Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
biancabia spune:
Lexi ce tot spui? Pai fetita aia superba nu putea iesi decat dintr-o femeie frumoasa. Este foarte fericita Maria ca va fi surioara. Intelege ce inseamna asta
Bianca ALEXIS-ARIAN si 8+
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi nu degeaba se spune ca romancele sunt frumoase! Doar eu fac exceptie si de-aia nu fac poze cu mine decat foarte rar si de aratat altora arat si mai rar...Asta e, n-am ce face. de Maria Cornelia (20.09.2006) si 13+ cu Din ce in ce mai mare Perlute de domnisoara Bobuletul |
Iar vorbesti prostii??Iti lipseste vreun ochi,vreo mana?ai cocoasa?Par pe tzatze?
Deci..calmo paciento..si eu aratam candva ca miss super miss-dar timpul e zugravul cel mai meserias!Ia pune tu o poza pe contul comun-sa vad..lesin??
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Matzaila_81 spune:
Nu stiu de ce se stabilesc anumite standarde de frumusete. Cele mai frumoase femei pe care le-am cunoscut in viata mea au fost paradoxal cele mai urate. Mi-as dori sa fiu macar pe jumatate asa ca ele.
asa ca pana una alta toate suntem frumoase
Multumesc de sfaturi, o sa beau niste cola sa ma ajute. Nu stiu ce sa mananc la pranz insa.
iaura21 spune:
georgia si faith ,bine ati 'indraznit' sa scrieti ,de acum sa fiti active ,ok? sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi
matzaila ,de cateva zile am fost si eu ca tine,durere de cap ,care m-a tinut 2 zile si 2 nopti ,pt. care nu am luat nimik ca nu era f. crunta si oricum mie mu-mi trece asa usor,deci...dar m-a durut de la caldura ,oboseala si tensiune un pic marita(se poate si de la tens. mica,e mai usoara ca poti bea cafea),am avut tot atunci si cele mai crunte greturi si varsaturi iar apoi ,de 3 zile sunt fresh,cred ca erau ultimele 'svacniri'
lexi, subscriu la ce au spus lady si bianca , ia nu te mai subestima tu ca ne punem toate pe capul tau si atunci sa vezi
minunea mea 15+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
iaura21 spune:
subscriu si referitor la hormonii tropaitori...si eu am bocit aseara ,m-am contrat putin cu sotul ,din vina mea si urmarea ...
dar asa de mult doresc sa poate fi si un barbat insarcinat sa aiba parte de hormonii astia nebuni sa vedem atunci ,cred ca ar avorta din prima clipa
minunea mea 15+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
Matzaila_81 spune:
Eu cred ca e de la racoare. Parca ma incearca si gatul putin.
Am dormit cu geamul deschis noaptea trecuta si cum noi avem camp de jur imprejurul casei se face tare racoare dimineata. Mi-a fost destul de racoare dimineata.
As putea lua medicamente homeopate?
biancabia spune:
Alice cat de bine aratai dupa nastere, in spital. Eu in spital eram atat de palida si de obosita ca aratam ca o fantoma. Mara e o scumpa
Bianca ALEXIS-ARIAN si 8+
Alice_Elena spune:
Matza, poti lua cu incredere homeopate. Pe mine la inceputul sarcinii m-a incercat o raceala si am luat oscilococcinum iar pt gat homeogene (parca. Caut si iti zic exact)
Bianca, multumesc. M-am si simtit bine dupa ce am nascut nu am avut mari dureri..
Eu am culcat copilul si stau langa ea in pat ca o putoare in loc sa imi vad de treaba
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+
cris_cris1 spune:
citat din mesajul lui anangel_lexi Eu de cateva zile sufar de constipatie. Inainte ma ajuta laptele batut si compotul de visine, dar ieri am mancat jumatate de borcan de compot si nu a mai avut acelasi efect. Voi aveti problema asta? O sa mai incerc maine cu lapte batut dar e tare nasol, mai ales ca ma simt si balonata. de Maria Cornelia (20.09.2006) si 13+ cu Din ce in ce mai mare Perlute de domnisoara Bobuletul |
Nu esti singura cu aceasta problema, sa stii. Incearca sa mananci 5-6 prune uscate seara, dar nu mai multe pentru ca efectul s-ar putea sa fie prea puternic si sa iti trebuiasca orez dup-aia
8+
Alice_Elena spune:
sau pere. perele mai merg la constipatie
matza, homeogene pt gat. sau intreaba la farmacie ca iti zic tantiile alea
bine ati venit burtici noi
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+