa ma mai cert cu ea. cand manac eu zice mai in gluma mai in serios vb cu cristian "vai uite mami mananca si tie nu iti da.. e zgarcita , ia zii da-mi si mie mami sa gust".
tati cand mananca inghetata il mozoleste pe la gurita cu inghetata topita bineinteles.
mada ai 2 copii superbi. intradevar seamana cristi cu ioana. apropo de nume: pe baietii nostri ii cheama la fel dar sa stii ca daca nasteam fetita ar fi chemato tot catalina ioana si asta fara sa stiu ca asa o va chema pe fetita ta.

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Buna fetele!!!

Am cam mult de recuperat cu cititul. Sunt abia la pagina 10 din capitolul trecut, dar am cateva chestii de scris si sa nu uit:

In primul rand va multumim pt urari: yasmi, roxy, ioanna... . Ieri am facut 3 luni si noaptea aceea a fost si prima in care Luca a dormit pana la 6 .

Lalely, m-ai intrebat de grutate. Habar n-am. La 2 luni avea 5700gr. De atunci nu l-am mai cantarit. Eu as fi vrut sa merg saptamana asta la pediatra, dar nu vrea sotul. Cica, ce sa cautam cu copilul la dr, daca n-are nimic. Asa ca, cel mai probabil o sa mergem la vaccinul de 4 luni. Oricum, a luat cel putin o juma de kill mititelul. Asa apreciaza spatele meu

Ioanna, si noi am inceput cu sucul de mar. Azi ii dau vreo 4 lingurite. Maine 6 si apoi vreo saptamana ramanem asa pe 6 lingurite. Apoi o sa trec la morcov.

Si acum, ma duc sa mai citesc. Va pup pe toate!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Alina06 - am ajuns la mesajul tau si nu ma pot opri sa nu scriu - de ce-l diversifici atat de repede? are doar fix 3 luni, e foarte devreme. Daca e pe LP se zice ca e acceptabil sa incepi dupa 4 luni (desi ideal tot spre 6), dar la 3 luni tubul lui digestiv nu e pregatit... Evident iei decizia impreuna cu pediatrul si cu ce ai mai citit, dar asta e curentul corect medical... Sa nu te superi pe interventia mea!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Vad ca merge...deocamdata.

Eu nu mai reusesc sa intru, nu stiu voi cum de reusiti, parca s-a scurtat ziua la mine

Miki, ma bucur c-ai reaparut si ca ai timp mai mult de scris. Ce mai face nepotica, ma rog sa fie bine, Doamne AJuta!
Strumpfuleeu zic ca poti sa mai pastrezi din hainutzele care-ti plac tare-tare. Timpul trece imediat si parca maine poimiine aud ca vine surioara sau perechea...Orice ar fi nu conteaza, sa fie sanatos si voios.Pe mine m-au ajutat enorm hainutzele ca le aveam deja...as mai fi dat o gramada de bani pe ele acum...si fiind si cu casa, chiar nu era cazul...
Alina, ce bine ca s-a linistit si David...chiar conteaza ff mult starea ta si mediul din jurul lui. Si inca ceva...ai tot dreptul sa te simti uneori depasita de situatie...Desi am 3 copilasi acum, sa sti ca si la unul singur si apt cu 2 camere ma simteam uneori depasita. Deci esti in regula
Roxy, cand citesc cat maninci am o invidie pe tiiineeeee
Scrish, superbi sunteti, de la mic la mare
Catank Eu mereu am incercat sa le explic,sa inteleaga absolut orice le cer, sa nu fie nimic in aer sau pt ca vreau eu sa fie intr-n fel...dar cand isi fac singuri rau sau altora si pur si simplu te ignora orice le spui...si doar palmutza la fund ii potoleste...atunci inseamna ca e necesara...Poate ai sa intelegi candva cand va creste Ioana...desi fetele nu- s mereu asa nazdravane ca baietii...sau poate n-ai sa ai nevoie si atunci esti o fericita..si sper din tot sufletul asa sa fie
Lavi, aluat sa fie si la mine
Alexina, sper sa rezolvi cu Rotarixul...poti sa si incerci la spital...dc alta solutie nu e...
Millie,Ana, bine ati revenit, scrieti mai des fetele!
Vas, felicitari pt primul dintisor!
Allyce-mi place pauza voastra de pranz
Mada, Happy, Lalely,

Noi ne cam perpelim de caldura...nu avem AC si sus cel putin se aduna toata caldura, naspa...
Merg la poze, sa va vad!

Mergi la inceput

yasmi eu am in camera 29 de grade il culc intr-un bady cu maneca scurta si dormim cu usa deschisa deschisa dar nu vine prea multa racoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mai nou se spune ca lm e suficient pana la 9-12 luni

Nu fi ironica Lavi ! Laptele matern ar putea fi suficient pana la 9-12 luni intr-adevar, dar OMS recomanda diversificarea bbilor alaptati la 6 luni. Ideea e ca daca ai un bb care refuza diversificaerea sau e f mofturos, nu e nicio disperare pana la 1 an, LM ii ajunge. Nu si LP.
Dar de pediatrii ca a Alinei06 care recomanda diversificare la 3 luni sunt ingrozita...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

scrish am vazut si eu pozele de la botez. sunteti frumosi toti 3 in frunte cu luca

Mergi la inceput