Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Gata..gata...placinta pentru toata lumea!!!
ally... sa va fie de bine!!!
strumphy... tie nu-ti mai dau placinta, deja ai mincat alte bunatati!Gata pentru ziua de astazi!
bb_yasmi... fara gust dovleceii???Eu cred ca si la conserva sunt ok, ...sterlizati frumos..nu??? oare o fi bine?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/millie/millie.jpg)
millie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 catank, poti conserva dovleceii direct taiati cubulete si congelati..eu asa am procedat si sunt f f gustosi.. eu stiu ca din toate metodele de conservare existente, congelatorul e cel mai bun in privinta mentinerii vitaminelor..daca stiu gresit, astept mustrarile ![]() ![]() m-ai omorat cu placinta ![]() ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
da, conform OMS ![]() ![]() p.s. eu nu sunt ptr o ''palmuta''...nici macar ![]() ![]() Aveto grija de voi! Sunt convinsa ca veti gasi o cale de mijloc! ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
nici eu nu sumt deloc pt palmuta dar recunosc ca mi-a scapat si mie in ultimul timp cand nu mai aveam iesire
![](icon_smile_blush.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](plang.gif)
catank spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miki1979
ba da, se inmoaie..dar pe mine nu ma durea ca mancarica lui vlad oricum era pasata ![]() dar vad ca yasmi zice ca n-au gust..hm, uite ca nu stiu ce sa zic..eu ii dadeam impreuna cu celelalte legume congelate si ele din gradina fara pesticide a soacramii ![]() dovlecel simplu nu cred ca i-am dat vreodata ca sa stiu daca avea sau nu gust ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
Aha...am inteles. Si eu vreau sa-i pastrez din gradina mea de toate. Si sunt in cautari de metode.
Multumesc frumos!!!
catank spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui millie
mami de 2 printese ![]() |
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
madutza ai 2 copii frumosi
am admirat-o in poze pe Cata, dar si pe Cristi la 5 luni si serios vorbind daca nu ma uitam ce scrie jos nu stiam ca e el si nu e Cata asa bine seamana
are niste ochi mari frumosi, o sa franga multe inimi , sa iti cumperi pusca
Ally , niste salata de vinete sa salvezi si pentru mine ia sa cumpar si eu diseara niste vinete sa fac si eu, poate fac si o zacusca
Ioanna si eu spun ca si restul fetelor, mai asteapta macar o luna sau 2 , nu te grabi cu diversificatul ca e mult prea devreme la 3 luni, daca mai tarziu in viata o sa aiba alergii si nu o sa stii de la ce, sa iti aduci aminte ca i-ai dat altceva decat lapte la bebe de 3 luni acum ca te-am urechit , sa iti spun ca ai o dolofana simpatica
Alina06, pot sa ghicesc cati ani are pediatra la care mergi ? si mama ma bate la cap cand vorbesc cu ea pe skype ca sa incep sa ii dau mar cu biscuite la fata
si i-am taiat-o scurt, pe vremea ta cand m-ai facut pe mine poate asa se facea, dar aici acum si la ora actuala abia de la 6 luni incolo se incepe diversificarea
si nu mi-a mai spus nimic, nu se mai baga...ca dupa ea in vreo 2 saptamani ar trebui sa ii dau si un bors cu fasole si-o sarma ceva
Eu dupa mine asa iti spun sa te mai gandesti si sa mai astepti cel putin o luna sau 2, asa cum ii spuneam si ioanei mai sus, sa nu dezvolte mai tarziu in viata alergii, diabet sau obezitate si sa nu stii de la ce , chit ca acum ti se pare ca e ok dar deversificatul prea devreme la asta duce
deci mai gandeste-te si pune in balanta
catank , daca ai sti tu povestea cum m-am inatlnit eu cu barbatu exact ca-n filme , poate mai ceva
si nu a fost greu sa ma las convinsa ca m-am indragostit de el de cum i-am vazut ochii in prima clipa
Ia vezi poate imi trimite si mie Ioana ta reteta de papa si somn mult noaptea sa aplic si eu la piscoata mea ca vad ca inca se trezeste de 2-3 ori pe noapte si tare as mai dormi si eu mai multe ore legate
yasmi, aa-i ca frumos acum cand se vede la orizont casuta ? tare bine o sa fie ai sa vezi, chit ca ti se pare acum putin spatiu, cand o sa te apuci de curatenii o sa ti se acreasca
asta o spun eu , o ahtiata dupa curatenie dar care de cand am nascut m-am lasat pagubasa ca nu mai pot tine ritmul , plus ca am menajera, m-a cuconit barbatu
i-am spus de vreo cateva sapt sa renuntam sa nu mai chemam si sa platim menajera sa fac eu si el nu nu,ca cica eu am deja destule de facut cu bebe, mai bine ies la o plimbare decat sa stau la facut curat , deci ma iubeste nu ?
sa nu mai vorbim ca spatele ma doare si mai rau . mult mai multtt
decat inainte de a naste, deci e jale...daca stau aplecata mai mult de 5 min asa raman anchilozata, e jale cand trebuie sa stau aplecata sa spal piscoata in cadita
Poze noi nu prea am desi acum ca am aparat nou ar trebui dar sincer nu mi-a stat gandul la asa ceva nu stiu de ce , o sa pun cele cateva pe care le am
Alexina, ai ramas cu valizele in drum sau nu ai internet la mama ? ori ai dat de bine si racoare si stai si te odihnesti ?
foarte frumoase pozele de la botez, super scumpa balerina
Yvyana, tare ma bucur ca nu ai renuntat la alaptat desi ai stat in spiotal, ma gandesc ca ti-a fost greu dar a razbit si asta e cel mai important Tu cum te simti acum ?
