Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am pus pozici noi cu piscotu` si sa o vedeti cum ii sta si in haine de barbatel

oare sa donez hainutele sau sa le arunc sa fac un baietel? tare mi-ar placea sa fac pereche de fapt eu 2 copii imi doresc dar soacra deja mi-a spus ca ajunge unul, unu si bun... de parca i-ar face ea ori poate nu mai vrea sa mai trec odata prin chinul de l-am avut la nasterea piscoatei ?

tre` sa ma apuc intr-o buna zi sa scriu si eu povestea nasterii dar in mare parte cam stiti ca eu in timpul travaliului ma dadeam pe net si va tineam la curent pana mi s-a rupt firul de la atata durere de nici nu puteam sa mai ingan ceva macar sper intr-o zi cu soare sa scriu mai in amanunt povestea de la bune inceputuri

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza dar balotez toata ziua. daca ai vedea si cate dulciuri mi-am cumparta ieri, pentru toata luna
azi am mancat supa de pui si paste cu ciuperci si pui, adineauri le-am luat de pe foc si am si mancat ca ma luase foamea.
si pe deasupra am facut si inghetata pentru prima oara. vroiam sa vad si eu cum se face si cum iese. a iesit buna dar parca tot mai gustoasa este aia din magazin

este o caldura la noi, m-am copt in bucatarie. imediat ma pregatesc sa ies cu bebelina afara.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza ce dulce este Sophia, ce bine ii sta baietel
voi unde iesiti la picnic? aveti iarba verde ca la noi? sau parcuri? ca stiu ca acolo si in parc se sta la picnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza ce dulce este Sophia, ce bine ii sta baietel
voi unde iesiti la picnic? aveti iarba verde ca la noi? sau parcuri? ca stiu ca acolo si in parc se sta la picnic.

aici se sta la picnic oriunde e un petec de iarba verde parcuri, gradini...spatii verzi noi am fost acum 2 sapt undeva mai la vest de noi in gradinile unei foste case a unui lord sau ceva de genu asta, care acum e in patrimoniul Angliei ..habar nu am, nu cunosc inca istoria lor bine , mai am de invatat

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Buna fetele!!!

Am cam mult de recuperat cu cititul. Sunt abia la pagina 10 din capitolul trecut, dar am cateva chestii de scris si sa nu uit:

In primul rand va multumim pt urari: yasmi, roxy, ioanna... . Ieri am facut 3 luni si noaptea aceea a fost si prima in care Luca a dormit pana la 6 .

Lalely, m-ai intrebat de grutate. Habar n-am. La 2 luni avea 5700gr. De atunci nu l-am mai cantarit. Eu as fi vrut sa merg saptamana asta la pediatra, dar nu vrea sotul. Cica, ce sa cautam cu copilul la dr, daca n-are nimic. Asa ca, cel mai probabil o sa mergem la vaccinul de 4 luni. Oricum, a luat cel putin o juma de kill mititelul. Asa apreciaza spatele meu

Ioanna, si noi am inceput cu sucul de mar. Azi ii dau vreo 4 lingurite. Maine 6 si apoi vreo saptamana ramanem asa pe 6 lingurite. Apoi o sa trec la morcov.

Si acum, ma duc sa mai citesc. Va pup pe toate!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
La multe lunite !!! Cum este cu tati acasa???

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Multumim de urare si de intrebare!
E tare bine cu tati acasa. Simt si eu ca suntem o familie, cu adevarat Si cred ca si Luca simte. E linistit, nu mai plange, nici burtica nu-l mai doare... e drept ca a si crescut . De', am facut 3 luni. Iesim si la plimbare, mergem si la terasa si la iarba verde la gratar, facem si treaba in casa, desi nu avem pe nimeni sa ne ajute. Mi-era un pic teama, dar aveam incredere, ca ma gandeam la voi.
Daca sunt atatea fete pe forum care se descurca, noi de ce sa nu ne descurca.

Plus ca nu va mai zic, cand mi se pare cateodata ca n-am timp sa fac ceva ce as vrea, si-mi vine sa ma vait, ma gandesc la Somleac, sau la Simona . Cum sa ma vait eu cu un amarat de apartament cu 2 camere si un copil?

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

CEAU scumpele mele.
Nu am timp nici sa citesc, daca tot e vreme frumoasa stam doar pe afara.
Acum a adormit putin piciul si am intrat sa va spun ca avem PRIMUL DINTISOR!!!!!! ce ma mai bucur...nu stiu efectiv de ce dar ma bucur.

Inrest suntem bine, inca nu ne/am diversificat asa ca e inca bine pe tzitzi exlusiv.

va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mai nou se spune ca lm e suficient pana la 9-12 luni

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

pe asta chiar nu o cred

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

Buna tuturor.

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

salutare fete dragi!
am ajuns cu bine la destinatie. drumul a fost ok, a trecut rpd timpul. bebelina a papat de 2 ori si am oprit de 3 ori sa luam pauza de scoica
i-a fost putin rau de masina. ne-am jucat am ras si deodata a vomitat ca un om mare . va dai seama ca m-am speriat. s-a speriat si ea si a adormit bustean apoi!
de cand am ajuns e curioasa de tot din jurul ei. are ochii felinar la tot ce se misca. doamre dimineata cate 4 ore sub copaci a aer curat apoi papa si iar doame, giz!
e f frumos aici, as ramane de tot daca ar fi supa mine!

pe 20 tb sa-i fac rotarizul si nu gassc pediatru sa mi-l faca
oare il face si la spital daca ma duc acolo?

nu am apucat sa citesc din urma ca nu am stiut parola de la wireless de la ai mei si ioc net! recuperez eu la noapte ca bebelina mea de la aerul asta se cula ca 10 si se trezeste la 5 , deci sunt fresh!

ma apuc de citit...sper sa citesc si de la strumph ceva!

pupicei magici fetele si bebeiiiii

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

CEAU scumpele mele.
Nu am timp nici sa citesc, daca tot e vreme frumoasa stam doar pe afara.
Acum a adormit putin piciul si am intrat sa va spun ca avem PRIMUL DINTISOR!!!!!! ce ma mai bucur...nu stiu efectiv de ce dar ma bucur.

Inrest suntem bine, inca nu ne/am diversificat asa ca e inca bine pe tzitzi exlusiv.

va pup dulce.

Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2

Felicitari pt. primul dintisor

Mergi la inceput