Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
georgia_c spune:
cioc cioc
va citesc de pe la inceputuri, insa am zis sa trec de 12 sapt si apoi ma avant sa scriu
avem 12+ si un DPN de 25.01.2012, pe care cu ajutorul lui DD , sper sa-l atingem cu bine
si eu ca multe fete de pe aici , am asteptat 4 ani pt sarcina asta care a venit natural exact in luna in care trebuia sa incep FIV (asa a vrut DD)
Nicole1980, din pacate toata romania lasa de dorit .. nu , nu sunt medic si nici fan , insa asta este ..sa speram ca macar medicii care mai sunt acum in ro mai raman pe aici , caci fara sa jignesc pe nimeni , ce-o veni din urma sa ramana pe aici pe la romanica ...
intrebai de bitest -doar analizele de sange (free beta si papp ) pe mine m-au costat la medlife 183 ron cu o reducere de 6%
anangel_lexi,incearca un fresh de fructe si legume zilnic ..pe mine ma ajuta si nu am avut pana acum nicio problema
noce, ma bucur sa te vad aici
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
catiushor spune:
Neatza burtici
Ieri mi-a fost rau si am bocit toata ziua. Abia am mancat niste pepene galben pe seara. Nu mai stia sotul ce sa-mi mai faca, saracutul.
Azi sunt un pic mai bine, dar consecinta a stresului de ieri, am niste dureri groaznice in burtica. Tre sa ma duc iar la doctor, chiar daca am fost saptamana trecuta.
Va zic pt ca sa incercati nu faceti ca mine pt ca sufera si bebe.
Sa dea DD sa citesc aici pe forum numai mesaje frumoase si optimiste !!!
gravidutza 12+
Faith26 spune:
Buna!!!
La fel si eu, am tot urmarit forumul, inca de cand eram in saptamana a 7-a, dar nu m-am avantat sa scriu...am fost destul de paranoia in legatura cu sarcina (mi-era frica sa nu o pierd - neintemeiata frica, pentru ca nu mi s-a mai intamplat)...ieri am facut bitestul...am vazut si bebele, cum se agita pe acolo dand din mainute si craci :))mi s-a parut incredibil!!
Asadar, sunt insarcinata in 12 saptamani DPN 21 ianuarie 2012, iar data nasterii mele este 30.11.1985. Va doresc tuturor de-aici o sarcina cat mai usoara!
Ahh..si..din pacate nu mai imi amintesc cine scria la un moment dat ca isi cunoaste RH-ul (cineva care parca era la prima sarcina) - ii recomand sa il faca totusi, pentru ca eu desi stiam de la mama mea ca am RH pozitiv, l-am facut acum cateva saptamani..si surpriza..RH negativ!
In rest, numai bine, si va doresc o sarcina la fel de usoara ca a mea - doar pofta nebuna de mancare...nici un fel de greata!
Acum, ca v-am plictisit destul, va pup si plec spre birou :|
Matzaila_81 spune:
Neata fetelor,
Ma bucur sa va gasesc voioase si optimiste dupa atatea zile de lipsa.
Mie una mi-a fost groaznic de rau in ultimele zile de unde incep sa-mi pierd speranta ca starea de rau va trece dupa primul trimestru. Vineri intru in saptamana 11 si tin sa va anunt ca am slabit trei kilograme pana acum.
Ieri o banana mi-a facut rau dar am citit acum ceva despre compotul de visine si mi se pare o idee geniala.
Despre creme acum, eu am fost mereu adepta produselor naturale si cred cu tarie ca uleiul de masline e cel mai bun. Inca nu am inceput sa ma dau, o sa o fac probabil de prin saptamana 15.
In rest in prima saptamana din august, la 13 saptamani si cateva zile o sa merg la eco morfofetala si dupa la control sa vad ce sa fac cu secretia mea care imi da batai de cap rau de tot.
Si apropo de cap, astazi ma cam doare, pot sa iau un no-spa?
MyLady, am ras cu pofta cand ti-am vazut avertismentul. Cred ca noi, burticile gravide ar trebui sa avem parte de mai muta intelegere pentru ca ne tropaie hormonii. Asa ca propun sa nu avem parte de avertismente pana nu ne tinem odorul in brate Uf mai, ca am lipsit si eu putin de pe forum si ti-ai facut de cap singura....
lalitzuza spune:
Buna dimineata si bun venit noilor burticisa aveti sarcina usoara si bebelasi sanatosi.
Mata... nu stiu daca trece durerea de cap cu no-spa .. din cate stiu se poate lua in sarcina eu am evitat sa iau ceva pana acum .... poate iti scade tensiune arteriala si de asta te doare capul ... la mine asa se intampla dar cu cateva inghitituri de cafea trece durerea ...
Intreba cineva de ditest ... eu l-am facut parca 130 a fost nu mai stiu ca at am recut si niset analize de sange ...
