Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_cris1 spune:

Noce: intr-adevar a fost o minune - ne gandeam deja si la varianta adoptiei si incepusem sa ma interesez de dosar. Dar uite ca se intampla minuni - si nu sunt singura de aici, vad ca si Georgia_c a avut parte de acelasi lucru - sarcina chiar in luna cu FIV-ul.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Of, sunteti niste dragute toate, dar cu mine nu o scoateti la capat. Pana acum nu am cunoscut om mai complexat decat mine, fetele de la cealalta odisee s-au obisnuit, stiu ca sunt incurabila orice ar spune. Asta e, o sa va obisnuiti si voi! Uneori se mai enerveaza si sotul dar stie ca nu are cu cine sa discute. Complexele se formeaza incet-incet pe parcursul copilariei, adolescentei, primei tinereti...Pe urma e greu sa mai scapi de ele, daca nu imposibil.
Cris, multumesc, chiar la prune uscate ma gandeam!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 13+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

buna fetelor...
eu apuc doar sa va citesc,ca am lucrat ca o descreierata...si azi e prima mea zi libera,fara greturi si vomitaturi si stat pe wc...
vad ca s-a renoit site-ul si putem sa ne punem poze...am sa imi pun si eu una...ca sa ma cunoasteti...ca si eu nu sunt rupta din soare,sunt plinuta bine...dar fericita,am un sot care ma adora si un bebe care sper sa stea cuminte acolo...
vreau si eu id si parola de la contul cu poze...sa va cunosc si eu mai bine...
am slabit 3kg...
saptamana viitoare am urmatoarea programare la medicul ginecolog...abia astept sa merg...sa ma conving ca totul e ok...
va pup pe toate si va doresc o zi minunata...am sa mai intru azi sa va citesc si sa mai scriu,doar ca am putina treaba prin casa si vreau sa fac ardei umpluti...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

MIHACOR-activeaza-ti PM sa iti pot trimite mesaj privat cu user si parola.undeva in bara din meniul principal gasesti scris "contul meu"-dai click acolo si tre sa ai ceva de genul activare mesagerie privata sau activare PM!
Apoi eu iti trimit!

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Of, sunteti niste dragute toate, dar cu mine nu o scoateti la capat. Pana acum nu am cunoscut om mai complexat decat mine, fetele de la cealalta odisee s-au obisnuit, stiu ca sunt incurabila orice ar spune. Asta e, o sa va obisnuiti si voi! Uneori se mai enerveaza si sotul dar stie ca nu are cu cine sa discute. Complexele se formeaza incet-incet pe parcursul copilariei, adolescentei, primei tinereti...Pe urma e greu sa mai scapi de ele, daca nu imposibil.
Cris, multumesc, chiar la prune uscate ma gandeam!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 13+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Si adicatelea nu vrei sa te arati la fata?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

my lady eu am activat pm...ca am mai primit mesaje...
merci...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Miha, amandoua am fost codase la comunicare.
Eu am luat un no-spa. Imi venea sa-mi scot ochiul stang din cap de durere si aveam o stare cumplita de greata.
Mi-am cumparat pentru pranz ciorbita de perisoare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

my lady eu am activat pm...ca am mai primit mesaje...
merci...

9+

Mihaela,daca te uiti undeva deasupra postrarilor mele si a celorlalte fete,apare undeva cu rosu scris PM iar la tine nu apare,deci nu ai PM activat!

Citat:

Mergi la inceput

acum am facut ceva...sper sa fie bine...

9+

Mergi la inceput

Eu tocmai am pus la fiert niste ardei umpluti,din amestec vitel-pui!iau pranzul cu fii-mea(piept pui in zeama lamaie si sos rosii cu piure),apoi ne ducem catre pat,poate voi dormi si eu azi!Incerc

Citat:

Mergi la inceput