Brumarei nov.dec.2011 (45) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hahahaaaa ... nuuu, am scos craciunitele pt. ca nu incapea mesajul pt. Lia. Initial am zis sa-l mai lasam asa (titlul) pana o sa vina acasa din spital. Dar, vazand ca o sa trebuiasca sa ramana toata sarcina acolo, ateptam pana ne scrie ea personal 2 vorbe. Daca sunteti de acord, daca nu, schimb.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

ooka - ai prins discutia despre www.prenatal.it/shop/Passeggio-Sistemi-modulari/INGLESINA-Zippy-Free-System-colore-Vaniglia-000000000000410388.htm?startValue=28&rangeValue=9&prevVisit=true&navAction=jump&navCount=3&level=product&id=000000000000410388&LS=GoogleIT&utm_source=Googleadw&utm_medium=cpc&utm_campaign=Googleadw-it-Inglesina-ZippyFreeSystem-Vaniglia-20110708&zanpid=1526188711808033792&gclid=CPuS-smb_qkCFZQLtAodXEnDyA" target="_blank">Inglesina zippy free system? Ala al danei? Eu is tot mai convinsa pt. ala (si mov ), da' sa il vad si in realitate. Cica merita, e bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Am revenit si noi acasa de la spital, Stean se simte bine acum. Cica gastroenterocolita a fost diagnosticul, de la ce i s-a tras, inca nu stiu. Ideea e a acum e bine. Ii fac in continuare tratament, dar acasa e acasa. Sper sa nu ne fi procopsit cu ceva din spital, ca e spital de boli infectioase. Am evitat sa iesim din salon, doar la baie ieseam, dar na, nu se stie nicioadata.
Multumesc de urarile de sanatate.
Vreau sa felicit si eu fetele ce au aflat culoarea caruciorelor, azi sau maine merg si eu sa vedem daca a ramas bebe tot baietel. Stefan tot zice ca el vrea surioara, dar am ajuns cu el la o intelegere, ca si daca e baietel o sa il iubim la fel, ca e al nostru.
Si apropo de ecografii, eu am facut cate una in fiecare luna, tot la 4 saptamani. Cu Stefan mergeam din 6 in 6 saptamani, dar acum fiind uter cicatricial, ma cheama la o luna, la medicul ginecolog. La cabinet privat. Si la spital merg doar sa nasc, tot cu doctorita care imi urmareste sarcina.

diana 17+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Am prins discutia, numai ca sora mea a avut un inglesina aprox la fel si si i s-a stricat o roata (un set dublu de roti). Si nu vreau, plus ca as vrea un singur maner nu doua ca se conduce mai usor si tot asa, Eu as vrea un Seed Pli MG, dar nu gasesc sa comand pe nicaieri.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Brambu eu am o pompa manuala Avent. Aici poti sa imprumuti pompa electrica la farmacie, si cred ca asta o sa fac de data asta.

Irina multumesc mult pt precizari! Si eu ma gandeam ca faptul ca lichidul se scurge e un lucru bun. La fel si la noi avem picaturi cu antibiotic, o sa incep sa i le dau diseara pt ca tratamentul homeo e cam apa de ploie in cazul nostru...

Inca 3 ore si sunt in vacantaaaaa! Abia astept! Mi'am pregatit mesajul de "out of office", mi'am ordonat biroul...sunt pe picior de plecare da cand am venit azi dimineata !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 17+

Mergi la inceput

Eu am avut landou Inglesina si am fost multumita (era second hand, de la o prietena). Iar carut am avut de la Peg Perego (nou), da' nu prea m-am inteles bine. Se uzeaza ff repede si e greoi de manevrat. Ala de care zici tu nici n-am auzit. L-am cautat acum, cu google, pare fain.

Mergi la inceput

Aici o poti inchiria de la farmacie pompa, contra cost, evident. Sau de la mag. de puericultura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

da, e fain mai ales ca se pliaza f mult, poti sa'l pui intr'un dulap.

Si eu am avut o minielectric medela, super buna, acum trebuie sa'mi iau alta, ori manuala ori electrica, pe cea veche am dat'o. Si Sofica si acu mai bea din biberoanele medela de cind era bebelus, bine are un gauroi in tetina de mai are putin si poate sa manance boabe de mazare intregi, da sunt haioase si s'au comportat super bine. Deci e de recomandat!

eu am avut un stokke da' nu mai vreau ca fu prea greu, prea mare, si pe asta l'am dat

aici la farmacie nu'ti ofera nimic spre inchiriere si nici in spital n'am avut, lumea venea cu pompa proprie, ei ne ofereau un lighean cu nustu ce solutie de sterilizat.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Aici o poti inchiria de la farmacie pompa, contra cost, evident. Sau de la mag. de puericultura.

Aici daca ai reteta (si daca spui ca vrei sa alaptezi iti dau reteta) e gratis inchiriatul... Dar data trecuta nu stiam...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

buna fetelor ,

dupa o lunga absenta ,mai dau si eu pe aici ! sper sa va mai amintiti de mine ...am asa un feeling de bine ,radiez toata ! e garantat 100 % FETITA !ieri am facut doppler test pe langa toate celelalte masuratori .Totul este in ordine ,se dezvolata f bine si misca de numai .mai rau e ca statea cu mana la nas si nu prea am primit asa imagini spectaculare imprimate .as vrea sa va arat ,dar am uitat parola de la contul comun .poate imi trimite cineva un pm ,daca se poate !
am mai facut si o tokograma ,pt contractii ,am luat sange ,exam de urina,cantaritul ...am 59.8 ,tensiunea 11 cu 6 si cam asta a fost .Lilly cantareste 420 gr ,restul masuratorilor conform graficului.
cam atat despre noi ...

vine bebe

Mergi la inceput