Apropos de sarcina dupa histeroscopia din iarna dr. imi spusese ca daca nu se intampla in 3 luni abordam altfel situatia .. in a 4 luna s-a intamplat eu deja ma pregatisem psihic sa incep tot felul de investigatii si analize ... dar cand vrea Doamne doamne sa vina bebelusul ... vine .
Fetelor cum fac sa va vad si eu pozele ... poate ma invata si pe mine cineva abia astept sa va cunosc.
Va pup toate cele bune
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Neata fetelor, Ma bucur sa va gasesc voioase si optimiste dupa atatea zile de lipsa. Mie una mi-a fost groaznic de rau in ultimele zile de unde incep sa-mi pierd speranta ca starea de rau va trece dupa primul trimestru. Vineri intru in saptamana 11 si tin sa va anunt ca am slabit trei kilograme pana acum. Ieri o banana mi-a facut rau dar am citit acum ceva despre compotul de visine si mi se pare o idee geniala. Despre creme acum, eu am fost mereu adepta produselor naturale si cred cu tarie ca uleiul de masline e cel mai bun. Inca nu am inceput sa ma dau, o sa o fac probabil de prin saptamana 15. In rest in prima saptamana din august, la 13 saptamani si cateva zile o sa merg la eco morfofetala si dupa la control sa vad ce sa fac cu secretia mea care imi da batai de cap rau de tot. Si apropo de cap, astazi ma cam doare, pot sa iau un no-spa? MyLady, am ras cu pofta cand ti-am vazut avertismentul. Cred ca noi, burticile gravide ar trebui sa avem parte de mai muta intelegere pentru ca ne tropaie hormonii. Asa ca propun sa nu avem parte de avertismente pana nu ne tinem odorul in brate Uf mai, ca am lipsit si eu putin de pe forum si ti-ai facut de cap singura.... |
Matza..imipare rau...ca nu esti bine.Eu pe sarcina cu Rebecca am facut de-a infectii in vagin de mi s-a acrit,numai cu ovule am stat.Ba candida,ba giardella sau garderella-nu mai stiu exact...numai lame imi lua de fiecare data si ovule la greu!!
No-spa stiam ca e voie,stiam ca se ia pentru burticile cu dureri,dar suna medicul,pentru orice eventualitate.Si eu tura urmatoare voi intreba ce pastile am voie sa iau.Am mai citit eu pe forum,dar nah..o voce-n plus nu strica
Cat despre AV-ul meu,nu e de la hormoni,fiinta doatorita careia l-am luat..ma "freaca" de mult la melodie..asa ca mi-am luat inima-n dinti-stiam ce voi pati- si i-am spus exact ce e:sadica,frustrata si etc
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Bunvenit Georgia si Faith!!
Catiushor....te inteleg cu hormoneala,raul,plansul...mai am zile cand as bate pe cineva..si daca n-am pe cine-ma distribui personaj principal in telenovela vietii mele...si da-i cu lacrimoaiele pana mi se umfla ca la broscoi
edit:ochii,ca altceva n-are ce
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi tun!
Georgia, multumesc de sfat, fresh de portocale mai beau dar fara efect. O sa incerc sa amestec si legume in el.
Matzaila, imi pare rau ca nu te simti bine. Eu zic insa sa nu-ti pierzi speranta, trebuie sa scapi si de greturi pana la urma
MyLady, am remarcat si eu, toate mamicile pe care le-am vazut in poze sunt foarte frumoase, nu degeaba se spune ca romancele sunt frumoase! Doar eu fac exceptie si de-aia nu fac poze cu mine decat foarte rar si de aratat altora arat si mai rar...Asta e, n-am ce face.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 13+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
biancabia spune:
Buna dimineata, dragutzelor!
Pai eu cu starile mele ocazionale de rau, sunt o norocoasa, vad.
Paracetamol se mai poate lua in sarcina, eu il vad mai eficient decat no-spa, cred ca isi face mai bine efectul. No-spa nie nu imi spune nimic, m-am umflat de el sarcina trecuta fara efect
Eu sunt la o cana de cafea cu o lingurita miiiica de capuccino si cateva fursecuri
Bianca ALEXIS-ARIAN si 8+
Alice_Elena spune:
Nicole, nu te enerva ca nu rezolvi nimic. Foloseste-te de intrebarea asta in avantajul tau. De obicei cand te trimite cineva la altcineva, altcinevaul ala are tendjnta sa se poarte mai frumos, asa ca... Profita
Eu am dat pt morfologie trim 1 500 lei.. + 200 consultatia. Stiam ca e mai scump la clinica respectiva dar doar acolo avea liber doctorul meu.
Despre vergeturi. Daca faci faci si cu creme si fara. Eu m-am dat de la inceput cu ulei de masline, apoi cu creme speciale de vergeturi +gel de dus de la sanosan iar spre sfarsit cu o crema de la elancyl (180 lei). Rezultatul?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+