Copilasi de Iulie - August 2004 * 76 * LMA
Raspunsuri - Pagina 13
carmenp spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Carmen, eu sunt toate alea si mai sunt si cercetator pe deasupra... "Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.” (Mark Twain) Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007) poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi |
Andries spune:
Neata'
La Multi Ani Philip!! sa fii sanatos si fericit impreuna cu mami, tati, fratiorul tau si sa aveti un car de noroc!!!
Ieri am trecut cu bine peste ziua de la birou, slava domnului ca seful meu sau se calmase sau se plictisise sau dumnezeu stie ce patise dar era again rezonabil. Asa ca... desi am mult de lucru, macar stiu ce am de facut si nu mai stau sa ma stresez aiurea.
Andries
roxanaz spune:
buna dimineata.... mai am trei zile de munca. t r e i. 3.
deci zau ca fac ca aia mici la scoala
Carmencito concediu placut si distractie maxima.
Andries hahaha ce misto cu sefu'. mai bine asa.
ma duc sa fac trebi, sa treaca mai repede ziua.
va pupeez!
roberta04 spune:
Buna dimineata,
Andries, m-am gandit ieri la tine, stiu cum e :)
Bine ca e bine...
Eu nu am timp deloc sa ma plictisesc la job. Seful e in concediu, eu ii tin locul... deci: caderi repetate de conexiune, azi si-a dat demisia o colega, am un nod in gat la gandul ca nu stiu ce mai urmeaza :)
Aseara m-am refulat la coafor, m-am tuns scurt, asa, sa se vada schimbarea
Si eu mai am 3 zile pana la concediu, ne-am cumparat (inca) o piscina pentru gradina, asa ca sper sa prind vreo doua zile fara ploaie sa stau sa ma balacesc cu Matei.
De plecat, maxim vreo 3 zile, nu stiu unde :(
Va pup, o zi buna!
Andries spune:
Da, e foarte stresant in momente de acest gen. Mai ales cand se vacanteaza niste pozitii mai bune si toti sunt ocupati sa-si dea la glezne care mai de care sa arate cat sunt ei de buni... din pacate rezulta si victime colaterale.
Mai mult decat atat, chiar daca tu iti faci treaba bine si incerci sa impingi caruta inainte, tot poti sa ai surpriza ca un coleg/colega/sef/sefa are o agenda ascunsa si in loc sa te ajute, mai rau te incurca sau ...iti da in cap. Corporatiile sunt o jungla, eu inca nu m-am obisnuit, dupa 14 ani de corporatii... tot mai gasesc motive si momente in care sa raman cu gura cascata de rautatea unor oameni. Rautate absolut gratuita, pura, razbunatoare.
Andries
roberta04 spune:
Am pus ceva poze, mai vechi si mai noi, aici:
http://family.webshots.com/album/580615335DgEdYR?vhost=family
polux spune:
Buna dimineata Romania. Veniiiimmmmm.
In circa 14 ore avem avionul...asa ca ma duc sa trag un pui de somn (e aproape 2 noaptea). ma duc si dau rezultatele la studenti...si gata, la aeroport.
Va pup si sper sa ma vad cu cat mai multe la Busteni.