Copilasi de Iulie - August 2004 * 76 * LMA
Raspunsuri - Pagina 16
kim222 spune:
Intrebam de trotuare pt ca noi am facut pe toto perimetrul casei si inca de 1 m latime..pt a proteja fundatia casei..eu sunt cumva si intr-o vale si daca ploua...Apoi urmeaza gazonul verde..Voi ati pus seminte? De care?
cristalina spune:
Olivia, la Curtea casa e in vale, a facut trotuar mama soacra pe tot perimetrul casei dar numai de 50 cm (nenorocul a fost ca la primul a dat o torentiala in dupa amiaza in care a fost turnat si l-a luat apa...ne uitam din casa cum se duc in garla banii nostri...)
Andries, dupa multe zile de umblat prin hipermarketuri am renuntat si am dat comanda. Scump dom'le, scump...dar tot l-am luat (si nici macar n stiu ce culoare o sa fie, ii dadui o bucata de faianta, sa se asorteze )
carmenp spune:
gabi, vazut pozele, am ramas uimita ce gradina frumoasa ai! era cit pe ce sa cred ca am incurcat gabrielele asta pin` ce`am ajuns la pozele cu matei;)) felicitari, totul e schimbat, florilele`s super! mey, cind o sa fie si la mine asa?;)) am vazut reduceri in carfur la mobilier de gradina, 50%, ma bate un gind sa`mi iau acum, nu stiu ce preturi erau inainte da` nu cred ca`i facatura. bai za uei, astept si io pozele cu nou` luc
multumim de urari, miercuri plecam la mare da` pina atunci avem o nunta in familie asa ca in we plecam spre husi
olivia, poze noi nu mai ai?
szivarvany spune:
PATRICK
Rox, sa ti traiasca minunile
Buna dimineata
Polux, asteptam un semn de la voi, sa aveti drum bun
Kim, am primit Si astept si eu poze noi de la voi
Carmen, vacanta faina sa aveti si vreme calduroasa
Cristal, Ioana, spor la mutari aranjari reamenajari
Noi stem ok, in fiecare seara ne apuca orele 21,30 in parc
Alaltaieri am cumparat primele rechizite oficiale pt scoala
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
buna dimineata doamnelor
multumesc de urari tuturor!
sa fie sanatos, asta imi doresc.
Robi, am apucat sa vad si eu pozele ieri pe dupa-amiaza. superba gradina, bravo!!!!!
Cristal, am inteles. asa am avut si noi o baie la apartamentul de 3 camere, norocul nostru cred ca era deja amenajata ok, nu am mai facut nimic acolo
Carmen distractie placuta la nunta! daca ai unde sa depozitezi mobila, de ce nu?
va pupez, sa aveti o zi buna!!
Andries spune:
La Multi Ani Patrick!! Sa fii sanatos si norocos!!
Si eu am trotuar in jurul casei, e cam 80 cm, l-am facut exact cat latimea sageacului. Peste el, dupa ce il torni trebuie sa dai cu o emulsie care il va impermeabiliza cumva... e o chestie chimica si foaaarte tehnologica
Seminte de gazon eu am luat unele austriece (pentru umbra si joc intens) si mi-a iesit un gazon super, il pozez si va arat sapt viitoare. Este iarba aspra, ca la terenurile de sport, alearga copiii pe el si nu se strica. Iarba de la munte de exemplu, daca ai calcat-o, culcata ramane. Eu cred ca sunt cumva hibridizate semintele astea din pungi, dar sa nu va faceti iluzii, vantul oricum va aduce si alte seminte asa ca ...al meu intr-o parte s-a umplut de trifoi. Trifoiul nu ma deranjeaza, dar pirul si volbura trebuie smulse...manual. Asa ca nu dati bani foarte multi pe el ca tot se va umple si de iarba autohtona si am inteles ca la 2 maxim 3 ani trebuie replantat/improspatat.
Andries
roberta04 spune:
La Multi Ani, Patrick! Roxi
Mey, eu cred ca v-am dus in eroare din greseala, gradina aia cu super trandafiri e la vecini si e pozata de la mine din dormitor, dar noi ne bucuram de priveliste mai mult decat ei :) Pe gardul comun dintre noi, insa, avem multe flori plantate de ei si care infloresc spre soare, deci la noi in curte :)
Noi nu am pus gazon, am luat seminte de iarba de la unisem pentru ca nu avem timp sa gadilam gazonul saptamanal, dar arata a iarba... nu e chiar gazon perie ca la altii.
Andries, am uitat sa dau private la albumul cu pantofi, era pentru colegele de birou :) dar daca va intereseaza :)
Eu sunt suparata, am probleme la serviciu, nu eu direct dar eu dau cu subsemnatul astazi la Londra si nu am dormit toata noaptea.
In plus, Matei a plans aseara la telefon ca nu mai vrea deloc la tara si sunt necajita, e prima data cand face asta, iar soacra mea acutizeaza situatia, e nervoasa tot timpul si tipa non-stop, asa ca si Matei si nepotul meu fac la fel :(
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani Patrickmulta sanatate si mult noroc!!!Roxi sa-ti traiasca cavalerul!
Robi si eu v-am admirat in pozeimi place de Matei ca este vesel in toate pozele...chiar unde-i poza cu tunsoarea noua?
Eu am ajuns la jucarii asa ca-s in mare dilema,ar trebui sa arunc mai mult de jumatate din ele si nu ma lasa sufletul,mi-ar place sa le dau cuiva dar momentan nu stiu cui....mi-a luat 3 ore sa sortez doar un dulap cu jucarii...mai am 2 dulapuri plus jucariile de plus..
Acum caut pe net o reteta de cheesecake cu zmeura...cine ma ajuta?
Hai pupicei,sunt in zona fara nici un chef
szivarvany spune:
noi cand am sortat jucariile, o parte le am dat, marea parte le vom duce insa dupa 1 septembrie la fosta noastra gradinita
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela