Copilasi de Iulie - August 2004 * 76 * LMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi o sa fie bine..o sa vezi!
Io tot trebaluiesc si trece timpul si nu se vede nimic!
Sorin lucreaza la trotuare..a vrut mozaic periat si pana a gasit modelul care i-a placut ,i-au mai murit 10 neuroni

edit :Robi v-am vazut pozele..f frumoasa curtea!!! Dar trotuarele nu sunt pe langa casa??? Poze cu noua tunsoare ai pus?
Monicule..eu te inteleg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

Am pus ceva poze, mai vechi si mai noi, aici:

http://family.webshots.com/album/580615335DgEdYR?vhost=family

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

foarte faine pozele, ce matza iubita aveti voi
Matei e tare tare fericit vrem si poze cu tunsoarea ta noua

Spor la trebi la toata trupa

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Si pe langa praf faptul ca nu iese asa cum ar trebui la banii pe care ii dai ma scoate din sarite!

Am o baie de 0.75 m latime...:))) M-a costat ca sa o aranjez peste 38 de milioane ...Fara sa calculez pun acesoriile si manopera.
Cand mi-a cerut ala 900 de lei pe un dulapior si o masca (mici, ca in 75 de centimetri ce poti sa bagi?!) am crezut ca mi se opreste inima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Monica..acum intelegi cat de greu ne-a fost noua???
Daria am lasat mesaj pe YM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristalina
Cand mi-a cerut ala 900 de lei pe un dulapior si o masca (mici, ca in 75 de centimetri ce poti sa bagi?!) am crezut ca mi se opreste inima...

tu fata, la ikea is cu latime de 60cm si zau ca nu costa 900 de lei

Mergi la inceput

Olivia, am inteles de la inceput,,, Casa de la Curtea de Arges e de o seama cu Maria.
Pe mine m-au uimit continuu non-stop in doi ani de zile constructorii si mesterii ...cum poti frate sa faci peretii strambi si sa dai din umeri, sa ii faci tavanul aiurea, sa-i strici cada omului si sa zici ca n-are nimic ?! Si tot felul de d'astea de te ia durerea de inima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumim de vizionari! Promit sa pun mai multe poze, cele cu curtea sunt de pe la inceputul lunii iunie.
Cu tunsoarea nu am poze, fac :)

Olivia, numai pe o latura sunt trotuarele langa casa, in fata si pe laterale avem 15 cm de beton apoi lasate jardiniere, abia apoi trotuarele, e frumos asa, cu ceva verde sub geam :) Iar intr-o parte este terasa.

Monica , fii tare! Dulapuri ieftine, inguste si bune gasesti si in hipermarket-urile de specialitate. Majoritatea au 60 cm latime.

Mergi la inceput

Roxana...:) nunu ca mie imi trebuia mai mica de 35 cm, pentru o chiuveta ovala..in fine...

Ideea e ca in 75 de cm trebuie sa intre si chiuveta si omul :) usa fiind in dreptul chiuvetei. Prima data cand a venit nenea cu usile ca sa masoare s-a dat un pas inapoi... Cred ca prima senzatie e ca dai cu capul in zid, dar noi ne-am obisnuit de atata timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

900 de ron mi se pare o jecmaneala curata, noi n-am dat atat nici pe biblioteca din birou
la hornbach au preturi bune si modele variate (atat latime cat si inaltime).
dupa ce am crescut cu mobila de lemn aveam si eu ideea ca trebuie sa iei ceva "solid", dar dupa ce m-am plictisit crancen de primul meu dormitor (lemn masiv ... o nebunie) l-am lasat intr-un ap pe care l-am vandut.
acum la mine in casa nu gasesti decat ieftineli, scriu astia cu cariocile pe ele de n-am nici un stres

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La multi ani Moatza!La multi ani,Pupi!Andreeap ne este dor de voi!!
Vivia imi place de invatatoarea lui Uka....noi vom afla doar in prima zi de scoala cu ce o sa scriem,i-a cerut mandrei doar sa se mai ingrase si sa mai creasca un pic pana la toamna...mie mi se par cam multi in clasa,33,trag speranta ca poate a mai renuntat vreunul...nici a mea nu citeste cursiv,ca intreba careva.
Eu de doua zile mut mobile...in sfarsit a venit jumatate din mobila scolaritei,pana luni trebuie sa fac comanda si la pat....imi place la nebunie ca-n fiecare zi mut lucrurile dintr-o parte in alta
hai pupicei revin

Mergi la inceput