Simona , hai la povesti sau inca nu ai reparat calculiciul? eu cred ca cere unul nou , nu-i asa?
raluka, super bebe in pozele de la mare, e un smecheras Vladut sper sa putem sa ne intalnim cand vin in sept in ro, mai ales ca o sa trec prin Berceni, vis a vis de Budimex
, la fosta mea chirie, sa o inatlnesc pe proprietara ca mi-a fost ca o mama si sa ma duc sa o vad si ea sa o vada si cunoasca pe piscoata
dyadya, din cate stiu eu nu e bine sa dai ceai de tei la bebelushi, deloc , nu ca nu ar fi bine de dat la baietei... chit ca nu ii dai mult e destul, chiar daca esti fericita ca face kk de la el, eu ti-as sugera sa renunti si sa il lasi sa faca kk in ritmul lui, mai des sau mai rar .... o sa se regleze cand o sa incepi diversificarea
Ailed, hai cu pozele si povestile de la botez si sa ne mai spui de tine ce mai faci si cand te intorci la voi acasa in Croatia?
roxy, tu mereu ma distrezi cu intrebarile tale sa nu dai cu rosii dar unele tare-s comice , dar se iarta ... ca deh, nu stii
si de asta e forumul aici sa afli , deci intreaba si ti se va raspunde nu ?
cum stai cu papa , sau tot in buzunare bagi ca de tine nu se prinde nika
mor de ciuda cand te vad scandura asa
dar sa pui mana sa mananci ca nu stii cand vine iarna si iar te sufla vantu
Persi, tu esti tare smechera , stii tu de ce pui poze si nu spui, ne lasi sa descoperim noi nu ?
ca doar nu toate am facut scoala de detectivi
glumesc sa stii, dar daca spui ca ne citesti stii tu ce-mi poate mie mintea
un scump Vladut si ti-am mai spus, mi se pare ca seamana putin cu piscoata mea ?
Pisuc, nu stiu daca am apucat sa iti spun dar daca da , ma repet... tare frumosi mai sunteti , ai o familie minunata Felicitari pentru acel premiu, ma gandesc ca ai fost tare tare mandra
lalely, multa sanatate si tie putere si rabdare , o sa treceti voi cu bine peste toate incercarile astea
Iar am scris un roman dar asta-i numa primu` volum, mai urmeaza.... "e pe vine" si al 2 lea ca tre` sa trimti acum mesajul asta ca vad ca face figuri netul ori situl, nu stiu... da una din 2 deci sa nu ma trezesc ca am scris juma de ora degeaba ca aiurea scriu mereu
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
madutza pai nuu, nu vreau fructele preparate, le vreau crude. de aia ii ziceam lui lalely ca steamer-ul le prepara si nu sunt crude.
ideea lui miki este excelenta. o razatoare este numai buna.
de fapt, si tu ai zis de razatoare.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 dragi mamici, de ce va grabiti asa cu diversificarea ? n-are timp toata viata sa manance ? luati-va si voi dupa OMS si tot ce spun majoritatea organizatiilor mondiale in privinta sanatatii- 6 luni e momentul optim !!nu zice nimeni nimic daca e 5 luni, dar 3 luni e atat de putin.. n-am nimic cu pediatrii, si noi toti am fost crescuti asa..dar medicina avanseaza, mediul s-a alterat la fel ca si alimentele..de ce sa nu ne gandim la binele lor ? daca mai punem la socoteala si toate chimicalele din legume/fructe..as vrea sa stea pe lapte toata viata.. ![]() stiti taranii cultivatori din tara noasdtra cum stiu toate chimicalele si pesticidele pe dinafara ? n-aveti idee..ei nu mananca pt ei din ce cultiva sa vanda..plus ca partea mai nasoala e ca folosesc cele mai ieftine pesticide care sunt si cele mai daunatoare.. e doar parerea mea..dar mai ganditi-va.. ![]() ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
ai dreptate.
roxy_s spune:
catank asteapta-ma la placinta ca vin, scoate masa la umbra afara sub un pom.
storcator nu prea as folosi, noi mancam fructele asa. eu am un storcator dar este de citrice si altceva nu pot face la el.
roxy_s spune:
happiness si eu vreau carticica
strumphitza esti tare. fa si tu stanga-nprejur cand vezi patiseria aia.
eu vorbeam care le iau toate la rand
catank eu si pentru iarna congelez legume asortate pentru ciorbe si felul doi. si sunt foarte bune.
si eu stiu ca cea mai buna pastrare este congelatorul.