Brumarei nov.dec.2011 (45) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

eu am 4+ la 21 sapt, dar de la caldura parca am inceput sa ma umflu :(

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

uf kilele astea..daca pana acu vreo 3 sapt ma ingrijoram ca nu am decat 2,5 kg luate...acu am deja 4,5 si-mi par muuuulte...
sper sa nu ajung ca un balonel.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mada, dupa operatie a facut o singura otita (in 10 luni) si acum cred ca il paste a doua. se manifesta asa cum ai zis tu, 2-3 zile de febra, dureri si apoi incep tuburile sa lucreze si evacueaza infectia, asta este si rolul si e normal sa ii curga urechile, in loc sa stea acolo lichidul ala infectat. Noua ne-au dat niste picaturi cu antibiotic si ii puneam in ureche de doua ori pe zi.

Carola, testul standard se face aici la 24 de sapt dar daca ai antecedente se urmareste mai devreme si se repeta. Daca primul test, cel de screening iese prost atunci se face un altul de confirmare, care dureaza 3 ore, cred ca e cel de care vorbeste Brambu, nu stiu cum se traduce in romaneste, bei o solutie dulce si ti se ia sange din ora in ora.
Cu tensiunea eu nu am avut niciodata probleme, de aia am uitat sa mentionez, dar asa este cum au spus fetele.

Eu am luat f mult in greutate din cauza diabetului, dupa ce s-a declansat, luam si 5 kg pe luna, de fapt pana in luna a cincea luasem vreo 4 kg in total si apoi am inceput sa pun excesiv.

Ralu, imi pare rau ca nu mai ai doula. Eu am gasit o femeie minunata, am scris la subiectul de la nasteri.Bafta sa gasesti alta!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

actualizare semnatura
'juma de drum a trecut! Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!

LIA Doamne ajuta si pt tine, pana la capat!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Ziua buna:)
Multumesc din suflet tuturor pt urari.Rania-sa sti ca mai ramasese o bucatica de tort cand ai intrebat tu-am papat-o a doua zi si m-am gandit la tine
Am avut un weekend plin-Vineri am gatit/facut prajitura.Sambata am curatat un pic-am avut si musafiri ce au stat pana seara.Duminica-la pranz o petrecere a ficei unor prieteni-de 5 anisori....v-am mai zis eu parca de ea ca a trebuit sa-i cumpar chestii cu Spiderman.Bineintels ca ea a fost imbracata in costum cu Spiderman si tortul a fost....cu SpidermanLuni am cazut lata-Marti am fost la doctor.Azi iarasi la fizioterapie/magazine etc...vreau sa dorm

Buna venit ooka:)Tu erai cu shopping online sau pica?Eu sunt mare fan:)
Madabout2003-felicitari pt albastrel:)
Ralut-distractie placuta in vacanta.
Diana-sanatate piciului:)
Arleza-unde-s pozele cu hainutele?

Am fost si noi la eco si bebe e mare,cu brate lungi si picioare asisderea.Pana una alta pare ca va avea viitor stralucit ca baschetbalist
Eu am pus-ca tot vorbeati de kg...vreo 6 kg.Alea 3 de le-am pierdut prin greturi/vome plus inca 3.Avem 22 de saptamani maine.Halterofila ma fac pana la sfarsit de sarcina
De coluri si IR-uri- parca vorbiti din romane SF.Colul meu la un moment dat dupa eco-avea vreo 2,78.Si nu mi-a zis nimeni nimic.Oricum ma menajez cat pot.Azi m-am dus la magazin si am cam taraganit-o pe acolo...am cumparat ceva pt Dnul Firicel ca-i ziua lui pe 19.Nimic extravagant doar ceva util.
Alinuk-stai sa vezi cate kg se acumuleaza in ultimul trimestru Las ca ne mobilizam noi si le dam jos.
Brambu-ai dat pompa aia?

P.S.Miere-super bassinet-ul:)Si noi cred ca o sa luam asa ceva.Probabil va fi folositor primele 2-3 luni.La noi preturile sunt cam 100-150 de dolari pt acelasi bassinet de 30-40 de la voi.
Carola-eu fac test in saptamana 28-pt diabet gestational.Baietelul nostru e cam cat al vostru de mare(ca greutatate).Sper sa n-avem diabet.

O zi racoroasa va urez-si mie calduroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Am gasit si taxi cu aer conditionat, am rezolvat partial si cu concediul de risc maternal, am luat si trimitere de la medicul de familie ptr testul de toleranta la glucoza si reteta compensata pentru innohep. Am fost productiva azi.

22+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Scuze de deranj

Mai am 2 colacei de inot pentru bebelusi : 1 roz si 1 verde

Poate e cineva interesat

Perfecti atat pt cada cat si pentru mare, sau piscine

Pentru bebelusi intre 1- 18 luni

Pret 35 de lei

Ma puteti contacta pe PM

Poze colacei

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

de ce in titlu apare numai "Brumarei"? "Craciunitele" unde sunt? Faceti discriminari?

22+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

carola - acu' treci si te odihneste dupa toata alergatura asta!

ooka - auzi la ea, macar un tort de cioco ci visine

firicel - n-am dat pompa, nu o vrea nimeni .

irina - da, despre ala vorbeam, baut parfum si luat sange din ora in ora. Oribil!

alinuk - eu nu ador ciorbele, da' in sarcina asta, da, vad. Cat mai acre si mai reci, de vara. Deci aia a ta cu pastai, acra, nu mi-ar displacea.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Firicel, da, eu cu shoppingul online. Numai ca de data asta nu-mi iese parca deloc. Cum spun ca sunt din Ro, nici macar nu mai raspund daca livreaza au ba, niste oameni rai si fara suflet , asta pe langa faptul ca nu m'am decis la caruta, vreau sa fie usor, frumusel, incapator, cu landou sanatos, etc etc etc

mami de Sofi

Mergi la inceput