Copilasi de Iulie - August 2004 * 76 * LMA
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
fetele care vin la busteni, cine ne cumpara si noua 2 buc. pix cu gel si rezerve pls ??? d`ala minune care sterge.
revin dupa ce ies sefii.
sunt curioasa de pozele Robertei
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei fetele care vin la busteni, cine ne cumpara si noua 2 buc. pix cu gel si rezerve pls ??? d`ala minune care sterge. |
sunt si te anunt. n-am inteles de ce n-ai fost nici ieri sni azi pe YM???
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
sunt si te anunt. n-am inteles de ce n-ai fost nici ieri sni azi pe YM??? |
did iu mis mi ???
e aci` fiul sefului si asta i dracos tare si nu i nici prost nici orb
asa ca sunt asa, incognito undercover cu cate un ochi pe forum sau fb ffff putin si rar
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
cristalina spune:
Neata!
Din tzara prafului...de cand cu amenajarile astea mi-a intrat praf peste tot!
Liliana, drum bun!
Roxana, unde gasesc si eu pix din ala!?
Carmen, roberta, concediu odihnitor va doresc!
Roberta, ce curte super aveti!
Eu in weekendul cu pricina, pe 6 august, botez. E al treilea nostru finut..ce mic e!
Ieri am fost sa cumpar cate ceva, voiam neaparat ca din partea noastra sa aiba o iconita de argint si cu ocazia asta i-am luat o camasa alba cu niste pantaloni smecheri, nu-mi venea sa cred cat sunt de mici...hehehe
Maria parca nu a fost niciodata asa mica...
Offf ce dor mi-e de ele, parca au plecat de o luna de acasa! :)))
O zi frumoasa sa avem!
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Roxana, unde gasesc si eu pix din ala!? |
is la carrefour. spor la trebi!!
roberta04 spune:
Hello! Despre ce pixuri vorbiti? care se folosesc pe post de stilou la scoala? Sora mea mi le-a recomandat calduros da' n-am luat inca...
kim222 spune:
Noua aceste pixuri minune ni l-a recomandat din clasa a treia. Acum ne-a spus sa luam stilou Schnider..asa ca ne-am comformat. In sfarsit mi-a promis invatatoare ca si daca nu suntem pe lista la ea face ea cumva. Azi l-am dus pe Luca s-o cunoasca..a vut ceva emotii pt ca a vorbit doar intrebat. Dar suntem in grafic....este tanara si frumoasa.
Mi-a spus sa-l las sa se joace toata ziua..sa stie doar sa tina stiloul in mana si ATAT!
Uniforme..o sa fie doar vesta..pt ca camasi albe avem, pantaloni negrii si bleumarin avem..asa ca m-am scos
leeloo2004 spune:
Na, am fost plecata cu trebi la Viena si am scapat o multime de aniversari...rusine sa-mi fie!
La multi ani Daria - tot ce itit doresti tu sa se implinesca!!!
La multi ani Andreea de Rain si La multi ani Philip de Andreea!
Sunt la birou, treaba cit casa - pe deasupra sunt stresata ca de luni il mut pe Stefan la scoala de vara, adica unde va incepe in toamna si scoala, nu stiu cum se va acomoda...in fine, un stres in plus si pentru mine, dar si pentru el...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.