Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Miha, amandoua am fost codase la comunicare.
Eu am luat un no-spa. Imi venea sa-mi scot ochiul stang din cap de durere si aveam o stare cumplita de greata.
Mi-am cumparat pentru pranz ciorbita de perisoare.
ieri sa stii ca si pe mine m-a durut capul de am crezut ca tampesc si mai nou am niste ameteli...mai ales cand dau de aer curat dupa ce stau la lucru cate 9 ore in bucataria aia imputita...
eu nu iau nimic de dureri,decat acid folic...de dureri mie mi-au dat astia de aici paracetamol...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

MyLady, nu o sa ma arat la fata! Dar promit ca daca organizati vreo intalnire cand ma nimeresc si eu prin tara, o sa fac tot posibilul sa vin.
Off, de vreo juma' de ora ma chinuie niste palpitatii iar acum am bagat o salata de fructe si m-au luat niste crampe de-mi vine sa ma cocosez. Nah belea, cum scap de astea?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 13+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu diseara fac taietei chinezesti cu creveti si urechi de lemn pentru al meu sot. Ii place mancarea chinezeasca. Nu am mai facut niciodata dar am gasit o reteta pe internet. Dumnezeu cu mila acum desima gandesc ca crevetii sunt buni, taieteii sunt buni, usturoiul e bun, nu m-am dumirit eu cu sosul ala de stridii cum este dar am acasa si cica se pune de din ala
Evident ca eu nu o sa pot manca.
Lady, mi-am activat si eu pm-ul la indicatiile tale.
Ce sa mai facem in rest de mancare?

Poate ma puteti ajuta, facea bunica fostului prieten o prajitura buna cu fructe. Era ca un pandispan bun si pufos si la sfarsit adaugam nectarinele taiate marunt pe care le tinusem in prealabil ci zahar si dadeam la cuptor. Iesea o minunatie. Si stiu ca la blatul ala de pandispan separam albusurile de galbenus si puneam si un paharut mic de iaurt dar in rest nu mai tin minte cantitatile neam.
Poate are cineva de aici idei.....tanjesc de nu mai pot dupa praji aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

MyLady, nu o sa ma arat la fata!

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

urechi de lemn

ce-s astea?

de reteta aia de praji nush..dar intreab-o pe mama ta!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Urechile de lemn sunt ciupercile alea chinezesti care arata naspa rau dar sunt bune, din mancarea chinezeasca.
Durerea de cap m-a lasat si iar m-a luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

-Asta-i intrebare pentru XIO,cine o cunoaste/stie

Nicole, nu e mafie...e un fel de CAR-casa de ajutor reciproc,o retea,nu-i nimic ilegal...asa e peste tot:ti-e recomandat cutare medic,cutare laborator,cutare farmacie,cutare medicament!.Poate imoral uneori,dar ilegal,nu!

Citat:

am citit si eu comentariile lui Xio. no comment...
bun venit fetelor care au prin curaj sa ni se alature!!! vom crea o frumoasa odisee!
fetelor, eu nu prea am mai avut timp si incerc sa recuperez. va poop!!!

9+

Mergi la inceput

Caldura mare..... pe care o suport foarte greu.
Sa vedem ce se va mai intampla pe parcursul sarcinii.
Adevarul e ca de dinainte sa fac testul de sarcina mi-a fost rau. In ultimele 8 saptamani mi-a fost tare greu si singurul moment in care am avut energie si in care am plutit a fost atunci cand am vazut inimioara odorasului meu batand.
Dar de la 7 saptamani nu am mai fost la doctor si o sa ma duc abia la 13. Sa ma mai duc la o eco intre timp doar asa, ca sa vad ce se mai intampla pe la el prin casuta????
Am luat de la o prietena multe reviste despre sarcina si scrie acolo ca o sarcina se poate opri din evolutie iar mama sa stea saptamani intregi fara sa stie. Nu e obligatoriu sa apara sangerari sau dureri. Asa ca m-am ingrijorat ca doar asa imi este naravul

Fetele, iertati-ma daca sunt mai negativista, deprimata si asa mai departe. Eu sunt mai vesela si mai nebuna asa de fel dar pur si simplu imi este rau de ceva timp si atunci asta ma face sa fiu mai viperina asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Matzaila - la fel am fost si eu pana ieri, cand am fost la eco...ma tot gandeam (mai ales ca eu nu am simptome in afara de foame...) ca poate se opreste din evolutie, si eu nu stiu..poate o pierd, ajunsesem la din alea de cum simteam o scurgere fugeam la baie sa vad...daca e sange sau vreo scurgere maronie..

Acum, doar doar ce m-am mai linistit..sunt deja 12 saptamani si 5 zile...si sansele de pierdere a unei sarcini scade o data cu trecerea timpului..plus ca am vazut ca bebe e bine-merci :)
Nici eu n-am exagerat cu ecografiile..am fost la 9 saptamani, si apoi ieri, la 12. Acum cica urmatoarea la care sunt programata e eco de 22 saptamani (21 septembrie) dar sigur o sa mai merg la o eco, ca murim de curiozitate sa aflam sexul..vorba aia "fie ce-o fi...dar fata sa fie!" :) iar al meu vrea baiat :|

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

fetelor eu va parasesc pentru moment...merg la cumparaturi ca altfel nu mai fac nimic azi...ca m-au laut niste ameteli si niste greturi de numa...
lady merci mult...am apucat sa vad pozele de pe contul comun...
sunteti toate frumoase si multe ati mai fost mamici o data...

9+

Mergi la inceput