Brumarei nov.dec.2011 (45) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

fetelor care cautati pernuta de gravida, am gasit ceva la oferta si tocmai ce mi-am luat un voucher..
asa ca daca va intereseaza..
http://www.xdeal.ro/cocole-pentru-gravidute-si-bebelusi-cu-50-reducere-un-discount-suplimentar-de-30-la-saltelutele-pentru-copii-acizitionate-de-pe-site

sper sa fie buna..oricum e mai utila decat cele 4 perne ale mele pe care trebuie mereu sa le mut in timpul noptii cand schimb pozitia de dormit, cu una va fi mai usor.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

multumesc frumos pentru sfaturi!!!!!!!!!!
sper sa nu ma tina mult, ca mi-e incomod..nu-s obisnuita.........

da, e mare fotbalist!!!!!!!!!!!!
si inca e mic........

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 21+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Neata,la toate fetili.
KYA,OOKA,MOLDOVEANCA bine ati venit,sarcini usoare si nasteri mult mai usoare si rapide.Super ca mai vin inca aspirante.

BEATRICE sa stii ca si eu mai am ameteli.Nu stiu de la ce or fi,poate de la caldura,eu asa ma gandeam ca eu am tensiunea ok.

FIRICEL ma bucur ca ti-au placut pozicile.O sa mai pun dar mai incolo.

ALINUK,pai atunci e bine ca nasti si tu la Polizu,poate ne intalnim in noiembrie acolo la nastere,ca asa i-am zis si lu' LIA sa ma stepte sa nastem amandoua.Tare nu?
Eu sa stii ca deja am pus-o pe sorela mea sa-mi descrie camerele unde se naste la Polizu(ca si ea tot acolo l-a nascut pe Davidut,nepotelul meu)si am tinut-o acum vreo 2 zile o ora in tel sa-mi descrie momentul nasterii cu toate detalii pe care ea si le amintea,cu descriere de camera,tot tacamul.Eu parca ma simt mai safe sa ma duc intr-un loc pe care il stiu macar din descriere(doar sala de nasteri)ca acolo nu am avut accesdar spitalul si reverze le stiu ffff bine.

gravi 21+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crynac spune:

buna! m revenit si eu dup mi multe zile de bsenta.nu prea a mers netul.am citit aproape tot din urma.....ma bucur ca Lia este mai bine..sper sa aflam numai vesti bune de la ea.eu sunt in saptamana 21 si pe zi ce trece ma simt mai obosita si mi se umfla picioarele.la voi e la fel?..il simt aproape in fiecare zi cum misca si saptamana viitoare pe 19 sunt programata la ecografie, abia astept..

garvi [20+] saptamani

Mergi la inceput

MADY,felicitari pt fetita,sa fie sanatoasa in continuare.

FIRICEL,pai si eu am inceput sa primesc cadouri pt fie-mea de ziua mea.Mi-a cumparat socrela,de fapt ia- cumparat nepoatasi un dulap,un singur corp din ala inalt caun sifonie,dar numa' ca are doar o usa,un soldatel,ca asa ii zice,in magazin.Ca eu nu aveam loc unde sa-i bag hainele bebelinei si na masa mare s-a gandit sa-i i-a la fata dulap de haine.
Mai tre sa schimb si canapeaua si tv-ul(asta peste 2 sapt)ca sa ia mama banii pe concediu ca mi le cumpara ea pe astea,ce ea sa ramana mai prejos ca socrela!Si mai vad eu ce o mai fi de schimbat.

gravi 21+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Vai Firicel, mie mi-e o groaza de serpi si paienjeni... Tin minte ca odata cand am fost la zoo si am dat cu ochii de unul din serpii aia de acolo pe moment m-am speriat, am avut o senzatie nasoala rau ca era lipit de geam, dar sa-l vad in realitate... brrrr
In schimb cangurii ii iubesc, mi se par foarte simpatici, desi stiu ca si ei pot fi periculosi.

18 + cu Diana Anastasia

Mergi la inceput

Eu la kg nu stau prea bine pt ca deja am luat muuuuuuuuuuulte si mai aveam si de dinainte de sarcina in plus.
Vara trecuta reusisem sa slabesc 16 kg,de la 74 ajunsesem la 58kg,dar pana sa raman gravida renuntand la mancatul rational,am ajuns la 65 de kg si acum la 22 de sapt(maine le implinesc)am 6 kg in plus,deci in total 7kg dinainte de sarcina + 6 astea din timpul sarcinii la mine sunt deja 13 kg in plus care imi atarna degeaba.
Si cand va aud ca ziceti ca ultimele 2 luni sunt nasoale,ca atunci se iau cele mai multe kg ma apuca groaza.Pai inseamna ca o sa ajung sa nu ma mai pot ridica.Ziceam sa nu pun mai mult de 15 kg in total si sper sa reusesc,dar ramane de vazut.

gravi 21+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

cool ARLEZA pai tre sa mai facem schimb de impresii atunci mai pe aproape de momentul nasterii.
eu am vazut un material filmat la POLIZU, material care se da la cursurile de puericultura, si mi-a placut ce-am vazut.

pupicei si pt LIA, daca mai vb cu ea!

20+

Mergi la inceput

MADY si eu am intrebat fetele ce parere au de numele ANASTASIA,ca si mie imi place,dar pana la urma o sa raman la SARA,sa mi se pare ca asa o identific pe fie-mea cu numele asta,si mai ales ca tati numai SARA ii zice cand vb cu burtica.

gravi 21+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

cool ARLEZA pai tre sa mai facem schimb de impresii atunci mai pe aproape de momentul nasterii.
eu am vazut un material filmat la POLIZU, material care se da la cursurile de puericultura, si mi-a placut ce-am vazut.

pupicei si pt LIA, daca mai vb cu ea!

20+

Sigur cu mare placere,facem schimb de impresii.Daca vrei imi poti trimite nr tau de tel pe PM,ca ti-l trimit si eu pe al meu.Ca ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa vb la tel despre spital nu aici pe forum ca doar noi doua+LIA suntem interesate.VREI asa?

gravi 21+ cu Sara Elena

Mergi la inceput